Zencefil yok degil mi karabiber ve zerdacal ?Zerdecali karabiber le beraber tükenince etkisi daha çok oluyormuş yoğurt kurü olarak bize vermisti
Estağfurullah canim hepimiz biseyler öğreniyoruz birbirimizden..Senden öğrenecek cok şey var
YAzdan mı koydun ada kuru mu? Benim koyduklarım bitti erkenden. 30 kilo koymuştum halbukiEstağfurullah canim hepimiz biseyler öğreniyoruz birbirimizden...
Ben diyetim boyunca barbunyayi her hafta cuma yedim hemen hemen ...hem demir düşüklugumede iyi geldi... barbunyada demir fazlaymis....
Evet zencefil yok pul biber limon ve salatalık vardiZencefil yok degil mi karabiber ve zerdacal ?
Benimde diyetisyenim zerdacal ve corekotu yagini birlikte vermisti...
30 kilo muYAzdan mı koydun ada kuru mu? Benim koyduklarım bitti erkenden. 30 kilo koymuştum halbukikaç aydır yemiyoruz. Kurusı güzel oluyorsa ben de deneyeyim
Kuru canim bi paketi alip hasliyorum sonra.kucuk kucuk posetleyip buzluga attim... kendime gore cikarip pisiriyorum daha once haslandigi icin pismeside uzun sürmüyor... tavsiye ederim...YAzdan mı koydun ada kuru mu? Benim koyduklarım bitti erkenden. 30 kilo koymuştum halbukikaç aydır yemiyoruz. Kurusı güzel oluyorsa ben de deneyeyim
Menun güzel yavaş yavaş oturuyorÇoook özür dilerim. Menüm gecikti
Sabah 10:00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Yarım domates 1 salatalık maydanoz roka 2 marul
Öğlen denizdeydim. Kahve ve bolca su tüketeniydim. Yanıma elma aldım ama canım istemedi. Haliyle öğünlerimin saati kaydı.
16:15
2 kepçe tarhana çorbası içine 2 dilim peynir
Akşam 19:40
2 kepçe tavuklu şehriye çorba
Fırında bir tavuk but yanında biraz domates biber soğan(fırında yine)
2 kaşık erişte
4-5 yk mevsim salata
21:30
2 hurma( tatlı isteğimi bastıramadım)
3 lt su içmişimdir Eminim.belki daha da fazla olabilir bugün. Sürekli su içesim geliyor. Akşam yemeğinden sonra daha da arttı bu isteğim.
40 dkk aktif yüzme. 5000 adım görünüyor sayacım, 4000 i aktif yürüme.
tam içine ne konduğunu anlamadım ama güzel birşeye benziyor. Daha kalitelidir diye çocuklara magnum alıyordum ama içindekileri okuyunca elimle çocuklarımı zehirlediğimi fark ettim. Evde dondurma yapma arayışı içine girdim, deneyeceğim bunu.Bakın size güzel bir dondurma tarifi
Magnum cornetto yemeyin bu yaz bu tarifle yapalım
bazı diyetisyenlere de güvenmiyorum ben. Mesela bir arkadaşıma 2 dilim ekmek vermiş bir diyetisyen, beyaz da olur esmer de ne olduğu önemli değil, ölçü önemli demiş.Haklısın o zaman kafamıza göre takılalım. Menülere yorum yapmanında çok mantığı yok gibi o zaman. Dediğim gibi diyetisyen menülerine ses çıkarmam çünkü onlar bilişim eğitimini almış insanlar.
güzel canım. Senin menüne göre kıyaslandığımda ben çok yiyorum galiba. Süt sevmiyor musun sen? Kahve de pek içmiyorsun galibaBugun menu
Sahur 23.15
4 yk yogurt Semizotlu...
Iftar 19.42
2 yk yulaf ezmeli menemen
1 dilim peynir
5 yesil zeytin
Semizotlu salata
1 kızarmis form ekmek
2 lt su icmeye çalışacam...LAydLiNe
Spor
45 dk eliptik
60 dk tempolu yürüyüş yapildi...
