Canim , normalde sekerli uzak durmak lazim... ama mecbursan 3 dilimden fazla yeme derim...kavun , karpuz , uzum ve incir bunlari cok ölçülü yemek lazım...kızlar karpuz yiyormusunuz ben şekerli diye pek tercih etmiyorum
ama birazdan yiycem eve geldim
temizlik bir taraftan çocuklar çok fena
sabah tartilcam ben kaç kilo idim unuttum geçen cuma
Bu da mi kiz olacak acabaAynen dondurma en zayıf noktamnormalde tatlı düşkünü olmama rağmen ilk gebeliğimde hiç tatlı istemedi canım hep cips yerdim tuzlu şeyler istiyordum. Şimdi de öyle olacak galiba dolabı açtıkça zeytin gözüme batıyor
Canim , normalde sekerli uzak durmak lazim... ama mecbursan 3 dilimden fazla yeme derim...kavun , karpuz , uzum ve incir bunlari cok ölçülü yemek lazım...
Çok teşekkürler..çok iyi vermişsiniz siz de bu aradaHoşgeldin derya kilon çok değil kısa sürede verirsin yeterki iste
Grupta devamlılık önemli aktif olursan motivede olursun kilolar hemen gider
İnşallah bu sene fit olduğun aynada kendini güzel gördüğün kiloda olursun
Bu da mi kiz olacak acaba) ben kizimin bir bacisi olsun isterdim... gönlünden ne geciyor bilmiyorum ama kizina bir bacı guzel olur
gulenyuzumsunsen canim sen ne zaman dönüyorsun tatilden ?
Teşekkürler canım, iyi değiliTabiiki sen nasılsın nasıl oldun.. Çook geçmiş olsun.. Gel ki bir an önce hedef kilona ulaş buradan uzak kalınca motivasyon bozukluğu oluyor.. Hoşgeldin
Teşekkürler canım, iyi değilim ama insan alışıyor zamanlaTabiiki sen nasılsın nasıl oldun.. Çook geçmiş olsun.. Gel ki bir an önce hedef kilona ulaş buradan uzak kalınca motivasyon bozukluğu oluyor.. Hoşgeldin
Teşekkürler canım, zamanla alışıyor insan her şeye. Ne yapalım benim de kısmetim buymuş diyorum. Hiç mutlu değilim ama hayırlısıHoşgeldin canım. Oğluşuna çok geçmiş olsun. Sen nasılsın biraz toparlayabildin mi?
Teşekkürler canım, daha iyi şimdi. Kulakları iltihap olmuştu, su toplamıştı. Bir hafta iğne oldu. Spreyi var şimdi de. Bakalım bir ay sonra tekrar kontrole gideceğiz. Duyma kaybı oldu biraz, inşallah düzelir tamamenCook gecmis olsun canim insallah suan daha iyidir...
Menün gayet güzel bence canım. Maşallah devam ediyorsunKızlar menum Sabah 10.30
2 has yum Az peynir salatalık çay
Saat 15.20
1 sütlü kahve
Akşam 17.30
8 kaşık türlü ayran salata
Su 2 lt
Spor yok
Aynen canım yaa küçük küçük hedef koydum bakalım inşallah hedefi görürümMenün gayet güzel bence canım. Maşallah devam ediyorsun
Tam arkadaş olurlar yaslari cok yakin insallah rabbim gönlüne göre versin canimBende kız istiyorum aralarında tam 1.5 yaş olacak birbirlerine arkadaş olsunlar
Yanlış hatırlamıyorsam 1 ay kalacam demişti
Şimdi çok üzülüyorsun belki ama inan herşeyde bir hayır var. Bizim lisede din kültürü hocamız anlatmıştı hiç unutmam, çok başarılı bir öğrencileri varmış, son seneden beri hep Akdeniz üniversitesini istemiş. Ailesi uzak diye yollamak istememiş hiç ama kız çok ısrarcı olunca gönülsüz tamam demişler, ve kız gerçekten de kazanmış o üniversiteyi. Kayıt yaptırmaya gitmişler babasıyla birlikte, üniversitenin orada araba çarpıyor ikisine de. Kız olay yerinde vefat etmiş, babaya bişey olmamış. Yani bizim hayır bildiklerimiz şer olabiliyor. Her şeyde bir hayır var lafı da aslında her şerde bir hayır vardan geliyor. Canını hiç sıkma. Eminim ki herşey güzel olacak senin adına..Teşekkürler canım, iyi değili
Teşekkürler canım, iyi değilim ama insan alışıyor zamanlaHer şey üst üste geldi işte, diyet falan kalmadı. Hiç tartılmadım da kaç kiloyum hiç bilmiyorum. Sen ne yaptın? Bitti mi sınavların? Kilo verebildin mi? Yarın inşallah başlayacağım ben de
Duzelir ınsallah canim cok gecmis olsun...Teşekkürler canım, daha iyi şimdi. Kulakları iltihap olmuştu, su toplamıştı. Bir hafta iğne oldu. Spreyi var şimdi de. Bakalım bir ay sonra tekrar kontrole gideceğiz. Duyma kaybı oldu biraz, inşallah düzelir tamamen
Gayet güzel menü canim afiyet olsunSabah kahvaltısı 10:30
1 dilim ekşi mayalı tam buğday ekmeği
1 çay bardağı süt
1 omlet
1 dilim peynir
2 taze kayısı
25 gram doğal sucuk ev yapımı
Akşam yemeği 17:30
2 biber dolması (bulgurdan)
5 adet tavuk köftesi
19:30
1 bardak sütlü kahve, 3 fındık
45 dk yürüyüş
Bugün çok susadım, su rahat 3ü bulmuştur
Eski düzene dönmüşsün, yine şahane menü şahane spor afiyet olsunBugün menü
Sabah 10.15
Menemen
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
2 yk patlican salatasi
Yesillik
1 kızarmış form ekmek
Ara
1c.bardagi kefir
5 kiraz
Aksam 17.10
3 yk bulgur pilavi
7 yk sebzeli kiymali yemek
1 kase yoğurt
2.5 lt su içildi..LAydLiNe
Spor sabah
60 dk eliptik
30 dk yürüyüş bandinda tempolu yürüyüş yapildi.
Butun ev dip köşe Temizlik yaptim.. kizimi parka götürdüm...
Döndüm şükür ama ataklarim olduEski düzene dönmüşsün, yine şahane menü şahane spor afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?