Ha evet bunu unutmuşum bende ekliyorum canım, ama vücudum alıştı sanırım hiç tepki vermiyor
Aslinda cok useniyoruz 1 mil lesli sadece 15 dakika gun icerisinde 15 dakika ayiramiyoruz kendimize pes valla... kii 1 mil lesli inanilmaz terletiyorTmm cnm yapalım :)
Bence günlük herkes ne olursa olsun en az 20dk spor yapsin
Bana yogurt ananasta cok iyi gelmisti wc yeHa evet bunu unutmuşum bende ekliyorum canım, ama vücudum alıştı sanırım hiç tepki vermiyor
Bir ucum dayanıyor işte :)Malatyanin ilcesi darende eee sende malatyali sayilirsin))
Bayağı dolduruyorum canım yarıya biber oluyor nerdeyseBen çareyi acı yemekte buldum cnm
Biraz daha fazla ekle acıyı seviyorsan
Aslinda cok useniyoruz 1 mil lesli sadece 15 dakika gun icerisinde 15 dakika ayiramiyoruz kendimize pes valla... kii 1 mil lesli inanilmaz terletiyor
Bayağı dolduruyorum canım yarıya biber oluyor nerdeyse
10 gun 30 dakika yap canim sonra zaten vücud daha fazlasini istiyor... sonra 10 dakika artirirsin canim..Evet haklısın cnm
Ben kendime şart koydum ne olursa olsun günlük 30dk yürüyüs yapicam
Yanlız birzaman sonra vücut alışıyormuş demi aynı şeye dk fln kaç ay sonra artiriyim
10 gun 30 dakika yap canim sonra zaten vücud daha fazlasini istiyor... sonra 10 dakika artirirsin canim..
Feridun kunak dan ananas sirkesi duydum onu yapmayı deneyeceğim inşallah metebolizma ve zayıflama için, inşallah cumartesi malzemeleri alırsam tabi 20 gün beklemesi lazımmış amaBana yogurt ananasta cok iyi gelmisti wc ye
HahahaEvet cnm öyle yapıyım
Kız senin uyku saatin geldi unuttum sanma :)
Hahahaartik 24.00 da uyuyorum kız
Hahaha aynen oyle canimYaşın biraz büyüdü artık geç yatabilirsin abla oldun sen artık
Hahaha aynen oyle canimiyiki geldin yaaaa
Kilo vermek daha bi eglenceli olcak deseneAyy valla iyiki gelmişim
Çok özlemişim kiz seni
Sana espiri yapmayı çok özlemişim :)
Kilo vermek daha bi eglenceli olcak desene
Iki çılgın sohbetin dibine dibine vururuz artikEvet grubun delisi geldi
Çabalıyorsunda canım biz senin çabanı göremiyoruz. Belki farkında olmadan bir yerde bir hata yapıyorsundur. O yüzden günlük düzenli gel ve menülerini yaz lütfen. Biz de sana destek olalım sen de bize destek ol. Tek başımıza yapacak olsak zaten hiç birimiz burada olmazdıkZaten çabalayıp da bir arpa boyu yol gidememem benim motivemi düşürdü wc sorunu beni mahvetti
Iki çılgın sohbetin dibine dibine vururuz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?