Herkese günaydın kızlar
Ilk tartı bildirimi benden
Geçen hafta:89.7
Bu hafta:88.2
Fark:1500 kilo
Günaydın geçen hafta kilom 69
Bugün 68.4
Fark -600 gram
Alırken çok kolay ama.bu kiloları vermek.nwden bu kadar zor
Kilo bildirimim
Gecen hafta 63
Bu hafta 62.5
fark -500 gr
Bu arada herkese günaydın
Geçen hafta kilom: 67.8
Güncel kilom: 67.1
Fark: 700 gr
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 96.1 Kg
Bu hafta : 95.5 Kg
Fark : 600 gr
Ben galiba 94 e dusemicem gerçekten bu ne takılı kaldım resmen ya tatil beni bitirdi resmen
Hoşgeldin canım takımımıza umarım biran önce eksiler görürsün motivasyonunun için doğru adrestesin13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : istanbullu ipek
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Ev Hanımı
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: Yurtdışı
Boyunuz : 1.60
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Öncesi de var ama daha çok doğumdan sonra
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynaya sinirlerim bozulmadan bakabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Paylaşılan içerikleri beğendim
Gh 118.4
Gnc 117.0
Fark 1.4 kg
% 1.18
:))))
Bend e öyle umut ediyorum canım su 9lardan bi düşeyim dahada birşey istemiyorum yapıştılar üstüme yaCnm tebrikler
Haftaya kesin görürsün
Mucizeler için varız canım hoş geldin aramızaBende takıma girmek istiyorum nasıl oluyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Doğumdan sonra kilo aldım 18 ay geçti ancak veremiyorum 1.60 boyum kilom 67 - 69 aralarındaydı en son evdeyim çalışmıyorum sıkıntıdan sürekli biseyler yeme isteği oluyor kendimi engelleyemiyorum yarışmalara girip kilo veren insanları görünce heveslendim 55 kilo olmak istiyorum benim için mucize gibi
Canım böyle zamanlarda önceden bilgilendirirsen çok sevinirim.Çocukluk arkadaşımın kına düğün işlerine koşuştıtmaktan iştekki yoğunluktan pek vakit ayıramadıö buraya ama cumartesiden sonra tam gaz devam edecegım inşallah
Çok fark etmiş canım. 3 hafta sonra dönerken de bu tartıyı yanında götür lütfen. Yoksa biliyorsun sıkıntı çıkıyor tartı değişiminde.Ben Baskül aldım. Bu Baslülde kilom 78.5 çıktı. Başlangıç kilom bu alalım kaptanım, 3 hafta buradayım çünkü.
Sabah 1 saat 20 dk. spor yaptım, 50 dk.sı yürüyüş, 30 dk.sı alertlerle çalışma. 1.5 saat de havuzda kaldım ama hepsi yüzme değil kızlarla oynadık.
Menümü de akşam yazacağım toplu olarak.
Aramıza yeniden hoş geldin canım. İlk sayfamızdaki kurallarımızı da okumuşsundur. İnşallah bizimle birlikte kendi mucizeni gerçekleştirirsin13. TAKIM KATILIM FORMU
İsim (İsteğe Bağlı ):
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Aynaya sinirlerim bozulmadan bakabilmek için
Tatlım sen şu aşamada spor olarak sadece yürüyüş yap. Başka hiç bir şey yapma. Yürüyüş yapamadığın günler evde leslie yapabilirsin. Ama henüz diğer sporlar ve dans için erken. Yanlış işler yapıp kendini sakatlamanı istemem. Biraz daha sabır ve yürüyüş
Online diyete gerek yok canım. Benim numaram var sen de. İstediğin zaman oradan danışabilirsin. Zaten genelde burada oluyoruz. Bizim söylediklerimizi dikkate aldığın sürece şakır şakır gidecek kiloların. Yeter ki pes etme ve yapabileceğine inan.
Hayır canım harikasın maşallah. Çok faydası oldu bence bu düzenlemenin. Ellerinize emeğinize sağlık
Aaaaa ne güzel maşallah Allah hayırlı ve bol kazançlar versin inşallah
Canım yine aynı hataları yapıyorsun farkındasın dimi? Hadi artık kendine biraz özen göster. Sabahları geç uyanma erken kalk. Erken kalkmak sağlıktır, mutluluktur.
