Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aynen sen doğru yoldasın eğer götürme imkanın yoksa servise vermek en mantıklısı bende olsam öyle yapardım ama kızının okuluna zamanın varsa yüreyerek gitsenize yada otobüsle gidip sen dönüşte yürürsün

Ben bazen yarım saate razı oluyorum
dimi bizim de bazen nefes almaya ihtiyacımız var

Gonul83 canim unutmusum sana yazmayi,
Ev doktoru sanmiyorum.baksin ama bi sansini deneyebilirsin bence daha cok ernährungsberater lar biliyodur ama onlarda özele giriyo sigorta karsilamiyo
bencede bizim ki aok muhtemelen karşılamıyordur zaten eşimle diyetisyene gitmeyi düşünüyorduk ben buraya takılmadan önce. ben gitmem belki ama onu götüreceğim kesin

evet bazen büyüklerle büyütmek sıkıntı oluyor ama hiç yoktan iyidir yaz gelse biz de kendimizi parklara atsak gerçi Şimdi de hava 0 derece biz yine parktayız evi süpürdüm terim soğumadan yaka paça bahçeye çıktık

Bu dönem 2 gün kreşe vermeyi dusunuyorum, bakalim haftaya bir deneme yapacagiz.
bence çok iyi olur biz epey faydasını gördük ilk ay zorlandık epey ağladı sonra alıştı ama

Mecburiyet canim ilk sene bosnaya gittik degisiklik olsun dedik 2.sene oglumun okulunda problemler yasadik yaz okuluna gitmesi gerekti gecen senede 4.sipam dogdu :) bu senede ev alirsak nasil olcak bilmiyorumm biz arabayla gidiyoruz bide
inşallah en koşa zamanda gidersin Türkiye’ye
Arabayla gitmek abana acayip kabus geliyor hiç gitmedim arabayla ama herkes arabayla gidiyor benim tanıdığım insanlar çok daha ucuza geliyor aslında ama çocuklar çok küçük durmazlar sıkılırlar ben strese girerim beni araba tutar şu bu uçağın konforu hiçbirşeyde yok ama uçağa vereceğim parayı kendime harçlık yaparım oda var benzin parası 500 Euro biletlerindeki 2000 Euro kar 1500 Euro :)) bi düşüneyim

Valla yemek yapabilmekte nimet aha ben bugün yapamadim liste yalan oldu ,suan mutfakta aritmanin filtresi degistiriliyo bitince gidip hazirliycam biseyler aclik bastirdi iyce,alisveris yapmam lazim esim yok cumaya kadar of off ben kiimmm düzenli liste uygulamak kimmm

Vanim bizde Aok dayiz ben gittim.hic bi halta yaramaz sigortanin gönderdigi tabi sans belki sizinki iyi cikar .
Araba evet kolay degil ama alistik artik cocuklarin tv leri var yoksa zor okadar saat Rabbim yardim ediyo bi sekilde

Parka geldik ya çocuklarla eşim pat diye geldi sürpriz elinde ne var tahmin edin pastalar :)) zaten karnım aç allahım bu nasıl bir sınavdır öleceğim nedir bu eziyet ya

Bugünkü menüm
Sabah 08:15
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir

Ara 12:00
Bir elma

Ara 15:30
Bir avuç leblebi

Akşam 17:30
5 adet fırında köfte, bir kase yoğurt, biraz turşu

2.5 litre su içildi. 1.5 bardak soda içildi. 1 kupa beyaz çay içildi.
Temizlik yaptığım için çok acıktım o yüzden iki ara öğün yaptım

Benim oğlan da uyursa ayağımda uyuyor sallamazsam hiç uyumuyor. Erken bıraktılar öğle uykusunu.
Ah ah bu çocuklar
Benimkide maydonoz dere otu hastasi
Benimkiler de tere maydanoz dereotu marul hepsini yiyor eline alıp
Parka geldik ya çocuklarla eşim pat diye geldi sürpriz elinde ne var tahmin edin pastalar :)) zaten karnım aç allahım bu nasıl bir sınavdır öleceğim nedir bu eziyet ya
Benim eşim de dün gece azar azar çeşitli baklavalar ,kase kase pudingler çikolatalı pudingler ve çiğ köfte almış
Ev mayın tarlası gibi

Bebekle gidemem canım hangi birine gideyim :) Burası çok soğuk oluyor kışın bebeğin uyku saati vs olamaz yani, hem de oraya otobüs gitmiyor

sabah 8.00
2 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
7 yeşil zeytin
1.5 haşlanmış yumurta
salatalık

Öğlen 13.00
avuç ici kadar haşlanmış et
1 kase tarhana çorbası
salata
2 dilim tb ekmeği

Ara 15.30
1 fincan sütlü kahve ve 3 kare bitter çikolata

Akşam 18.00
8 kaşık etli patates yemeği
5 kaşık bulgur pilavı
1 kase tarhana çorbası

Akşam cayın yanında 1 avuç leblebi ve 1 kaşık kadar kuru üzüm

su 2.5 litre
spor 20 dakika eliptik

Not: belki bilmeyen vardır grupta yeni olduğum için 1.5 aylık bebişim var emziriyorum listemi ona göre değerlendirmenizi rica ediyorum:)

Uyanınca 1 bardak su

Kahvaltı 09:00
1 haş yumurta
5 zeytin 1 kk peynir
Bol Marul maydanoz tere
1 salatalık
1 etimek
1 bardak limonlu su

Ara 2 dilim ananas 7 tane fındık

Öğle 12:30
8 yk zeytinyağlı pırasa
Salata 1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek

Ara 1 küçük muz 1 kaşık yoğurt

Akşam 18:30
7 kaşık soğanla biberle kavrulmuş kıyma
Bol salata
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek

2 lt su
1 lt ananas kabuğu çayı

Afiyet olsun canım
benim gözüme sadece bitterin şahısı battı onun dışında güzel sanki

Kendimi çok tok hissediyorum yanlış yapmıyorum demi

ada81

Tesekkür ederim kaptanım olur zaten birden sekeri kesmemek için 1 küp şekerli yapıyordum kullanmam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…