Çok geçmiş olsun çocuk hastalanınca çok zor .Napalım teyzeleri kızım 2 gün önce sabah ateşle uyamdı 5 te ondan beri gececiyiz yine
Yoksa birkaç gündür sabah erkenden uyanıp yazıyordum hatta buraya hiç farketmedin mi kaptanım
Akşam 9 10 da uyuyordum ben kıza eşim bakıyordu ben de 6 6 bçk ta uyanıodum ne güzel
Ara sıra böyle patlamalar oluyor. Sonunda toparlariz pes etmek yok. Ben aklıma hep grubu getiriyorum fırça yemeyeyim şimdi diyerek uzak durmaya uğraşıyorum..En sevdigim emojiyi kullanabilecegim sonunda
Abla hafta sonu bende buyuk bosluga dustum toparlamaya calisiyorum olan oldu artik onumuze bakacagiz
Yok bizim üçüncü takım ondan kapanmadi. Kaptanımız ilgilenemiyordu ust uste hasta oldu çok yoğundu. Yerine birini de gösteremedi ondan kapandik.Neden kapandı ben şok.
Takımları kapatmak yerine kaptanları değiştirseler olmuyor mu acaba ?
Bir grupta kaptan tel no vermelerine zorlayjp satış mı yapmış ne ondan kapatmışlar ama kaptan değişse olmaz mıydı ki ?
Pilates? Veya yoga daha hafif denedin mi bilmiyorum.Nasıl bir spor olacak ben dğn akşam yattığım yerde bacağımı kaldır indir yaptım hemen tutuldu
Yürüyüşte bile tutuluyorum omuzlarım da sorun çıkarıyor kollarımı kaldıramıyorum ne yapsam tutulmam acaba(
Olur kaptanım ben varım. Sonmus balona döndü vücudum. Sporsuz gidince vücut kendini salıyor. iki bebeyle elimden geldigince fırsat yaratmaya calisirim.Kızlar spor yarışması başlatalım mı ne dersiniz?
EvetÇok geçmiş olsun çocuk hastalanınca çok zor .
Aynen benm de öyle oldu. Benim hastaöığımın da etkisiyle daha da kötü oldum...Olur kaptanım ben varım. Sonmus balona döndü vücudum. Sporsuz gidince vücut kendini salıyor. iki bebeyle elimden geldigince fırsat yaratmaya calisirim.
Yine şanslısın hatanın neresinden dönülse kardırİşin tuhaf kısmı bu kadar yemeye rağmen sadece +500 gelmesi.
Allah rahmet eylesin.Başınız sağolsun.Kaptanım eşiöin halası vefat etmiş birazdan yola çıkcaz şehir dışına yarın tartı bildirimi yapamıcam ama bugün tartılmıştım onu bildiraem olurmu, bide yarın cenaze falan derken giremem buraya
Geçen hafta; 57.9
Bugün; 57.3
Yoğurtlu mezen çok çok harika olmuşa benziyor :))iyi akşamlar hanımlar
kahvaltı(09.30)
2 h yumurta
yoğurt 2-3 yk
2 karatay ekmeği
ara öğün(14.30)
2 tam ceviz
4 küçük kayısı
1 küçük paket süt
akşam(19.00)
sarımsaklı yoğurdun içine bol yeşillik kattım(maydonoz ve dereotu) uydurma oldu biraz ama tadı güzeldi
2 lt su
kol çalıştım bugün
yarın + görürüm büyük ihtimal son 3 gün elimden geleni yaptım da hafta sonu fena dağıtmıştım maalesef
Aaa çok özür dilerim gözümden kaçmış bu mesajın olduğu sayfa.Kaptanım eşiöin halası vefat etmiş birazdan yola çıkcaz şehir dışına yarın tartı bildirimi yapamıcam ama bugün tartılmıştım onu bildiraem olurmu, bide yarın cenaze falan derken giremem buraya
Geçen hafta; 57.9
Bugün; 57.3
Afiyet olsn canım 21 de yediklerin dışında bir sorun görmüyorum 12 fındık çok gibi geldi ama gğn içinde az yemiş olman kurtarmış :) Afiyet olsnİyi akşamlar bugünkü menüm
7.30 1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir 3 zeytin
12.00 kahve 1 gün kurusu küçük bir avuç leblebi
14.00 1 parça büyük tavuk göğsü
Salata
17.00 çay
19.00 3 lahana sarması. Yoğurt. Salata
21.00 çay 2 hurma 12 tane çiğ fındık
2 lt su
Aşı ateşi 2 gün sonra çıkmaz canım. Diş olabilir.Şimdi iyi Allaha şükür 1 gün sürdü ateşi.
Diş ateşi miydi neydi bilmiyorum.
Aşı ateşi 2 gğn sonra çıkar mı?
Bir de daha köpek dişleri ön dişleei çıkmadan azı çıkması normal mi ?
Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin, hayırlı olsunTeşekkür ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?