Konyadayım şimdi canım hastanede. Şimdilik iyi şükür. Yarın sabah ameliyat olacak.Iyi akşamlar kızlar.
Kaptanım çok geçmiş olsun.Baglanti sorunu var nette aklım kaldı.nasil oldu annen.
Allah yardımcınız olsunKonyadayım şimdi canım hastanede. Şimdilik iyi şükür. Yarın sabah ameliyat olacak.
Allah yardımcınız olsun canım iyi bir şekilde geçer ameliyatı insBen yarın karışık olurum biraz bildirimlerinizi çok geçe bırakmayın olur mu kızlar
Geçmiş olsun canım.Allahin izniyle hemen iyileşir inşallah.Konyadayım şimdi canım hastanede. Şimdilik iyi şükür. Yarın sabah ameliyat olacak.
Hoş geldin canım nasılsın?13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : mrskulkedisi
İsim (İsteğe Bağlı ): pinar
Mesleginiz: Öğretmen (atanamamis)
Yaşınız : 29
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 1 kizim var
Yaşadığınız şehir: kutahya
Boyunuz : 1.75
Kilonuz: 75
Hedef kilonuz :68
Kilo alma hikayeniz : dogum kilolari
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : kendimi kilolu begenmiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : katıldim
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum. ediyorum
LAydLiNe
İyiyim canim teşekkür ederim sen nasilsin? Baktim tek basima kurtulamıyorum bu kilolardan geri dondumHoş geldin canım nasılsın?
İyi yapmışsın canım. Tek başına zor oluyor.İyiyim canim teşekkür ederim sen nasilsin? Baktim tek basima kurtulamıyorum bu kilolardan geri dondum
%2,8320 eylul 67
27 eylul 65.1
Fark 1.9 kg
Ilk defa 1 hafta tamamladım yuzdeyi biri benim icin hesaplayabilir mi rica etsem
Bugun tarti gunu dimi kizlar.suan bende aksam.sizde bu aksamustu tartilip yazsam olur dimi sabah uyaninca ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?