Verdik vermesine de zikkim kilo niye kipirdamiyoMasallahhhhh 21.gunu tamamladin sakin bozma ... o kadar emek verdin
Birden zincir kırılacak insallah gidecek hepsi ...Verdik vermesine de zikkim kilo niye kipirdamiyo
Canım yüzme hakemliği yapıyorum. Bugün ve yarın Okul yarışları var. Öğrencileri yüzdürüyoruz.Günaydın.. yarışması kaptan?
miktar da yazsa daha iyi olacak canım. Çok çok kötü değil..
emziriyordun değil mi? Afiyet olsun güzel menüler.
ne Eğitimi veriyordun canım?
Takımın ilk sayfasında var söylemişler zaten de ben alıntılamış oldum. Bir daha yazayım.4 şubat spor listesi
1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan
2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan
3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan
4-merve4416
9000 adım: 135 puan
5-Mayis24
5032 adım : 75 puan
6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan
7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan
8.yumaknuro
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan
9. Hebelee
40 dk tempolu yürüyüş
30 dk normal yürüyüş
1,5 saat ev temizliği
Puan tablosunu şuan bulmam çok zor
Peki excele puanları temize çekeyim diye girdiğimde puanların zaten orda olmasına, benim yanlışlıkla yeni kitap açmama ne demeli
Ben 100 küsur sayfayı boşuna mı okudum şimdi
Dikkat et banlanma sakıngidip biraz bdv de gezeyim
Aman haaa diyecektim ki zaten yememişsin tebrik edeyim seniParka geldik ya çocuklarla eşim pat diye geldi sürpriz elinde ne var tahmin edin pastalar :)) zaten karnım aç allahım bu nasıl bir sınavdır öleceğim nedir bu eziyet ya
Olur canım neden olmasın. Nasılsa ana listede değilsin. Bulgur sıkıntı yaratmaz. Ama tartıda senin canını sıkabilir. Pırasa ve brokoliyi yemeye çalış derim. Hem değişiklik olur. Belki seversin. Değişik tarifler dene bence. Ben pırasaya bayılırım. Çocuklarımda eşimde çok seviyor. Eşim eskiden yemezmiş. Bir gün annesi varken yaptım. Yedi bir tabak daha istedi. Kayınvalidem ufak çaplı bir şok yaşadıKizlar simdi bisey soracam ogle sebze yemeği bulmaktan zorlaniyorum..
Pirasa ve brokoli sevmem...
Karnabahar , ispanak, kabak, lahana yapiyorum..
Ancak ispanak yogurtla yiyemem ogle yogurt hakkim var... ispanagini oyle duz yiyemem ya yumurtali yiyecem yada kiymali ama olur mu listeme bilemiyorumm..
Ogle ekmek yemedigim gunler 3 kasik pilav hakkim var ben bu bulgury haslasam salatamin icine katsam kisir gibi olmaz mi ? Yanina sebze o gun yapmasamLAydLiNe ve @Phoenix_32 fikirlerinizi bekliyorum
Su az olmuş listeden ziyade.Menüm
Kahvalti 10
1 adet ( küxük pogaca büyüklügpnde).kendi yaptigim ekmek
2 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurta beyazi
Yarim domates roka
Ara 13
2 mandalina
17
Kendi ekmeklerimle sicuklu tost
1 mandalina
19
Nohutlu yogurt corbasi
Salata
Su :suan 1 litre
Evet listeme uyamadigim dogrudur
Su çok az olmuş.Şu saat oldu telefonu ancak elime alabildim, toplantı bitti eve 7 de girdim sofra kur topla oğlumu hazırla uyut ancak oturdumaz sonra da yarının yemeğini yapacagim.
Kahvaltı 9.00
Kaşarlı domatesli kepekli tost çay
Öğle 12.00 civari
2 mücver 1 kase yoğurt
Okulda 17.00 2 kuru kayisi
Akşam 19.00
1 kase tarhana çorbası ve 1 kepçe etli nohut
Şu 1.5lt
Spor yok
Bayılırım ben bamya çorbasına. Pilava, su böreğineKonyada kurutulmuş çiçek bamya satılıyor bamya çorbası yapılıyor. Ondan da yapabilirsiniz kızlar. Diyete uygun
Mutlaka yanlış bir şeyler vardır canım yoksa şekersiz 21 gün mutlaka harikalar yaratır.Verdik vermesine de zikkim kilo niye kipirdamiyo
Kizlar simdi bisey soracam ogle sebze yemeği bulmaktan zorlaniyorum..
Pirasa ve brokoli sevmem...
Karnabahar , ispanak, kabak, lahana yapiyorum..
Ancak ispanak yogurtla yiyemem ogle yogurt hakkim var... ispanagini oyle duz yiyemem ya yumurtali yiyecem yada kiymali ama olur mu listeme bilemiyorumm..
