Oyle tabi, hem ozlemisim buralari baktim sende devam ediyosun hemen basladimİyi yapmışsın canım. Tek başına zor oluyor.
Gecmis olsun canim, Allah beterinden korusun insallahGünaydınlar dunden beri cok kotuyuz istanbul kaos halinde. Yollar tıkalı, telefonlar kullanilamiyor, internet yok vs. Allah beterinden korusun
Dunku menum sabah 10.00 8 zeytin, 3 kk peynir, karpuz
14.00 tam avmde yemek yiyorduk deprem oldu yarim kaldı. 4 dilim kaşarlı pide ayran
17.00 yesil cay
20.30 tartidan bir gece once düğün daveti de talihsiz oldu 1 kasik amerikan salata, 1 kasik kisir, bir kasik havuç tarator, az peynir, 1 zeytinyagli biber dolma,1 kasik patates pure, 2 kaşık et, yagsiz tuzsuz salata
23.00 yesil cay
Geçen hafta : 56,6 kg***13. Takım 641. Etap***
dira90(62.1///%)
LAydLiNe(72.1///%)
Meltemesintisi80 (56.3///%)
pessinus(75.9///%)
13. Takım Ortalaması: %
Geçen hafta 56.3 bildirmişiz canım. Yanlış mı bildirdik acaba? Bi baksana geriye dönükGeçen hafta : 56,6 kg
Bu hafta: 55,7 kg
Fark: 0,9 kg, %1,59
Bu arada ameliyat bitti mi?
Ameliyat bitti şükür. Henüz doktorunu göremedim ama iyi geçtiğini söylemiş. Şu an uyuyor.Geçen hafta : 56,6 kg
Bu hafta: 55,7 kg
Fark: 0,9 kg, %1,59
Bu arada ameliyat bitti mi?
hadi geçmiş olsun :)Ameliyat bitti şükür. Henüz doktorunu göremedim ama iyi geçtiğini söylemiş. Şu an uyuyor.
ben yanlış bakmış olabilirim,doğrudur 56,3 olacakGeçen hafta 56.3 bildirmişiz canım. Yanlış mı bildirdik acaba? Bi baksana geriye dönük
Teşekkürler
Özenli bir menü olmamış sanki. Öğünler biraz şaşmış. Karpuzun miktarı ne kadar su?10.00 9 zeytin, 2 kk peynir, karpuz
14.00 2 murdum eriği
16.30 2 yumurtadan menemen, 1 dilim t b ekmegi, yeşil çay
19.30 yayla çorbası, 4 yemek kaşığı et sote, salata, yoğurt
20.30 yeşil cay
2 litre su
Yatarken de yoğurt limon pulbiber yiyeceğim
Ayarlayamiyorum isteÖzenli bir menü olmamış sanki. Öğünler biraz şaşmış. Karpuzun miktarı ne kadar su?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?