Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoşgeldin canım takımımıza umarım biran önce eksiler görürsün motivasyonunun için doğru adrestesin

Mucizeler için varız canım hoş geldin aramıza
Çocukluk arkadaşımın kına düğün işlerine koşuştıtmaktan iştekki yoğunluktan pek vakit ayıramadıö buraya ama cumartesiden sonra tam gaz devam edecegım inşallah
Canım böyle zamanlarda önceden bilgilendirirsen çok sevinirim.
Çok fark etmiş canım. 3 hafta sonra dönerken de bu tartıyı yanında götür lütfen. Yoksa biliyorsun sıkıntı çıkıyor tartı değişiminde.
Aramıza yeniden hoş geldin canım. İlk sayfamızdaki kurallarımızı da okumuşsundur. İnşallah bizimle birlikte kendi mucizeni gerçekleştirirsin

Cnm biliyorum farkındayım
Kahvaltı çok önemli ama tatil olunca okul için erken kalkmak yok erken yatmak yok
Bende biraz tadını çıkartıyorum
Söz okullar açılsın ozm ztn mecbur erken uyancam kahvaltımı hep yapicam

Kızlar biliyorsunuz ki cuma bildirimleri çok ama çok önemli. Ama neredeyse her hafta bir kişi bildirim yapmıyor ve bu beni oldukça rahatsız ediyor. Lütfen ve lütfen herkes kendini cuma gününe ayarlasın ve iki eli kanda da olsa bildirim yapsın. Bu nedenle önlem olarak takımda olan herkesin telefon numarasını istiyorum. Yeni gelen arkadaşlarda dahil. Bana özelden numaralarınızı yazın lütfen. Olanların yazmasına gerek yok

Yok cnm uzaklaşmicam birdaha asla

Tatlım bu dönemde senin için çok önemli olduğu için ısrar ediyorum. Neredeyse 3-4 aydır yerinde sayıyorsun ve ben bu duruma üzülüyorum. Solmez senden çok sonra geldi ve 102 li kilolarla başladı. Şu an seninle aynı kiloda. Zamanını ve emeğini boşa harcamanı istemiyorum. Doğru ve sağlıklı beslenmeyi, sağlıklı bir yaşamı öğrenmeni istiyorum. Geç yatıp geç kalkmak insan vücuduna zararlı bence. Çok uyuma demiyorum sana ama zamanını belirle lütfen. Çocuklarında geç uyuyordur sen geç uyuduğun için. Birazcık çabalaman lazım. Ben yıllarca eşimden ayrı yemek yedim. İşten geç geldiği için onu bekleyemiyordum. Tek başıma yemek yedim yıllarca. Eşimle birlikte sofraya oturdum ama yemek yemedim. Sırf sağlıklı beslenebilmek ve zayıflayabilmek için. Hala öyleyimdir. Kiloma dikkat ettiğim zamanlarda eşimden önce yemek yerim. Bu bile büyük bir fedakarlık bence. Yaşam stilimizi değiştirmediğimiz sürece istediğimiz kiloya inebileceğimizi düşünmüyorum. Kendin için yap lütfen bunu

Hoşgeldin cnm

Haklısın cnm söylicek bişey bulamadim

Cuma menüm
Kahvaltı 9
1 haşlanmış yumurta
4-5 dilim domates
4-5 dilim salatalık
7 tane yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir

Öğlen 12
3 erik
1 kupa sütlü türk kahvesi

Ara 14 30
Sütlü bol tarçınlı gevrek bir kase

Akşam 17
Bir tabak türlü
Bir tabak çoban salata
1 küçük dilim buğday ekmeği

2 litre su

Afiyet olsun cnm

Bugünkü menüm

Sabah yok geç uyandım

Öğlen 12.00
1dilim ekmek
Biraz domates salatalık
3zeytin
1dilim beyaz peynir
1bardak süt

Ara 1tane küçük kuruvasan ve kahve

Akşam 16.00
1tane kaşarlı tost
Domates

2litre su
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…