Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugunku menum
Sabah sat 7 30
4 zeytin
1 kuçuk kibrit kutusu peynir
1 haslanmis yumurta
2 dilim kepekli ekmek

Ara 4 hurma

Oglen yemegi sat 12
Şehriyeli çorba 100 ml
Firinda tavuk 1 but kuçuk boy
Bulgur pilavi 100 ml
Salata mevsim
Subardanda ayran

Ara sat 5
Sodali ayran

Aksam sat 7 40
Havuc 1.5 ve yogurt 3 kasik
Rendeleyip tavada kavurdum
Hafif hiç ya koymadim
Sonrada yogurtla karistirdim
5 kasik bulgur pilavin
Icine 4 yaprak kivirci dogradim
Yedim
Su 2 lt
LAydLiNe

07:15 2 minik mandalina
08:00 1 ceviz
10:00
1 kuru köfte
Peynir
Peynirli omlet
Maydanoz
Mor lahana
Domates
Yeşil çay (demleme)

13:15 çok az mor lahana
Yarım kase yoğurt

16:30 sucuk
17:00 kıymalı ıspanak
19:00 3 kuru köfte

2,4 lt su

5 subat spor listesi

MuMu85
30 dk leslie= 90 puan
4 dk karin egzersizi= 8 puan ( egzersiz yoktu platesden hesapladim )
Toplam=98 puan

Ada81 1000 adim =15 puan

Hebelee
90 dk ev temizliği 30 puan
30 dk tempolu yürüyüş 75 puan
45 dk normal yürüyüş 45 puan
Toplam 150 puan

Gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan

Merve4416
11000 adım =165 puan

LAydLiNe
9243 adım = 139 puan

Mayis24
6060 adım= 91 puan

Günaydın.. yarışması kaptan?

miktar da yazsa daha iyi olacak canım. Çok çok kötü değil..

emziriyordun değil mi? Afiyet olsun güzel menüler.

ne Eğitimi veriyordun canım?
Canım yüzme hakemliği yapıyorum. Bugün ve yarın Okul yarışları var. Öğrencileri yüzdürüyoruz.
Takımın ilk sayfasında var söylemişler zaten de ben alıntılamış oldum. Bir daha yazayım.
Peki excele puanları temize çekeyim diye girdiğimde puanların zaten orda olmasına, benim yanlışlıkla yeni kitap açmama ne demeli
Ben 100 küsur sayfayı boşuna mı okudum şimdi

gidip biraz bdv de gezeyim
Dikkat et banlanma sakın Oraya giden banlanıp geliyor
Parka geldik ya çocuklarla eşim pat diye geldi sürpriz elinde ne var tahmin edin pastalar :)) zaten karnım aç allahım bu nasıl bir sınavdır öleceğim nedir bu eziyet ya
Aman haaa diyecektim ki zaten yememişsin tebrik edeyim seni
Olur canım neden olmasın. Nasılsa ana listede değilsin. Bulgur sıkıntı yaratmaz. Ama tartıda senin canını sıkabilir. Pırasa ve brokoliyi yemeye çalış derim. Hem değişiklik olur. Belki seversin. Değişik tarifler dene bence. Ben pırasaya bayılırım. Çocuklarımda eşimde çok seviyor. Eşim eskiden yemezmiş. Bir gün annesi varken yaptım. Yedi bir tabak daha istedi. Kayınvalidem ufak çaplı bir şok yaşadı Bence sen de farklı şekilde dene. Bir de geçen gün kerevizin yoğurtlu bir salatasını yedim. İçine ceviz felan katmışlar. Mayonezde vardı biraz ama sen katmasanda olur. Çok lezzetli olmuştu. Bir de havucu rendeleyip yoğurtlu yapıyorlar. İçine biraz safran katıyorlar değişik bir tadı oluyor. Ben seviyorum. Netten değişik tarifler deneyebilirsin.
Su az olmuş listeden ziyade.
Su çok az olmuş.
Konyada kurutulmuş çiçek bamya satılıyor bamya çorbası yapılıyor. Ondan da yapabilirsiniz kızlar. Diyete uygun
Bayılırım ben bamya çorbasına. Pilava, su böreğine Bir arkadaşımız Ilgın'lıydı. Anne çağırdı misafirliğe. Allahım o nasıl müthiş bir sofraydı anlatamam. Tam Konya sofrası. Gözüm dönmüş gibi yemiştim.
Verdik vermesine de zikkim kilo niye kipirdamiyo
Mutlaka yanlış bir şeyler vardır canım yoksa şekersiz 21 gün mutlaka harikalar yaratır.

