Sıkıyor canımı ister istemez kaptanım moralim bozuluyor. Kendi yerimde saymamı geçtim takıma faydam yok
Ah inşallah kaptancığım teşekkür ederim yazdıkların içinOlsun hepimiz zaman zaman böyle dönemler yaşıyoruz. Biliyorsun ki şimdiye kadar takım için hiç hırs yapmadım. Önemli olan bir arada olabilmek. Keşke istediğimiz gibi kilo verebilsek ama bazen böyle oluyor işte. Ben tam 1 yıldır yerimde sayıyorum. Ona rağmen pes etmedim. Takımla ilgilenemiyorum ama ona rağmen takımı kapatmayı bile düşünmedim. Çünkü buradan uzaklaştığımız an biliyorum ki her şey çok daha kötü olacak. O yüzden ne ben pes edeceğim ne de sizi pes ettireceğim. Takım olmanın güzelliği burada. Bi başlarsak başarmaya hep birlikte başaracağız. Hadi toparlan biraz. Bugünden sonra lütfen yediğin her lokmaya dikkat et. Ben öyle yapacağımVe eminim haftaya hep birlikte güzel sonuçlar göreceğiz
Oğlum oglen uyumadığı icin, benim de uyuma imkanım yok malesef.Başka bir şey yazmana gerek yok aslında canım. Ev içinde yeterince hareketli değilsin anladığım kadarıyla ve uyku saatlerin normalin dışında. Daha önceden söylemişimdir leptin denilen hormonu. Kahvaltı ve akşam yemeğinin saati çok yanlış. Ben senin yerine olsam düzenimi biraz değiştirmek için çabalarım. Sabah erken kalkıp kahvaltıyı daha erken yaparım. Gün içinde uykuya ihtiyacım olursa eğer öğle uykusuna yatarım. Akşam yemeğinde de eşimi beklemem. Daha öncesinden yemeğimi yerim ama eşimle birlikte yine sofraya otururum. Şimdi benim kilo veremememdeki sebeplerden bir tanesi de akşam yemeğimi geç yemek. Dün erken yedim mesela. Bu sabah ödülünü 600 gram olarak aldım. Akşam yemeğinin saati çok etkiliyor. Ayrıca öğleye kadar hiçbir şey yemediğin için de metabolizman geç çalışmaya başlıyor. Ne dersin bir hafta deneyelim mi benim söylediğim yöntemi?
Bugüne mahsus ben de ufak bir kaçamak yaptim :))
Oglen yemenize sevindim. Gun cok güzel. Sadece tatlı olmamışIyi aksamlar hanimlarr
9.00 gibi kahvaltı yaptim
2 tost ekmeğinden 1 tost yedim kaşarlı
Yaninda çay
2 3 dilim domates
Öğle yemeği 12.30
1 kase ezogelin çorba
Yanında mevsim salata yedim baya
Akşam 19.00
2 kaşık kadar patlıcanlı güveç
Köz domates salatası
Ayran
Akşam çay yanina 19.30
Kaymaklı ayva tatlisi
Bayadır şekerli bir sey yemedim mideme oturdu tatlı.
3 litre kadar su
15 dk cardio
15 dk karın çalıştım
Bir de devamli yazamiyorum ama günlük en az 3 fincan filtre kahve iciyorum
Kime soralımKahvalti 11.00
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği üzeri tereyağ, 2 dilim beyaz peynir, 5 zeytin
Saat 17.30
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, sucuklu yumurta, 2 dilim peynir, yarim domates
Ogleden sonra hastane sonrada pazara ugradim, eve gelince de kahvalti yaptim artik.
Su sıkıntım var 1 lt. içtim içmedim şu saate kadar.
Çeyrek armut az önce.
Edit: Ne ayıp selam vermeden dalmışım mevzuya... İyi aksamlar
Var mi bu hafta benimle yarışan
Pisman olmazsiniz benimle yarisanlar kazaniyo sorabilirsiniz
İf sistemini uygula canım 12 den önce kahvaltı yapmak zorunda elbette değilsin. Akşam yemeğini de if e uygun ayarlarsan gayet de güzel kilolar gider.Oğlum oglen uyumadığı icin, benim de uyuma imkanım yok malesef.
Sabah uyumazsam, akşam esim gelince 8 gibi sızıyorum ve bir daha gece sabaha kadar uyuyamıyorum.
Ben de isterdim güneşe, aya, insanlığa uygun saatlerde yaşayabilmeyi. Ama uyku sorunum kendimi bildim bileli var. Bir donem ilac kullanmistim sonra hamilelik emzirme derken kullanmadım yillardir.
Ev icinde cok koşturmuyorum ama neticede 3 yasinda cocukilla pesinden koşmak istiyor. Haftada 4 gun yürüyüş de az birşey degil bence. Yani bunun hatrina bari vermeyi biraktim, almasam..
Umarim birgun uykumu ve gunumu duzenleyebilirim.
Peki vardiyali çalışanlar, çalışma saatleri bu şekilde olanlar? Yani dünya uzerinde kahvaltıyı 12de yiyen tek kişi ben miyim
Kaldık mı başbaşa
Varmisin hadi yarışak miKaldık mı başbaşa
Eee daha daha nasılsın anangiller eltingiller nasıllar
Ah keşke tatil modunda olsam ben külkedisi modunda takılıyorum temizlik çamaşır bulaşık yemek çocukBugün herkes tatil modunda galiba kızlar nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?