Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Napiyorsunuz kızlar? Kızlar bisey soracam size. Ben bu hafta 5 gün spora asildim ama bugün sabah bile tartı hiç fark etmedi neden acaba nerde yanlış yapıyorum.adetimin 2. Günü o mu bu hafta bu kadar etkiledi acaba

Kefirin icine zerdacal koysak olur mu ? Ben yoğurdun içine koyuyorum ..
Kefiri 1 dilim ananas koyup mikserde cekip oyle içmiştim geçen hafta boyunca saat 16.00 da tarcinda eklemiştim hatta. Ama bence olur. Zerdecalli yogurdu ben dukan diyeti yaparken cok tukettim. Ha buarada ben ilk bebeden sonra 27 kilo vermistim dukan diyeti ile .

Kahvaltı icin 1 oneri (aklima geldikçe yazim)
1 tüm yumurta + 1 yumurtanın beyazi 2 kasik yulaf ezmesi + 1 kaşık lor yarim cay bardak veya daha az olabilir süt istege göre tuz baharat. Hepsini cirpip biraz bekleyip 1 damla yag sürülmüş tavada omlet.
Hergun aynı şeylerden sıkılanlar için. Yarin sabah yapacam ben is yerinde firsatim olur ise.

teşekkür ederim tranbolinde zıplıyordu o an ona bakmıyordum boynunu incitmiş ama bugün epey iyiydi yoksa götürecektik doktora gördün zaten parklarda fink atıyor :)
Çoktannn, misafirlerim gelip gidiyor hoşgeldin'e, yeniden diyete adapte olmaya çalışıyorum 1-2 gündür, sen ne yapıyorsun ne güzel hedefine gramlar kalmış ben de olduğum yerde duruyorum işte
evet ama artık zor zapt ediyorum kendimi sabrım kalmadı havlar ısındı hergün biryerlerdeyiz dondurmadılar dolup taşmaya başladı hava burada Harika. Sende konsantre ol bahar bitiyor yaz geliyor artık
Gonul83 canım sana bişey soracam sen zayıfladıktan sonra hiç bişey kalmadı göbekte gitti diye yazmıştın... senin iki doğumunda normal mi ? ben sezaryanla doğum yaptım göbeğim gitmez mi ?
benim doğumlarım sezeryandı
Benim sadece göbeğim kaldı heryerden zayıfladım inceldim göbeğim de çok indi ama dümdüz olmadı hala diğer yerlerimden çok memnunum
doğru mu yaptım acaba
hoşgeldin hemşehrim aslen adanalıyım memnun oldum burada çok güzel kilo verirsin inşallah hemde çok şey öğrenirsin
hiç böyle birşey duymadım her sene dil kursu için yurtdışına geleni yaşı küçük diye mi acaba böyle anlamadım ben şimdi İngilizce öğrenmek istesem yada güçlendirmek Amerika’ya yada Londra’ya giderim 6 ay mı 1 sene mi kalırım aha bitti gitti. Sana değişiklik olmuyor mu neden sevmiyorsun ki gelmeyi
Ya kıyamam tuvalette zıplıyor

Napiyorsunuz kızlar? Kızlar bisey soracam size. Ben bu hafta 5 gün spora asildim ama bugün sabah bile tartı hiç fark etmedi neden acaba nerde yanlış yapıyorum.adetimin 2. Günü o mu bu hafta bu kadar etkiledi acaba
Sen hiç bırakma Asya Merve’yi düşün gram gram veriyordu hiç bırakmadı bir hafta 2,3 kg verdi sabret
Bende adetim ve en yoğun zamanı ne çıkacak tartışa çok merak esiyorum

Hahaha bende seni çömez sanıyorum diyorum ki burada çok şey öğrenirsin hatun 27 kg vermiş dağılın kızlar kapayın dükkanı :)

Himmm guzel bagirsak calistirmistir... ananas benim bagirsaklara iyi geliyor... benim diyetisyen kefir ve kiviyide önermişti bana....

Adetten olabilir canim bi bekle adet bitiminde eksileri görürüz...

Hahaha bende seni çömez sanıyorum diyorum ki burada çok şey öğrenirsin hatun 27 kg vermiş dağılın kızlar kapayın dükkanı :)
Ama dukan diyeti ile vermiştim o zaman :) 90 dan fazlaydım 64 e düştüm . 2. Bebegime hamile kaldim ki ben 5 yil bebek tedavisi görmüştüm o surede aldim kiloyu . Sonrasında gebelik emzirme zateb istahliyiz maşallah. :) oldum 80 kilo gene simdi 73 um 10 kilo daha versem daha ne isterim.

Beyaz çay demledim içine 1 tatlı kaşığı zencefil ekledim ondan önce azıcık çörek otuöçiğnedim bir kaşık yoğurda da zerdeçal döküp yiyeceğim sonra 45 dk Leslie patlatırım daha ne yapayım öleyim ben ya bütün mücadelem artı gelmemek bu stres beni öldürecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…