Ogle ekmek yemedigim gunler 3 kasik pilav hakkim var ben bu bulgury haslasam salatamin icine katsam kisir gibi olmaz mi ? Yanina sebze o gun yapmasamLAydLiNe ve @Phoenix_32 fikirlerinizi bekliyorum
Canim.inan bu hafta sonuna kadar ne bexaz ekmel hamur isi pilav patates yemedim ( hafta sonu misafirlikte ispanakli börek yedim sadece) ama yok harikalar filan yaratmadi ,sanirim 2 ögpn yaramiyo bana bi an.önce alisverisimi yapip diyetisyen listesine uymaliyimm pes etmekten korluyorumCanım yüzme hakemliği yapıyorum. Bugün ve yarın Okul yarışları var. Öğrencileri yüzdürüyoruz.
Takımın ilk sayfasında var söylemişler zaten de ben alıntılamış oldum. Bir daha yazayım.
Dikkat et banlanma sakınOraya giden banlanıp geliyor
Aman haaa diyecektim ki zaten yememişsin tebrik edeyim seni
Olur canım neden olmasın. Nasılsa ana listede değilsin. Bulgur sıkıntı yaratmaz. Ama tartıda senin canını sıkabilir. Pırasa ve brokoliyi yemeye çalış derim. Hem değişiklik olur. Belki seversin. Değişik tarifler dene bence. Ben pırasaya bayılırım. Çocuklarımda eşimde çok seviyor. Eşim eskiden yemezmiş. Bir gün annesi varken yaptım. Yedi bir tabak daha istedi. Kayınvalidem ufak çaplı bir şok yaşadıBence sen de farklı şekilde dene. Bir de geçen gün kerevizin yoğurtlu bir salatasını yedim. İçine ceviz felan katmışlar. Mayonezde vardı biraz ama sen katmasanda olur. Çok lezzetli olmuştu. Bir de havucu rendeleyip yoğurtlu yapıyorlar. İçine biraz safran katıyorlar değişik bir tadı oluyor. Ben seviyorum. Netten değişik tarifler deneyebilirsin.
Su az olmuş listeden ziyade.
Su çok az olmuş.
Bayılırım ben bamya çorbasına. Pilava, su böreğineBir arkadaşımız Ilgın'lıydı. Anne çağırdı misafirliğe. Allahım o nasıl müthiş bir sofraydı anlatamam. Tam Konya sofrası. Gözüm dönmüş gibi yemiştim.
Mutlaka yanlış bir şeyler vardır canım yoksa şekersiz 21 gün mutlaka harikalar yaratır.
Benim ufaklikda 8 de uyudu 9 da uyandi meme istiyo uyumadan önce emmisti halbukiEvet çocuklar tam 1,5 saatlik savaşına Ardından uyudular küçük çok diretti illaki kucağımda uyuyacak bende biraz alıyorum seviyorum öpüyorum yatağına koyuyorum gözünden uyku akıyor berduş berduş kalkıyor yataktan kucağıma geliyor elimde kalacaktı az kalsın sonumda yatağında uyudu kucağımda uyusun istemiyorum valla artık yatağına zor alıştı ufff çok yoruldum ha
Benimkiler uyudu mu tamam artık uyanmazlar uzun süre (gece 2-3 sefer yanıma gelirler) tabi küçükken öyle değildi emzirme Faslı 2 yaşına kadar devam ettiği için iliğimi kemiğimi kuruttu büyün gece koynumda gak meme Guk memeBenim ufaklikda 8 de uyudu 9 da uyandi meme istiyo uyumadan önce emmisti halbuki
Benim.büyükler ayni odads yattigi icin sorun olmuyo yanima gelen yok sükür :)Benimkiler uyudu mu tamam artık uyanmazlar uzun süre (gece 2-3 sefer yanıma gelirler) tabi küçükken öyle değildi emzirme Faslı 2 yaşına kadar devam ettiği için iliğimi kemiğimi kuruttu büyün gece koynumda gak meme Guk meme
akşamki saatler birbirine çok yakın ve hepsi yemek türüne girer aslında ara öğünden ziyade ana öğün gibi mi acaba.07:15 2 minik mandalina
08:00 1 ceviz
10:00
1 kuru köfte
Peynir
Peynirli omlet
Maydanoz
Mor lahana
Domates
Yeşil çay (demleme)
13:15 çok az mor lahana
Yarım kase yoğurt
16:30 sucuk
17:00 kıymalı ıspanak
19:00 3 kuru köfte
2,4 lt su
Sucukla kıymalınıspanak aynı anda yendi sayılır sağa sola koşturmaktan adam akıllı yiyemeyince kiakşamki saatler birbirine çok yakın ve hepsi yemek türüne girer aslında ara öğünden ziyade ana öğün gibi mi acaba.
miktarı önemli olan aslında yoksa kötü değil de ne kadar yedigin önemli.afiyet şifa olsun kilo olarak değil kan can olarak geri dönsünler:)Sucukla kıymalınıspanak aynı anda yendi sayılır sağa sola koşturmaktan adam akıllı yiyemeyince ki
Köfteleri de çocuklara yaptım kalanını yedim çöpe gitmesin diye :/ kötü mü olmuş sence menüm hemen bir Leslie patlatayım ben
Eşim kendine sucuklu yumurta yapmıştı ondan aldım 5-6 dilim karnım çok açtı kıymalınsıpanak Dolundolu yemek tabağımiktarı önemli olan aslında yoksa kötü değil de ne kadar yedigin önemli.afiyet şifa olsun kilo olarak değil kan can olarak geri dönsünler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?