- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ya bi de hemen yapacak gibi 20 kere soruyorsun
Yukarda bildirim çubuğunda Avatarın göründüğü yer var. Burada hesap detayları var. Orada şehir seçtiğin yerin altında çocuk bölümünde anneler kulübüne üye olmak istiyorum seçeneği var. Oradan yapabilirsin.hosbulduk hayır bulamadım
Zencefil ve zardacal yapinca benimde midem top gibi oluyor... ki ben az kullaniyorum demek bundan..Kızlar tüm gün şu bile icemiyordum midem top gibi şişti. Şu an da hâlâ sis. Dr yoğurdu ısrarla ye deyince güç bela yedim
Muhtemelen o yüzden ada. Su an hala daha öyle bugün hiçbirşey yemememe rağmenZencefil ve zardacal yapinca benimde midem top gibi oluyor... ki ben az kullaniyorum demek bundan..
Canım misafirlikteydim yedim maalesefÇok da fena değil burda kaldıkça düzelir menülerin
Afiyet olsun canım. Sulu köftede patates de vardır ve yemişsindir dimi
Çook geçmiş olsun canım.
Ben karniyarigi yaparken patlıcanı fırında kizartiyorum güzel oluyorKarnıyarığın patlıcanı kızartma olmasa fena değil menün ama patlıcan çok yağ çekiyor kızarırken
Güzel canım afiyet olsun spor da var daha ne olsun
Pirinçli bulgurlu ve cısslı bir gün olmuş
Afiyet olsun
Kaşar da kaptanın cıss listesindebence menün güzel
Yine akşama kadar bişey yememişsin olmamış menün canım. Bu ara mı böyle oluyor yoksa normalde de böyle mi besleniyorsun?
Pide cıssssss
Kızlar niye yiyiyorsunuz bu karışımı faydası ne acabaZencefil ve zardacal yapinca benimde midem top gibi oluyor... ki ben az kullaniyorum demek bundan..
Toksinleri atiyor ve uzun sure tokluk hissi veriyor ben herhafta bir gun ara öğün olarak yaptim....Kızlar niye yiyiyorsunuz bu karışımı faydası ne acaba
Tadı kotumuToksinleri atiyor ve uzun sure tokluk hissi veriyor ben herhafta bir gun ara öğün olarak yaptim....
Bende once firinda kozluyorum sonra icini doldurup tekrar firina koyuyorum... yarinki menu bizde karniyarik....Ben karniyarigi yaparken patlıcanı fırında kizartiyorum güzel oluyor
Ben once alisamadim ama simdi sevdim yiyorum... bundan sonra daha az zerdacal ve zencefil koyacam..Tadı kotumu
Bende aynen senin yaptığın şekil yapıyorum bizde cuma arkadaşlarla iftarı açık havada yapacağız menü zengin bende iyiki cuma diyorum senin gibiBende once firinda kozluyorum sonra icini doldurup tekrar firina koyuyorum... yarinki menu bizde karniyarik....
Cumada arkadaşa davetliyiz.... cuma olmasina sevindim.. ister istemez misafirlikte ne gelirse yiyorsun...
Kafamda menuleri bile oyle ayarlıyorumBende aynen senin yaptığın şekil yapıyorum bizde cuma arkadaşlarla iftarı açık havada yapacağız menü zengin bende iyiki cuma diyorum senin gibi
Cuma yiyeceklerini dengelemek için miKafamda menuleri bile oyle ayarlıyorumesim kuru fasulye istedi... olmazzzz cumartesi yapayim ki bende yiyeyim dedim...
Bizimkide iftara 1 saat kala 20 dk spor demiş yürüyüşte olabilirSagol canimBende yapamam saniyordum ama cok iyi geldi.... bir kac diyetisyende iftara 1 saat kala spor öneriyor...
Yok hafta sonu bakliyat yiyorum ki hafta ici siskinlik gitsin.... hafta ici sebze protein daha iyi oluyor... boylece bakliyattanda uzak kalmamis oluyorum...Cuma yiyeceklerini dengelemek için mi
Evet yemek sindirilmesi daha kolay oluyormus...Bizimkide iftara 1 saat kala 20 dk spor demiş yürüyüşte olabilir
Senden öğrenecek cok şey varYok hafta sonu bakliyat yiyorum ki hafta ici siskinlik gitsin.... hafta ici sebze protein daha iyi oluyor... boylece bakliyattanda uzak kalmamis oluyorum...
Zerdecali karabiber le beraber tükenince etkisi daha çok oluyormuş yoğurt kurü olarak bize vermistiToksinleri atiyor ve uzun sure tokluk hissi veriyor ben herhafta bir gun ara öğün olarak yaptim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?