Güzel menü olmuş canım. Ada ve sen kilo verebilirseniz ben de diyetisyen menüsü deneyebilirim
Afiyet olsun ,pirasayi nasil yapiyorsun ?Uyanınca 1 bardak su
Kahvaltı 09:00
1 haş yumurta
5 zeytin 1 kk peynir
Bol Marul maydanoz tere
1 salatalık
1 etimek
1 bardak limonlu su
Ara 2 dilim ananas 7 tane fındık
Öğle 12:30
8 yk zeytinyağlı pırasa
Salata 1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 1 küçük muz 1 kaşık yoğurt
Akşam 18:30
7 kaşık soğanla biberle kavrulmuş kıyma
Bol salata
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
2 lt su
1 lt ananas kabuğu çayı
iki ara öğün yapmakla iyi yapmışsın öğlen yemeyin yok çünkü aslında öğlen yemeği yesen daha iyiBugünkü menüm
Sabah 08:15
2 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, peynir
Ara 12:00
Bir elma
Ara 15:30
Bir avuç leblebi
Akşam 17:30
5 adet fırında köfte, bir kase yoğurt, biraz turşu
2.5 litre su içildi. 1.5 bardak soda içildi. 1 kupa beyaz çay içildi.
Temizlik yaptığım için çok acıktım o yüzden iki ara öğün yaptım
afiyet olsun gayet güzel menüUyanınca 1 bardak su
Kahvaltı 09:00
1 haş yumurta
5 zeytin 1 kk peynir
Bol Marul maydanoz tere
1 salatalık
1 etimek
1 bardak limonlu su
Ara 2 dilim ananas 7 tane fındık
Öğle 12:30
8 yk zeytinyağlı pırasa
Salata 1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
Ara 1 küçük muz 1 kaşık yoğurt
Akşam 18:30
7 kaşık soğanla biberle kavrulmuş kıyma
Bol salata
1 bardak ayran
1 dilim tahıllı ekmek
2 lt su
1 lt ananas kabuğu çayı
[/QUOTE] evet ya o hiç alımda bile yoktu fincan alırken gördüm orda kalmış yedim malesef.iki kara yiyecektim e o diğeri yetim mi kalsaydı yani dolapta tek başına yapayalnızAfiyet olsun canım
benim gözüme sadece bitterin şahısı battı onun dışında güzel sanki
pırasa ya da ıspanakKizlar sebze yemegi önerisine ihtiyacim var
Canım benim önceki bebeğimde emzirirken hazırlattığım listemde vardı bitter dur göndereyim sanaiki ara öğün yapmakla iyi yapmışsın öğlen yemeyin yok çünkü aslında öğlen yemeği yesen daha iyi
afiyet olsun gayet güzel menü
evet ya o hiç alımda bile yoktu fincan alırken gördüm orda kalmış yedim malesef.iki kara yiyecektim e o diğeri yetim mi kalsaydı yani dolapta tek başına yapayalnız
Karnabahar, brokoli, pırasa, ıspanak, kerevizKizlar sebze yemegi önerisine ihtiyacim var
bu spor punlamasina herkes katılabiliyor mu yoksa liste mi yapmıştıniz canım. ben de bugün başladım spora 20dakika eliptik 80 puan ediyor5 subat spor listesi
MuMu85
30 dk leslie= 90 puan
4 dk karin egzersizi= 8 puan ( egzersiz yoktu platesden hesapladim )
Toplam=98 puan
evet ya o hiç alımda bile yoktu fincan alırken gördüm orda kalmış yedim malesef.iki kara yiyecektim e o diğeri yetim mi kalsaydı yani dolapta tek başına yapayalnıziki ara öğün yapmakla iyi yapmışsın öğlen yemeyin yok çünkü aslında öğlen yemeği yesen daha iyi
3 yk zeytinyağAfiyet olsun ,pirasayi nasil yapiyorsun ?
ayyy hiç düşünemiyorum onu yalnıziki ara öğün yapmakla iyi yapmışsın öğlen yemeyin yok çünkü aslında öğlen yemeği yesen daha iyi
evet ya o hiç alımda bile yoktu fincan alırken gördüm orda kalmış yedim malesef.iki kara yiyecektim e o diğeri yetim mi kalsaydı yani dolapta tek başına yapayalnız
Canim diyetisyen menusu beni doyurmuyor ama acta birakmiyor ortada kaliyorsun
Tamam canım yarın düzeltirim inşallahCanim diyetisyen menusu beni doyurmuyor ama acta birakmiyor ortada kaliyorsun) belki zamanla doyacam midem kuculunce ama suan doymuyorum ozellikle aksamlari...
Aksam ayran yada yogurt olmayacak.. 150 gr et yada tavuk olacak yaninda salata ekmekte olmayacak canim...
Bide sabahki arada yesil elmayi ozellikle verdi ananas olur mu bilemedim...
ağzıma sürmedim tövbeSakın yeme canım az kaldı Cuma’ya
bence göreceğim tartıyı kaldırdım Cuma’dan beri bilmiyorum kilomu bence sende bana yetiştin bak gör kafa kafaya gideceğizBu hafta 5 li rakamları görmen lazım
allahım kabus gibi elbet bitecek bu eziyet bende yiyeceğim birgün o pastalardanAh ah bu çocuklar
Benimkiler de tere maydanoz dereotu marul hepsini yiyor eline alıp
Benim eşim de dün gece azar azar çeşitli baklavalar ,kase kase pudingler çikolatalı pudingler ve çiğ köfte almış
Ev mayın tarlası gibi
aynen bilerek yapıyor zatenya başka zaman olsa almazlar diyetteysen de sabrın sınanıyor gibi olur
Kerevizi rendele içine ceviz ve sarmısaklı yoğurtKizlar sebze yemegi önerisine ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?