Canım yaaaa mesajını alıntıladım sonra araya bişey girdi cevap veremedim galiba. Bugün benim hatlar karışıktı biraz. Gençlik ve Spor bakanlığının gençlik kampına gidecek büyük kızım. 1 hafta sürecek. Ücretsiz bir kamp. Kamp Samsun’da mavi kamp olarak geçiyor. Deniz kampı. Bir de bunların yeşil olanı var o da doğa kampı. İnşallah güzel bir tecrübe olacak onun için. Bisiklet grubu ile gideceğiz biz de kampa. Bir kısmımız bisikletle gelecek. Bisikleti olmayanlar var bu ara, benim ki bakımda. Biz de araçlarımızla gideceğiz. Cumartesi sabah gidip pazar öğleden sonra döneceğiz. Çok eğlenceli olacak inşallah.Teşekkür ederim canım. Biri anaokuluna gidince rahattım, iki çocuğu okula hazırlamak gerçekten zormuş. İstek listeleri sayfalarca. Neyse evdekiler bitti, kargo beklediklerim var az onlar da.
Gençlik kampı çok hoşmuş, okulla mı gidiyor? Nereye? Kamplarda çok eğleniyorlar. Ben de geçen sene İzmir uzay kampı ve Uludağ kayak kampına gönderdim.
Evet 7. sınıfta başlamak lazım, sınav sistemi yine değişecek sanki, bu yıl otursa iyi olur.
Bisiklet grubu ile kampa mı gidiyorsunuz? O da çok keyifli geldi kulağıma :)
şimdi bu haber iyi mi kötü mü anlamadım... 66 dan daha az görünüyorsan kas kütlen artmıştır bence... ödemde daha şiş görünmen gerekmez mi??Kızlar yaaa bu arada ben 66 kiloyum ama hiç öyle 66 gibi durmuyorum sanki daha az gibi. Göbeğim bile az acaba ne kadar ödemim var
İstersen yapamayacağın hiç birşey yok yeter ki iste bence
Bilmiyorum ki spor yapmıyorum kas kütlemin artması imkansız şişkinlik var ama öyle gözle görülür bir şey yok onu demek istedimşimdi bu haber iyi mi kötü mü anlamadım... 66 dan daha az görünüyorsan kas kütlen artmıştır bence... ödemde daha şiş görünmen gerekmez mi??
Hahahahaha bence görürsün sen bu hafta ucundan da olsa 57 yihaftalık gazımı da aldım
Kızlar yaaa bu arada ben 66 kiloyum ama hiç öyle 66 gibi durmuyorum sanki daha az gibi. Göbeğim bile az acaba ne kadar ödemim var
aslında 4 kilodan fazla verdim. ve incelişim çooook bariz
57li hedefe erken
çünkü mens kapıda
gerçi isteyenin bir yüzü
Canım yaaaa mesajını alıntıladım sonra araya bişey girdi cevap veremedim galiba. Bugün benim hatlar karışıktı biraz. Gençlik ve Spor bakanlığının gençlik kampına gidecek büyük kızım. 1 hafta sürecek. Ücretsiz bir kamp. Kamp Samsun’da mavi kamp olarak geçiyor. Deniz kampı. Bir de bunların yeşil olanı var o da doğa kampı. İnşallah güzel bir tecrübe olacak onun için. Bisiklet grubu ile gideceğiz biz de kampa. Bir kısmımız bisikletle gelecek. Bisikleti olmayanlar var bu ara, benim ki bakımda. Biz de araçlarımızla gideceğiz. Cumartesi sabah gidip pazar öğleden sonra döneceğiz. Çok eğlenceli olacak inşallah.
Ekmek ne ekmeğiydi? Mikter ne kadardı? Mısır, patates kızartması ve dondurma olmamış canım. Az az görünüyor ama kilo vermemizi engelliyor.Ben dün küçük kızımla başbaşa vakit geçirdim.
9.30 peynir ekmek domatesle kahvaltı
Sinemada biraz Mısır (kızımınkinden, kendime almadım)
14.00 çöp şiş, salata, 3-4 patates kızartma
18.30 1/3 porsiyon İzmir köfte, 1 dilim ekmek
Madoda 1 top dondurma
Ben dün küçük kızımla başbaşa vakit geçirdim.
9.30 peynir ekmek domatesle kahvaltı
Sinemada biraz Mısır (kızımınkinden, kendime almadım)
14.00 çöp şiş, salata, 3-4 patates kızartma
18.30 1/3 porsiyon İzmir köfte, 1 dilim ekmek
Madoda 1 top dondurma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?