Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar :1: ay 2 gündür haftasonu olduğu için eşimle evde durmadık misafirliğe,gezmeye derken giremedim.geriden okudum güzel beslenme yapmışsınız hepiniz melek o ev şehir merkezine uzak mı bilmiorum ama dağ falan beni çok korkutuyor ama manzara harika derim.
bu arada ben yazım size yediklerimi pazar günü menüsünü az bir kaçıkma var mı bilmiyorum siz karar verirsiniz
pazar menüm
ılık suya elmalı sirke içtim
sabah:1 el kadar ıspanaklı börek yanında 1 bardak yeşil çay 3 tane yeşil zeytin
öğlen :1 ,5simit yedim. çünkü sıcacıktı ve marketin fırınından almıştım arabada yedim.
akşam:1kase domates çorbası üstüne kaşar,çok az salata 2-3 çatal kadar.
misafirlikteydik büyk kupaya 2 sallama yeşil çay içtim
yanında çok ince dilim peki kek
meyve ikram etti yarım muz yedim
eve geldikten sonra eşim antep fırsığı yiyordu 2 adet antep fıstığı aldım agzıma.oğlum cips yiyordu yeni çıkan var ya kalpli olandan 1 tanecik aldım tadına baktım.
gün içinde 2litre su tükettim.
dengesiz beslenme oldu biiyorum

hafta sonları kaçamaksız geçiren çok az zaten canım sabahkı börek normal bence gün içinde erimiştir ama ardından öğlen 1,5 simit çok olmuş tabı.ama anlıyorum senı bende bayılırım simite sıcak sıcaksa bide miss :56:antep fıstığının ve cipsın sadece tadına bakmıssın gerisi gelmemıs bravo. keki de görmezsek sadece simit çok olmuş.

selam canlaaaarrrr :))

ben geldim. nihayet! pcm yeni geldi,ama o kadar birikmiş işim varki ne yapıcam billmem. yavaş yavaş toparlamaya başlıcam. geçmişide okumamlazım. hepsini halledicem Allah ın izniyle. bugün yoğunluktan çok yazamayabilirim ama her fırsatta burdayım canlar.

bu arada inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.idare ediyorum,oğlumda iyi eşimde iyi.
bugün eşimin doğum günü akşam eve giderken pasta alıcam ona. yani akşam çok az pasta yicem :))
beni mazur görün. buralarda olucam acil işler var halledip gelirim.:54:

merhabalar kızlar,
dün akşam gelmeye çalıştım ama bilgisayarımız çok yavaşladı, bağlantı sorun oluyor.

bugün de misafir geliyor, sabahtan beri uğraşıyorum. bir de yatılı misafirim var:)) eşim gelince böyle olacağını az çok tahmin ediyordum ama yine de yorucu oluyor işte.

akşama gelebilirsem gelirim inşallah kızlar. bu oda misafir odası aynı zamanda, gelemezsem merak etmeyin.:79:

dün yediklerim:

kahvaltı: sucuklu yumurta, 2 tane fırında sigara böreği, 4 zeytinü 1 küp peynir
ara: 1 hurma
öğle: 1 dilim somon ve 2 kepçe pirinç çorbası
ara: 1 sütlü filtre kahve, 2 portakallı draje tarzı çikolata ve badem dolgulu 1 çikolata:78:
akşam: elma, armut ve portakaldan meyve salatası
ara: 2 kupa yeşilçay, yabanmersini+kuru üzüm

bir de gündüz oğlumdan artan 2 lokma simit yedim.

valla bilmıyorum kı canım. ciğerleri su toplamış şekeri 332 ye çııkmış. bursadan apar topar getirdi babam işte. dedem orda hastanede yatıyo babaannem burda. dun yatıralım dedik ama gerek yok dediler. evde de bakacak kimse yok herkez çalışıyo. normalde yanlız kalıyordu ama şimdi kalır mı bılmıyorum . bıraz da nazlıdır ah uhh der durur. annem benı hep babaanneme benzetir zaten onun gibi canın kıymetlı diye. yaşlanınca bende öyle olacam sanırım :96:
seyyah canım çok geçmiş olsun. inşallah bşranönce toparlanırlar. yaşlı olmak zor hayatım. Allah yardımcıları olsun.
merhabalar kızlar,
dün akşam gelmeye çalıştım ama bilgisayarımız çok yavaşladı, bağlantı sorun oluyor.

