- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Benimde aklımdan bunlar geçti az önce.Kizlar simdi bisey soracam ogle sebze yemeği bulmaktan zorlaniyorum..
Pirasa ve brokoli sevmem...
Karnabahar , ispanak, kabak yapiyorum..
Ancak ispanak yogurtla yiyemem ogle yogurt hakkim var... ispanagini oyle duz yiyemem ya yumurtali yiyecem yada kiymali ama olur mu listeme bilemiyorumm..
Ogle ekmek yemedigim gunler 3 kasik pilav hakkim var ben bu bulgury haslasam salatamin icine katsam kisir gibi olmaz mi ? Yanina sebze o gun yapmasamLAydLiNe ve Anka fikirlerinizi bekliyorum
Yok canım yetişemem ben. Kilo vermem durakladı. Hep aynı diyeti uyguladığım için. Arayışlardayım o yüzden. Kafama göre sağlıklı şeylerden yiyorum. Belli bir düzen oluşturamadımağzıma sürmedim tövbe
bence göreceğim tartıyı kaldırdım Cuma’dan beri bilmiyorum kilomu bence sende bana yetiştin bak gör kafa kafaya gideceğiz
allahım kabus gibi elbet bitecek bu eziyet bende yiyeceğim birgün o pastalardan
aynen bilerek yapıyor zaten
Tam kaç yaşında ufaklık?Bu dönem 2 gün kreşe vermeyi dusunuyorum, bakalim haftaya bir deneme yapacagiz.
Ben listede olmsyinca uarina kuru fasulye islattim yarin aksam onu yapacam.. gecen barbunya yapmistim valla etten daha cok tok tuttu....Benimde aklımdan bunlar geçti az önce.
Ben öğleye karnabahar brokoli yapsam Cuma dan önce yapmak istemiyorum.
2 gün artı çıkıyorum listede.
Haşlanmış ıspanağı yoğurtla yesem olurmu acaba yarın.
Akşamada
kuru fasulye nohut barbunya yapabilirim ama yine cumadan önce olmaz o da şişkinlik yapar
Et olarak ta
Sadece aklıma tavuk haşlama geliyo
Zor işmiş listeye bağlı olmak insan bulamıyor
Aynen benimde bugünler de barbunya canım çok istiyor ama ona da cumayı ve hafta sonunu bekliyorumBen listede olmsyinca uarina kuru fasulye islattim yarin aksam onu yapacam.. gecen barbunya yapmistim valla etten daha cok tok tuttu....
Ispanagi yogurtla yeme canim... benim demirbeksikligim var o yuzden cok dikkat ediyorum...ispanak yogurtla onerilmiyor..
Onu bugun yaptim , ama ispanak yogurt olmuyor ispanagi ya yogurtla yada kiymayla seviyorum sali gunu gidecem bu konuyu konusacamada81
Mesela öğlen 7-8 kaşıklık kabağı rendelesek kavursak 1 kase yoğurtla karıştırsak da olabilir
Hem sebze hem yoğurtt
Cikarin ozmn canim sorun degilBölgesellere puan verilmiyor canım
Ilk 3 gün zor oldu sonrasinda ne canim cekti ne baska bisey ama son bi kac gündür su koyvercek gibiyim.Bugün 21.günMuMu85 canim sekersizlik başına vurdu mu beni bugun cok zorladi valla ...
Ben onlar uyumadan yamuldumEşim şehir dışına çıktı şimdi bu gece yalnınız bunu değerlendirmem laızm çocukları uyutup 1 saat spor yapacağım inşallah bende onlarla birlikte yamulmazsam eğer
Bende öğlen kıymalı ıspanakOnu bugun yaptim , ama ispanak yogurt olmuyor ispanagi ya yogurtla yada kiymayla seviyorum sali gunu gidecem bu konuyu konusacam) yarin lahana kabuska yapacam
Masallahhhhh 21.gunu tamamladin sakin bozma ... o kadar emek verdinCikarin ozmn canim sorun degil
Ilk 3 gün zor oldu sonrasinda ne canim cekti ne baska bisey ama son bi kac gündür su koyvercek gibiyim.Bugün 21.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?