Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Normalde kim daha fazla spor yapacak olması lazım ama senin durumun benim kafamı karıştırıyor. Seni yarışma dışı mı bıraksak?
Denemek istiyorum kendi seçeceğim sporları ama
Mesela günlük 100 stepper
25 mekik bu haftaki hedefim

Bunlara ek eğer ki iyi olursam 2 gün leslie
Çok daha iyi olursam 2 gün jillian shred 1. Ama tamamını yapamam biliyorum. Ben de kendimden emin değilim

Boyle diyen eşlere cok sinir oluyorum cocugun vardi demi senn sen ona dunyanin en harika varlığını veriyorsun boyle diyecegine sana moral verse destek olsa ne güzel olur

Canım arada girip yazamıyor musun merak ediyoruz seni :)
Üzülme anne yanı normal :))
Evine dön de halledersin sen
Ay inşallah ya nişanda kız kardesimin nişanı var acil bi şekilde kilo vermeliyim. Canım hep kalabalığız zavallı telefonumu elime bi yatarken alıyorum onda da hemen uyuya kalıyorum pazartesiden itibaren düzene oturtcam inşallah

Süper değişim gönderdiğiniz linke baktım harika tek kelime ile bende istiyorum 27 mart doğum günüm en azından o zaman kadar 10 kg verebilir miyim dersiniz

Başaracağım inanıyorum az önce eşimi aradım yeşil çay limon ve maydanoz istedim sabah tartılıp güncel kilomu söyleyip limonlu suyumu içip başlayacağım ve başaracağım

Normalde kim daha fazla spor yapacak olması lazım ama senin durumun benim kafamı karıştırıyor. Seni yarışma dışı mı bıraksak?
Çok yapmaya çaluşmadan kendi halimde takılayım ben en iyisi çünkü şuan stepper sonrası dizlerim zonkluyor
Müzikle oynarken de 1,5 şarkı zor dayandım ayaklarım çok acıdı

Boyle diyen eşlere cok sinir oluyorum cocugun vardi demi senn sen ona dunyanin en harika varlığını veriyorsun boyle diyecegine sana moral verse destek olsa ne güzel olur
Yok öyle değil aslında ben eşimle 8 ay önce evlendim kızım ilk evliliğimden ama fark etmiyor ona da hak veriyorum benim iyiliğim için söylüyor ve hakli yakışmıyor kilo onu da geçtim ben kendimi beğenmiyorum böyle dolabımda artık hiçbir kıyafetim olmuyor mesele benimle alakalı oda tuzu biberi oluyor eski zayıf hallerime dönmek istiyorum

Hemen bakıyorum kaptanım

O kadar anlıyorum ki.. ben de hafif kilo verdikten sonra eskilerimi giyip değişik kombinler yapjp aynada kendime bakmayı çok sevdim görenlerin şaşırmasını...
Geçen gğn görğmcem geldi baktı kaldı naptın sen dedi nişan zamanına dönmüşsün gizli formulün ne dedi

Harika bir duygudur görümce tarafından beğenilmek ne güzel olmuşsundur durmak yok o zaman tam gaz ileri canım... sen gizli formülünü çaktırmadan bana söyle kimse duymasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…