- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
Ne demek canim ben yarın gecen haftalarin diyet listerine bakayim böyle ufak püf noktaları vardi her listede. Paylasirim .Hemen favorilerime ekliyorum bende deniyeyim canimsağol paylaştığın icin..
Kefiri 1 dilim ananas koyup mikserde cekip oyle içmiştim geçen hafta boyunca saat 16.00 da tarcinda eklemiştim hatta. Ama bence olur. Zerdecalli yogurdu ben dukan diyeti yaparken cok tukettim. Ha buarada ben ilk bebeden sonra 27 kilo vermistim dukan diyeti ile .Kefirin icine zerdacal koysak olur mu ? Ben yoğurdun içine koyuyorum ..
Çok sevinirim canım kendi adimaNe demek canim ben yarın gecen haftalarin diyet listerine bakayim böyle ufak püf noktaları vardi her listede. Paylasirim .
Çok teşekkürlerNe demek canim ben yarın gecen haftalarin diyet listerine bakayim böyle ufak püf noktaları vardi her listede. Paylasirim .
Adetten olmasi mümkün bende fazla cikarim tartida adet bitince fıss inerNapiyorsunuz kızlar? Kızlar bisey soracam size. Ben bu hafta 5 gün spora asildim ama bugün sabah bile tartı hiç fark etmedi neden acaba nerde yanlış yapıyorum.adetimin 2. Günü o mu bu hafta bu kadar etkiledi acaba
Inşallah adettendir yaa bide o kadar dikkat ettim bu haftaAdetten olmasi mümkün bende fazla cikarim tartida adet bitince fıss iner
teşekkür ederim tranbolinde zıplıyordu o an ona bakmıyordum boynunu incitmiş ama bugün epey iyiydi yoksa götürecektik doktora gördün zaten parklarda fink atıyor :)Geçmiş olsun canım. Nasıl acıttı? İnşallah önemli bir şey yoktur. Boyun sonuçta. Ben olsam doktora götürürüm. Sizin oralarda zor biraz biliyorum ama göstermek lazım.
Günaydın canımBen bu süreçte sabahları tartılıyorum her gün. Bugün sabah 66.8 i gördüm. Listeye yeniden girebilmem için 2 kilom kaldı Pazartesi 68.4 tüm.
Yarına daha zaman var. Bence eksi gelmelisin.
evet ama artık zor zapt ediyorum kendimi sabrım kalmadı havlar ısındı hergün biryerlerdeyiz dondurmadılar dolup taşmaya başladı hava burada Harika. Sende konsantre ol bahar bitiyor yaz geliyor artıkÇoktannn, misafirlerim gelip gidiyor hoşgeldin'e, yeniden diyete adapte olmaya çalışıyorum 1-2 gündür, sen ne yapıyorsun ne güzel hedefine gramlar kalmış ben de olduğum yerde duruyorum işte
benim doğumlarım sezeryandıGonul83 canım sana bişey soracam sen zayıfladıktan sonra hiç bişey kalmadı göbekte gitti diye yazmıştın... senin iki doğumunda normal mi ? ben sezaryanla doğum yaptım göbeğim gitmez mi ?
hoşgeldin hemşehrim aslen adanalıyım memnun oldum burada çok güzel kilo verirsin inşallah hemde çok şey öğrenirsindoğru mu yaptım acaba
hiç böyle birşey duymadım her sene dil kursu için yurtdışına geleni yaşı küçük diye mi acaba böyle anlamadım ben şimdi İngilizce öğrenmek istesem yada güçlendirmek Amerika’ya yada Londra’ya giderim 6 ay mı 1 sene mi kalırım aha bitti gitti. Sana değişiklik olmuyor mu neden sevmiyorsun ki gelmeyiAlmanyaya Kızım dil kursuna gidecek. Dün gece başıma gelmeyen kalmadı. Randevular dolu diye Perşembe sabah 8 e randevu almıştım . Belgeler ancak dün akşam tamamlandı. Akşam eşim geç geliyor diye arkadaşla yemeğe çıktık. Eve gideyim Kızı uyutur rahat rahat kağıtların çıktısını alır fotokopileri çekerim dedim. Kızın uyuması 12 yi buldu. Elimi yazıcıya attım. Kartuşun mürekkebi kurumuş.