bugün de misafir geliyor, sabahtan beri uğraşıyorum. bir de yatılı misafirim var:)) eşim gelince böyle olacağını az çok tahmin ediyordum ama yine de yorucu oluyor işte.

akşama gelebilirsem gelirim inşallah kızlar. bu oda misafir odası aynı zamanda, gelemezsem merak etmeyin.:79:
Rabiacım, canım çok çok kolay gelsin. inşallah enes daha iyidir. çok öpüyorum.

cnm yaa kepekli ekmege yonlendir kendini mesela bn burda kepekli bulamıorm die çogunlkla ekmek yemiorm evdede hayatta almaz annemler beyaz ekmek babam biraz saglık takıntılıda :)))

arkadaşlar öğle yemeğim bir porsıyon tavuk sote 2 dilim ekmek. bugun ekmek yemeyecem daha söz size. çok kaçırdım. taze olunca dayanamıyorum :17:
öğleden önceki ara da bir avuç badem-fındık-kuru siyah üzüm-dut kurusu yedim.
öğleden sonra ara yapmam artık çok doydum belki çay içerim.

günaydn kızlar sbh ilk işim foruma yazmak:))))
kahvaltım aynı yine,müsli yourt.. geri kalan menülerimi gün ilerledikce yazıcam. bugun 1 saat step yapmayı planlıyorum muhtemelen. crs günü sınvm vr çok gerginm bna sans dileyin :))
şimdilk az yazıorm ama geri gelicem hepinize güzl haftalar :)

merhaba kızlar benimde bilgisayarım çok yavaştı birde malüm haftasonu beyler evde bilgisayar onların emrinde bize vakit kalmadı.birde ağır diye onla uğraştı eşim haftasonu pazar günü hiç giremedim.öncelikle pazar menümü yazayım:
sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz
ara:şekersiz filtre kahve
öğle:5 yemek kaşığı kabak yemeği,1 kase yarım yayğlı yoğurt,1 dilim ekmek
ara:elma
akşam:2 tavuk budu ızgara,1 dilim ekmek ve az sakata
ara:(annemde çaydaydık) yarım dilim kek,1 ekler pasta,2 bardak çay

pazartesi menüm:
sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz,1 yumurta sarısı(kızımdan arta kalan)
ara:şekersiz filtre kahve,1 grisini
akşam:bol yeşil salata yiyeceğim.dün akşamı telafi edicam.
ara:meyve

dün yediklerim:

ara: 1 sütlü filtre kahve, 2 portakallı draje tarzı çikolata ve badem dolgulu 1 çikolata:78:

rabia senin menülerine bayılıyorum.akşam çok az yiyosun bende artık buna dikkat edicam.bu şekilde 16 kilo vermişsin.demekki doğru yapıyosun :))))))))) bizde en büyük yanlış burada

hafta sonları kaçamaksız geçiren çok az zaten canım sabahkı börek normal bence gün içinde erimiştir ama ardından öğlen 1,5 simit çok olmuş tabı.ama anlıyorum senı bende bayılırım simite sıcak sıcaksa bide miss :56:antep fıstığının ve cipsın sadece tadına bakmıssın gerisi gelmemıs bravo. keki de görmezsek sadece simit çok olmuş.
evet canım özellikle ev hanımları pek simitle görüşemiyor işe gitsem sabah görürüm alır yerim oh miss görüncede hemen yapışıyoruz haliyle bir de özellikle niye yedim gittiğimiz arkadaş pizza aldım dedi bende düşündüm ve dedim pizzada sucuk vs var boşver simitle doyur karnını diye yedim ama pişman değilim sen bugünü görrrsennnn beni furursunuz ayy yazamıcam da utanıyorum :2:

ben geldim. nihayet! pcm yeni geldi,ama o kadar birikmiş işim varki ne yapıcam billmem. yavaş yavaş toparlamaya başlıcam. geçmişide okumamlazım. hepsini halledicem Allah ın izniyle. bugün yoğunluktan çok yazamayabilirim ama her fırsatta burdayım canlar.