Ben bıgün iftara 1 saat kala güzel bir uyku çektim :) çok iyi geldi :)Bizimkide iftara 1 saat kala 20 dk spor demiş yürüyüşte olabilir
Stresten olabilir canım. Son dönemde çok stresliydin. Geçmiş olsunKızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık çay
Saat 20.30da
1 kase yoğurt
Su 1 lt ancak olmuştur Spor yok
Ay hadi inşallah, sabırsızlıkla Cuma sabahını bekliyorumMenun güzel yavaş yavaş oturuyor
Insan dengeli yedikce daha dinc oluyor eli ayağı aciliyor benim oyle olduAy hadi inşallah, sabırsızlıkla Cuma sabahını bekliyorumUmarım etkisini görmeye başlamışımdır. Uzun zamandır böyle düzenli ve sağlıklı beslenmedim
Canim kilona gore hem 2 dilim ekmek , hem ceviz hem findik fazla... ekmekleri cikarsan 3 ceviz findik eklesen olur....hepsi bi arada olmamis...
Aksam pirinc hic olmamis ...
Çok güzel ama hafif olmuş ara yap mutlaka
Ekmek 1 dilime düşse, pilav olmasa 10 numara
Dene dene çok memnun kalırsın ama normal yaptığın zaman 1 tane yap seversen devam edersınYa bir arkadaşta soylemişti bana bende deniycem kozlenmiş olarak
Kız pişirdikten sonra mı anladın barbunya olduğunu
Yazdım ama seni etiketlemedim sevıyorsan arar bulursun
Sen benden beter yemişsin arkadaşımkahvaltı
1 dlm kek
filtre kahve
öğlen
semizotu salatası
2 lokma peynir
5 zeytin 2 dlm denge ekmek
ara 2 adet kurabiye
akşam
pirinç pilavı( yarım tabak )
bamya
yoğurt
iş yerinde yemek çıkıyor normalde
ama şimdi ramazan çok oruç tutan olduğu için yemek iptal yemek filan isitmiyoruz salata kahvaltılık gecistiriyoruz
denge ekmek arkadaşların di ilk kez yedim güzel bi ekmekmis
Yani pazartesi ve sali artiydim bugun eksiye gectim şükür59.700 den eksiğim ip ucu verdim
Ahh be canım streste etkentırKızlar mide spazmi geçiriyorum akşam bayıldım yeni geldim hastaneden. Dünkü zerdecal dan mı acaba tatlı kaşığı yarısı kadar attım yogurda cokmu
Son donemlerde keşfettiğim bır yontem harıka oluyor bencedeBen karniyarigi yaparken patlıcanı fırında kizartiyorum güzel oluyor
Aynen bende böyle yapıyorumKuru canim bi paketi alip hasliyorum sonra.kucuk kucuk posetleyip buzluga attim... kendime gore cikarip pisiriyorum daha once haslandigi icin pismeside uzun sürmüyor... tavsiye ederim...
Yoğurt ve meyveler var meyveleri buzluğa atıyorsun sonra çıkarıp 2-3 dk sonra yoğurtla beraber rondoda çekiyorsun bu kadar cesitlendirilebilir tabiitam içine ne konduğunu anlamadım ama güzel birşeye benziyor. Daha kalitelidir diye çocuklara magnum alıyordum ama içindekileri okuyunca elimle çocuklarımı zehirlediğimi fark ettim. Evde dondurma yapma arayışı içine girdim, deneyeceğim bunu.
bazı diyetisyenlere de güvenmiyorum ben. Mesela bir arkadaşıma 2 dilim ekmek vermiş bir diyetisyen, beyaz da olur esmer de ne olduğu önemli değil, ölçü önemli demiş.
Ezbere 6 öğün veriyor çoğu ama beni 6 öğün çok acıktırıyor.
güzel canım. Senin menüne göre kıyaslandığımda ben çok yiyorum galiba. Süt sevmiyor musun sen? Kahve de pek içmiyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?