Nasıl panik olduğumu anlatamam. Sonra eşim bana kızdı, yemeğe gideceğine yapsaydın diye. Anlatamıyorum 3 yaşındaki çocukla hiçbirşey yapamadığımı.
Benim kızım mı zor yoksa tüm çocuklar mı öyle bilmiyorum. Bilgisayarı açsam gelip saldırıyor. Oyun oynamak istiyor.
Gece arkadaştan gidip yazıcı aldık. Sabah 4.30 da uyudum. Kız da hasta sürekli ağladı. Eşim sağolsun girdi yatağa fosur fosur uyudu.
Elimde kalacaktı da neyse çocukların yanında kavga etmeyeyim dedim.
Zaten çok hevesli değilim iki çocukla Almayaya gitmeye. Sanki Maldivler’e tatile gönderiyor bizi.
Tüm evrakları teslim ettik ama otel rezervasyonunu tamamlamamış. Ordan bir gol yiyip vize alamayabiliriz. O zaman bir ömür çekeceği var.
Ya kıyamam tuvalette zıplıyorSohbete katılamıyorum ama birikmesin diye sürekli okuyorum sizi wc de
Sonra o gazla lavabo da 100 zıplayıp öyle çıkıyorum . Başka da bana ait bi zaman dilimi olmuyomisafirlerim salı Çarşamba günü gider sanırım
Cok iyi olur canim sagol benim kilo vermem yavaslayabilir nasil hizlandiririm diye düşünüyorum...Ne demek canim ben yarın gecen haftalarin diyet listerine bakayim böyle ufak püf noktaları vardi her listede. Paylasirim .
Sen hiç bırakma Asya Merve’yi düşün gram gram veriyordu hiç bırakmadı bir hafta 2,3 kg verdi sabretNapiyorsunuz kızlar? Kızlar bisey soracam size. Ben bu hafta 5 gün spora asildim ama bugün sabah bile tartı hiç fark etmedi neden acaba nerde yanlış yapıyorum.adetimin 2. Günü o mu bu hafta bu kadar etkiledi acaba
Hahaha bende seni çömez sanıyorum diyorum ki burada çok şey öğrenirsinKefiri 1 dilim ananas koyup mikserde cekip oyle içmiştim geçen hafta boyunca saat 16.00 da tarcinda eklemiştim hatta. Ama bence olur. Zerdecalli yogurdu ben dukan diyeti yaparken cok tukettim. Ha buarada ben ilk bebeden sonra 27 kilo vermistim dukan diyeti ile .
Himmm guzel bagirsak calistirmistir... ananas benim bagirsaklara iyi geliyor... benim diyetisyen kefir ve kiviyide önermişti bana....Kefiri 1 dilim ananas koyup mikserde cekip oyle içmiştim geçen hafta boyunca saat 16.00 da tarcinda eklemiştim hatta. Ama bence olur. Zerdecalli yogurdu ben dukan diyeti yaparken cok tukettim. Ha buarada ben ilk bebeden sonra 27 kilo vermistim dukan diyeti ile .
Adetten olabilir canim bi bekle adet bitiminde eksileri görürüz...Napiyorsunuz kızlar? Kızlar bisey soracam size. Ben bu hafta 5 gün spora asildim ama bugün sabah bile tartı hiç fark etmedi neden acaba nerde yanlış yapıyorum.adetimin 2. Günü o mu bu hafta bu kadar etkiledi acaba
Ama dukan diyeti ile vermiştim o zaman :) 90 dan fazlaydım 64 e düştüm . 2. Bebegime hamile kaldim ki ben 5 yil bebek tedavisi görmüştüm o surede aldim kiloyu . Sonrasında gebelik emzirme zateb istahliyiz maşallah. :) oldum 80 kilo gene simdi 73 um 10 kilo daha versem daha ne isterim.Hahaha bende seni çömez sanıyorum diyorum ki burada çok şey öğrenirsinhatun 27 kg vermiş dağılın kızlar kapayın dükkanı :)
Yarin konusalim kimler katilmak istiyor herkes isterse yapariz....Siz bilirsiniz canım. Yaptığımız herşey bir hafta etkili oluyor bizim takımda sonra heyecanı kalmıyor
Hosbuldum valla çok hoşbuldum hemde iyi ki gelmişim.hayallerimgercek takıma hoşgeldin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?