Bu iş bittiğinde ne kadar mutlu olacağını düşünsene bence değerTeşekkürler kaptanımaçııım
Gidip kahvaltmı edeyim artık diyeceğim de önce yulaf keklerimi süt yatırayım
Allah'm neydi günahım?
Regl olmak üzereyim canım, ondan kaynaklandığını düşünüyorum. Bir hafta daha devam etmek istiyorum. Sonrasında bakarız tekrar.Neden böyle oldu? Bence yaptıklarına göre kötü bir sonuç. Diyet konusunda yanlış yolda olduğunu düşünüyorum. Bence yolun başındayken düzeltmemiz lazım
Hem diyetteki hem takımdaki ilk haftamın özeti budur arkadaşlar.
LAydLiNe
1. hafta
Başlangıç: 72,6 kg
Bitiş: 69,7 kg
Fark : - 2,9 kg
Yüzde : % - 3,99
Eki Görüntüle 2233701
Geçen hafta kilom 78.600
Bu hafta 77.00 kg
Ben listede olmadıgım için böyle yazmam yeterli sanırım kızlar
Gecen hafta 72.5
Bu hafta 71.400
Giden .1.100
Aslinda daha fazla giderdi sabah wc yok... kahvalti saatinde yapiyorum o yuzden artik erken tartiliyorum kaptanim) LAydLiNe
Bende dün kuru fasulyeyi bekledim çok fena oldum hayat durdu görmüyorum duymuyorum bütün algılarım kapandı kedi gibi tencerenin başında bekledim :)))
Benim ablamda yemek yemeyi çok sever açken gözü döner işten eve gelirdi burnundan soluyarak
Hatta anlatmıştı nişanlıyorum eniştemle burgerciye gitmişler patates kızartması yüzünden nişan atıyordum dedi
Neymiş ona sormuş sen de alıyormuşum diye oda yok demiş sonra onunn patates kızartmasını yemiş abooo olay olay olay
2 sini bana gönder benim yemeğim yok
WawwwwHem diyetteki hem takımdaki ilk haftamın özeti budur arkadaşlar.
LAydLiNe
1. hafta
Başlangıç: 72,6 kg
Bitiş: 69,7 kg
Fark : - 2,9 kg
Yüzde : % - 3,99
Eki Görüntüle 2233701
Harika canim tebrikler
Tebrikler canim cook guzellllGeçen hafta kilom 78.600
Bu hafta 77.00 kg
Ben listede olmadıgım için böyle yazmam yeterli sanırım kızlar
En son annesi ne diyor "sen de bu gırtlak varken kilo mu vereceğini sanıyorsun sen" mi diyor
Cok emek verdin 400 gitmis ama saglikli beslenerekte 400 rahat verirdin canim..bi diyetini gözden gecir bence.
En son annesi ne diyor "sen de bu gırtlak varken kilo mu vereceğini sanıyorsun sen" mi diyor
Tam anlaşılmıyor dediği
Hoşgelmiş 8ler artik gelsin 7lerrrKilo Bildirimi
Geçen Hafta: 90,4
Güncel : 89,9
Fark: 0,5
Yüzde: 0,55
Ucundanda olsa 8leri gördüm sonundaAma bu hafta diyetimi düzgün uygulayamadığım için az kilo verdim. Önümüzdeki hafta çok daha düzenli beslenip haftaya bomba gibi gelecem inşallah
Teşekkürler tatlım.Wawwwwtebriklerrrr canim
Hoşgelmiş 8ler artik gelsin 7lerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?