Ayarlayamiyorum isteOglen erikle yogurt yeseydim cok acikmazdim. Cok fazla aciktim menemen girdi araya.
Sabahlari cay icmedigim icin genelde meyve ile kahvalti ediyorum. Karpuz miktarini nasil anlatabilirim bilemedimkucuk dilimlere ayrilmadan once bir buyuk dilim kesilir ya D seklinde o kadar yedim bugun. Karpuzun yüzde 92si suymus bu arada
Teşekkür ederim canım. Şimdi iyi çok şükür. Yarın akşama kadar yanındayım inşallah. Hafta içi de taburcu olur diye bekliyoruz. İyi geçti ameliyatı.LAydLiNe geçmiş olsun cnm annenin ameliyatı var sanirim, bu arada benim kilo aldı başını gitti gelemiyorum buraya düzenli, tek başına da motive edemiyorum kendimi, sonuç kötü oldu tabi. Kilo verenleri tebrik ediyorum bu arada.
Patates, börek ve pasta hiç olmamış canım. Artık önemli bir gün olsa bile hayır demeyi öğrenmen lazım. Arada birde olsa böyle kaçınca bir ileri iki geri oluyor. Bu da zayıflama sürecini kötü etkiliyor. Allah’tan saati erken olmuş.27/09/2019 menu
Kahvalti 8:00
Bir peynirli tost kepek ekmegi, cay
Ara
Bir bardak limonlu cay
Oglen 12:30
Bir kucuk kase yogurt.firinda bir patates ve kabak hafif yaglanmis
Aksam 17:00
Bu aksam ipin ucu kacti.misafirlikteydik ve arkadasin dogum gunuydu.bir tabak bamya yemegi, 2 borek,bir dilim pasta yedim. 2 bardak da cay
Yarin cok dikkat edicem yediklerime
Evet aslinda hayir demeliyim.arkadasin annesi turkiyeden geldi o da bir suru birsey yapmis.ozellikle de sirf bizi cagirdilar.kalabalik olsaydik arada kaynatirdim kendimi.yemesem de cok cok garip olacakti.ama bu hafta hem diyetimle hem de sporu da iki katina cikararak telafi edicem.kendimi cok cok kotu hissediyorum suan.erken yemek sadece mideme rahatsizlik vermemis oldu ama kalori ustune kalori koymus oldum.pismanim cokPatates, börek ve pasta hiç olmamış canım. Artık önemli bir gün olsa bile hayır demeyi öğrenmen lazım. Arada birde olsa böyle kaçınca bir ileri iki geri oluyor. Bu da zayıflama sürecini kötü etkiliyor. Allah’tan saati erken olmuş.
Evet burayi birakmamak lazim, ben de menü yazacağım artık düzenli, ciddi bir kilo alışı oldu çok kısa zamanda.Teşekkür ederim canım. Şimdi iyi çok şükür. Yarın akşama kadar yanındayım inşallah. Hafta içi de taburcu olur diye bekliyoruz. İyi geçti ameliyatı.
Kilo konusunda burası cidden çok önemli bırakmamak lazım. Gelmeye çalış mutlaka listeye girmesende gel menü yaz
Afiyet olsun, ben böyle bir menüde ac kalıyorum, doymuyorum, akşam sade salatadan sonra 9 gibi acıkırdım kesin dolabı açıp tuhaf şeyler yerdim. Nasıl tutuyorsun kendini mesela??Günaydın
Kusura bakmayın dün oğlumu yatırmaya çalışırken bende uyuyup kalmışım. Dünkü menümü paylaşamadım.
26.09 menüsü
Sabah 9.00 bir dilim ekmek arası bir parça peynir ve çeyrek avokado
Öğlen 13.00
Bir kaşık et, bir kaşık pilav ve salata
Akşam18.30
Yeşil salata
Bence zaten cok az sey tüketilmiş vücut bu kadar az şeyle hayatta kalmaya alışınca kıtlık moduna girip her geleni de saklayabiliyorAfiyet olsun, ben böyle bir menüde ac kalıyorum, doymuyorum, akşam sade salatadan sonra 9 gibi acıkırdım kesin dolabı açıp tuhaf şeyler yerdim. Nasıl tutuyorsun kendini mesela??
Benim çocuk sayısı biraz fazla olduğu için onlarla vakit geçirirken kafam dağılıyor. Yemek düşünmüyorum. Açlık hissettiğim zamanlar da şekersiz çay içerim ya da yatar uyurum.Afiyet olsun, ben böyle bir menüde ac kalıyorum, doymuyorum, akşam sade salatadan sonra 9 gibi acıkırdım kesin dolabı açıp tuhaf şeyler yerdim. Nasıl tutuyorsun kendini
Bence zaten cok az sey tüketilmiş vücut bu kadar az şeyle hayatta kalmaya alışınca kıtlık moduna girip her geleni de saklayabiliyor
Benim bir oğlum var, o uyuyunca yanında yiyemeyecegim şeyleri maalesef gizli gizli yeme huyum var, bir de onun tabagindan kalanları bitiriyorum.Benim çocuk sayısı biraz fazla olduğu için onlarla vakit geçirirken kafam dağılıyor. Yemek düşünmüyorum. Açlık hissettiğim zamanlar da şekersiz çay içerim ya da yatar uyurum.
Ah ah biz anneler zaten böyle böyle kilo alıyoruz ben de aynıyım tabakta kalınca kötü hissedip yiyorum.Benim bir oğlum var, o uyuyunca yanında yiyemeyecegim şeyleri maalesef gizli gizli yeme huyum var, bir de onun tabagindan kalanları bitiriyorum.
Yoğunluk oluyordur muhakkak tahmin edebiliyorum ama uzun vadede sıkıntısı olabilir çok düşük kalorili beslenmenin. Kendinizi en iyi siz tanırsınız ama yine deBaşka türlü kilo veremiyorum. Belki sağlıksız ama ben bir türlü düzenli beslenme programına geçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?