2 ayda verirsin benceAma dukan diyeti ile vermiştim o zaman :) 90 dan fazlaydım 64 e düştüm . 2. Bebegime hamile kaldim ki ben 5 yil bebek tedavisi görmüştüm o surede aldim kiloyu . Sonrasında gebelik emzirme zateb istahliyiz maşallah. :) oldum 80 kilo gene simdi 73 um 10 kilo daha versem daha ne isterim.
Biri 3 biri 5.5 yaşında :)2 ayda verirsin bence
Allah bağışlasın yavrularını kaç yaşındalar
Off vallahi bilmiyorum bazen sabrim bitiyor. Sıfır kaçamak ve spor düzenli yaptım tık yokSen hiç bırakma Asya Merve’yi düşün gram gram veriyordu hiç bırakmadı bir hafta 2,3 kg verdi sabret
Bende adetim ve en yoğun zamanı ne çıkacak tartışa çok merak esiyorum
Sağol canım evet cumartesi vuruldum değerlerim düşmeye başlamış çok şükür.ins.boyle devam ederde sıfırlanır.3oglanannesi canım nasıl oldun ikinci iğneyi vuruldun mu ? merak ettim
Seni tanıyamadım canım ismini mi değiştirdin..elhamdülillah. değerlerim düşmeye başlamış iyiyim şimdi.
Benimse 2,5 ve 4 ikisi de oğlanBiri 3 biri 5.5 yaşında :)
Benimde ikisi oğlanBenimse 2,5 ve 4 ikisi de oğlan
Ay dur çamaşır atayım makinaya geliyorum :)
Insallah canimnSağol canım evet cumartesi vuruldum değerlerim düşmeye başlamış çok şükür.ins.boyle devam ederde sıfırlanır.
Benim diyetisyen onermisti 20 gun kullandim yoğurt zerdacalli ve çörek otu yağı birlikte kullandım...Çörekotu yağı kullanan oldu mu?
Esime verdi diyetisyen bu hafta 5 6 kaşık yoğurda 1 tatli kasigi çörek otu yağı. Ikindi ara öğününde yarin başlayacak bakalim ne etkisi olacak. Muhakkak kullan cok etkisi olacak demisti.
İşe yaradi mi insallah.Benim diyetisyen onermisti 20 gun kullandim yoğurt zerdacalli ve çörek otu yağı birlikte kullandım...
Metabolizmayi hizlandirdi sanki....İşe yaradi mi insallah.
okula gidiyorlar mı ne yapıyorsunuz benim günüm onları eylemekle geçiyor sen işe gittiğine göre birileri bakıyor heraldeBenimde ikisi oğlan
haydi anacım ben de Leslie kaçar altımızı üstümüzü sağlama alalım ne yapalım artık elimizi taşın altına sokacağız :)Haydi bacılar size iyi geceler . Erken kalkip kosu bandinda 1 saat yürürüm ins.
Kaçamakları yapmasaydın şimdi böyle uğraşmayacaktınBeyaz çay demledim içine 1 tatlı kaşığı zencefil ekledim ondan önce azıcık çörek otuöçiğnedim bir kaşık yoğurda da zerdeçal döküp yiyeceğim sonra 45 dk Leslie patlatırım daha ne yapayımöleyim ben ya bütün mücadelem artı gelmemek bu stres beni öldürecek
Ben geldim elim sopalı kaç çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?