Ispanak
Karnabahar
Beyaz lahana
Kara lahana
Taze fasulye dönüşümlü yapıyorum.
Menemen de yapılabilir.
Ya da az yağla biber kavrulabilir

Sebze yemeğin yoksa salataya 1 tatlı kaşığı yağ katıp yiyebilirsin demişti benim diyetisyen

5 subat spor listesi

MuMu85
30 dk leslie= 90 puan
4 dk karin egzersizi= 8 puan ( egzersiz yoktu platesden hesapladim )
Toplam=98 puan

Ada81 1000 adim =15 puan

Hebelee
90 dk ev temizliği 30 puan
30 dk tempolu yürüyüş 75 puan
45 dk normal yürüyüş 45 puan
Toplam 150 puan

Gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan

Merve4416
11000 adım =165 puan

LAydLiNe
9243 adım = 139 puan

Mayis24
6060 adım= 91 puan

Madamhd
1410 adım = 21 puan

Evet çocuklar tam 1,5 saatlik savaşına Ardından uyudular küçük çok diretti illaki kucağımda uyuyacak bende biraz alıyorum seviyorum öpüyorum yatağına koyuyorum gözünden uyku akıyor berduş berduş kalkıyor yataktan kucağıma geliyor elimde kalacaktı az kalsın sonumda yatağında uyudu kucağımda uyusun istemiyorum valla artık yatağına zor alıştı ufff çok yoruldum ha

Canim.inan bu hafta sonuna kadar ne bexaz ekmel hamur isi pilav patates yemedim ( hafta sonu misafirlikte ispanakli börek yedim sadece) ama yok harikalar filan yaratmadi ,sanirim 2 ögpn yaramiyo bana bi an.önce alisverisimi yapip diyetisyen listesine uymaliyimm pes etmekten korluyorum

Benim ufaklikda 8 de uyudu 9 da uyandi meme istiyo uyumadan önce emmisti halbuki

Benim ufaklikda 8 de uyudu 9 da uyandi meme istiyo uyumadan önce emmisti halbuki
Benimkiler uyudu mu tamam artık uyanmazlar uzun süre (gece 2-3 sefer yanıma gelirler) tabi küçükken öyle değildi emzirme Faslı 2 yaşına kadar devam ettiği için iliğimi kemiğimi kuruttu büyün gece koynumda gak meme Guk meme

Benim.büyükler ayni odads yattigi icin sorun olmuyo yanima gelen yok sükür :)

akşamki saatler birbirine çok yakın ve hepsi yemek türüne girer aslında ara öğünden ziyade ana öğün gibi mi acaba.

akşamki saatler birbirine çok yakın ve hepsi yemek türüne girer aslında ara öğünden ziyade ana öğün gibi mi acaba.
Sucukla kıymalınıspanak aynı anda yendi sayılır sağa sola koşturmaktan adam akıllı yiyemeyince ki
Köfteleri de çocuklara yaptım kalanını yedim çöpe gitmesin diye :/ kötü mü olmuş sence menüm hemen bir Leslie patlatayım ben

miktarı önemli olan aslında yoksa kötü değil de ne kadar yedigin önemli.afiyet şifa olsun kilo olarak değil kan can olarak geri dönsünler:)

miktarı önemli olan aslında yoksa kötü değil de ne kadar yedigin önemli.afiyet şifa olsun kilo olarak değil kan can olarak geri dönsünler:)
Eşim kendine sucuklu yumurta yapmıştı ondan aldım 5-6 dilim karnım çok açtı kıymalınsıpanak Dolundolu yemek tabağı
Sucuk gereksizdi ama işte koktu napim dutum mu düşsün yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…