Kahvaltın geç olmuş c anım. Kurabiyeler hiç olmamışAkşam pilav demişsin ama ne pilavı olduğunu yazmamışsın.
Menün çok güzel canım maşallah 41 kere. Saatlerinde öyle. Sen bu işi öğrendin sayılır. Böyle düzenli beslenmeye devam edersen eğer kısa zamanda hedefine ulaşırsın. Spor yok mu?
Tamam canım iyi yolculuklar
Güzel olmuş detoks. Deneyebiliriz. Meyve seçimini de iyi yapmışsın. Ama bana göre iki porsiyon çok geldi.
Geçmiş olsun canım.
Pilavın ne pilavı olduğunu yazmayı unutma canım lütfen. Bu menün gayet güzel olmuş maşallah. Sporunda harika. Su ne kadar?
Menün güzel olmuş canım ama suyun az olmuş.
Hatırlıyor musun siz ilk takıma geldiğinizde menülerinizi sadece ben yorumlamak istemiştim. İşte sebeplerden bir tanesi buydu. Umudum' un kilosu artık ideal olduğu için o ekmek yemeden çok rahat yaşayabiliyor. Ben de yaşayabiliyorum ve bir süre sonra sen de artık ekmek yemeyi bırakacaksın. Ama bu şu kilonuzda olmayacak bir şey ve o bunu bilmiyor. O yüzden sizi olumsuz eleştirilere maruz kalmamanız için korumam altına almıştım. Sen şimdi olayı iyice çözdün. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu artık çok iyi biliyorsun. Zamanla hem benden hem de diyetisyeninden daha fazla şey öğreneceğine inanıyorum. Veeee inşallah kısa zaman sonra seni ideal kilonda göreceğiz
Geçmiş olsun canım. Ödem varmış ve çoğunluğunu atmışsın. Sakın bir daha uzaklaşma takımdan.
Cnm biliyorum farkındayım
Kahvaltı çok önemli ama tatil olunca okul için erken kalkmak yok erken yatmak yok
Bende biraz tadını çıkartıyorum
Söz okullar açılsın ozm ztn mecbur erken uyancam kahvaltımı hep yapicam
13. TAKIM KATILIM FORMU
İsim (İsteğe Bağlı ):
Bend e öyle umut ediyorum canım su 9lardan bi düşeyim dahada birşey istemiyorum yapıştılar üstüme ya
Tatlım bu dönemde senin için çok önemli olduğu için ısrar ediyorum. Neredeyse 3-4 aydır yerinde sayıyorsun ve ben bu duruma üzülüyorum. Solmez senden çok sonra geldi ve 102 li kilolarla başladı. Şu an seninle aynı kiloda. Zamanını ve emeğini boşa harcamanı istemiyorum. Doğru ve sağlıklı beslenmeyi, sağlıklı bir yaşamı öğrenmeni istiyorum. Geç yatıp geç kalkmak insan vücuduna zararlı bence. Çok uyuma demiyorum sana ama zamanını belirle lütfen. Çocuklarında geç uyuyordur sen geç uyuduğun için. Birazcık çabalaman lazım. Ben yıllarca eşimden ayrı yemek yedim. İşten geç geldiği için onu bekleyemiyordum. Tek başıma yemek yedim yıllarca. Eşimle birlikte sofraya oturdum ama yemek yemedim. Sırf sağlıklı beslenebilmek ve zayıflayabilmek için. Hala öyleyimdir. Kiloma dikkat ettiğim zamanlarda eşimden önce yemek yerim. Bu bile büyük bir fedakarlık bence. Yaşam stilimizi değiştirmediğimiz sürece istediğimiz kiloya inebileceğimizi düşünmüyorum. Kendin için yap lütfen bunu
Cuma menüm
Kahvaltı 9
1 haşlanmış yumurta
4-5 dilim domates
4-5 dilim salatalık
7 tane yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
Öğlen 12
3 erik
1 kupa sütlü türk kahvesi
Ara 14 30
Sütlü bol tarçınlı gevrek bir kase
Akşam 17
Bir tabak türlü
Bir tabak çoban salata
1 küçük dilim buğday ekmeği
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?