bu arada inşallah herkesler iyidir bende iyiyim çok şükür.idare ediyorum,oğlumda iyi eşimde iyi.
bugün eşimin doğum günü akşam eve giderken pasta alıcam ona. yani akşam çok az pasta yicem :))
hoşgeldin canım doğum gününüz kutlu olsun ye canım afiyet olsun az uz ye yarın dikkat eder eksiltirsin

dün yediklerim:

:9: çikolata çikolata ne oluyo bize kızlar ya bende iyice zıvanadan çıktım haftanın ilk günü ondan mı acep :32:

kahvaltım aynı yine,müsli yourt.. geri kalan menülerimi gün ilerledikce yazıcam. bugun 1 saat step yapmayı planlıyorum muhtemelen. crs günü sınvm vr çok gerginm bna sans dileyin :))
iyi şanslar canım umarım sınavın güzel geçer .sana da güzel haftalar diliyorum.

merhaba kızlar benimde bilgisayarım çok yavaştı birde malüm haftasonu beyler evde bilgisayar onların emrinde bize vakit kalmadı.birde ağır diye onla uğraştı eşim haftasonu pazar günü hiç giremedim.öncelikle pazar menümü yazayım:

pazartesi menüm:
sabah:1 kk kadar peynir,2 dilim tambuğday ekmeği,maydanoz,1 yumurta sarısı(kızımdan arta kalan)
çok güzel olmuş canım tüm vitaminlerin tadını almışsın kararında gördüm.

cnm yaa kepekli ekmege yonlendir kendini mesela bn burda kepekli bulamıorm die çogunlkla ekmek yemiorm evdede hayatta almaz annemler beyaz ekmek babam biraz saglık takıntılıda :)))
haklısın canım ama bızım markette kepek ekmeği yok bazen alıp buzluğa koyuyorum biraz biraz çıkarıp yıyorum ama tazenın yerını tutmuyo. yakınlarda bı fırın olsa keşke

hosgeldın kaptan. eşinin doğum gunu kutlu olsun birlikte guzel gunler yaşayın inşallah:69:
merhabalar kızlar,

allah kolaylık versın canım .

kızlar öncelikle sizlerden af diliyorum ay ben 3 gündür dışardayım herşeyi gördüm ya bir de eve dolu dolu aburuuk cuburuk aldık o yüzden gözüm kalıp sürekli aklımda olacağına ben onlardan yedim ve tiksinmiş durumdayım şuanda verseler asla agzıma sürmem:26: zaten karnım dolma düzeyini geçti çok agrıttı diyebilirim .sırf nefsimi birazda tiksindirmek için yedim .
sabah 1 ılık su bardağı suya elma sirkesi 1 yemek kaşığı dolusu koydum.
3 yk kadar gevrek tam tahıllı +yarım çay bardağı süt koydum yedim.
1 fincan 5i1 arada çay içtim kendim hazırladım.
kızlar bu yediğimden 3 saat sonra afedersiniz ben aburuk cuburuk bir tabak hazırladım bakalım ne yiycem nasıl vs diyerek tabaga 1çay bardağı antep fıstığı +10 tane kalpli cip ten koydum 1 tane eti cin koydum sonra ,2 dilim şu kibariyenin kim gelir reklamındaki kekten koydum.1 subardağı karışık meyvesuyu koydum +1 kase maraş tarhanası koydum ve oturdum dizi izlerken yedim arkadaşlar çok kötüyüm şuanda kızın valla herşeyi söyleyin :71:
çok tiksindim daha agzıma vurmam bu hafta asla sırf onun için yedim akşam yemek yemicem 1 litre su tükettim
birazdan yarım saat yürüyüş yapacağım akşam egzersiz ve mekiklerimi yaparım
1 elma ve greyfut yerim geceye kadar su miktarını 3 litre yapacağım 5i1 yerde çay ve yeşil çay elmalı sirkeli su yumu içeceğim söz aburcuburları eritmeden yatağa girmek yok :26:
herşeyiyle yazdım 1 noksan dahi yok dürüstlük adına herşeyi sizlerle paylaşmam lazım yoksa kendimi kandırmış olurum .

Son düzenleme:
bende çıkıyorum artık kızlar. bugun çok sıkıcı bı gündğ sizde yoktunuz :( yarın baya bı yoğun olacam ama dışarda yapacak çok iş var. öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar :80::79:

kızlar öncelikle sizlerden af diliyorum ay ben 3 gündür dışardayım herşeyi gördüm ya bir de eve dolu dolu aburuuk cuburuk aldık o yüzden gözüm kalıp sürekli aklımda olacağına ben onlardan yedim ve tiksinmiş durumdayım şuanda verseler asla agzıma sürmem:26: zaten karnım dolma düzeyini geçti çok agrıttı diyebilirim .sırf nefsimi birazda tiksindirmek için yedim .
kızlar bu yediğimden 3 saat sonra afedersiniz ben aburuk cuburuk bir tabak hazırladım bakalım ne yiycem nasıl vs diyerek tabaga 1çay bardağı antep fıstığı +10 tane kalpli cip ten koydum 1 tane eti cin koydum sonra ,2 dilim şu kibariyenin kim gelir reklamındaki kekten koydum.1 subardağı karışık meyvesuyu koydum +1 kase maraş tarhanası koydum ve oturdum dizi izlerken yedim arkadaşlar çok kötüyüm şuanda kızın valla herşeyi söyleyin :71:
çok tiksindim daha agzıma vurmam bu hafta asla sırf onun için yedim akşam yemek yemicem 1 litre su tükettim
1 elma ve greyfut yerim geceye kadar su miktarını 3 litre yapacağım 5i1 yerde çay ve yeşil çay elmalı sirkeli su yumu içeceğim söz aburcuburları eritmeden yatağa girmek yok :26:
herşeyiyle yazdım 1 noksan dahi yok dürüstlük adına herşeyi sizlerle paylaşmam lazım yoksa kendimi kandırmış olurum .

canım ben kendime pis boğaz derım ama ben bıle bu kadar karıştıramam :1: :1:
bende bugun öğle yemeğinde ıkı dilim ekmek yedım ya nasıl şişim şuan nasıl rahatsız mıdem anlatamam. rüyamda görsem ınanmazdım yarım ekmek yıyen ben ıkı dilim ekmekle tıkanacak :27: :9: :9:
ama zamanla mıdemız küçülüyo sanırım. sende bıdaha bu kadar eziyet etme mıdene canım. hadi iyi akşamlar öptümm :54:

bende çıkıyorum artık kızlar. bugun çok sıkıcı bı gündğ sizde yoktunuz :( yarın baya bı yoğun olacam ama dışarda yapacak çok iş var. öpüyorum hepinizi hayırlı akşamlar :80::79:
kolay gelsin canım iyi akşamlar

canım ben kendime pis boğaz derım ama ben bıle bu kadar karıştıramam :1: :1:
bende bugun öğle yemeğinde ıkı dilim ekmek yedım ya nasıl şişim şuan nasıl rahatsız mıdem anlatamam. rüyamda görsem ınanmazdım yarım ekmek yıyen ben ıkı dilim ekmekle tıkanacak :27: :9: :9:
ama zamanla mıdemız küçülüyo sanırım. sende bıdaha bu kadar eziyet etme mıdene canım. hadi iyi akşamlar öptümm :54:
demi ne kadar karışık ve iğrenç bir menü :27: toparlarım inşallah karnım çok kötü bög yapacağım resmen fıstıklarda hep reklamlardaki şu saçı komik kızın ydiğinden hiç yemedim böyle birşey diyo ya :35: bende yemememiştim söz daha yemem böyle saçma şeyler

hoşgeldin ad1 ve eşinin doğum günü kutlu olsun nice seneleri eşine sana ve oğluna

Kizlar slm tlfndn yzmayi ogrndfm icn artk rhtca yzbliorm szlere her dk ama brz zor oluo:). Oglen tvk makrna yedmm smdilk bu kdr:)

günaydın kızlar

hafta sonu menüm
cuma akşamı
1 tabak ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

yarım saat yürüyüş

cumartesi

sabah
2 dilim ekmek
3yk kadar patatesli omlet
zeytin peynir

öğlen
yok kahvaltı geç yaptım

ara: ince dilim kek

akşam
yarım tabak makarna
kk dan biraz büyük tiramisu
kkdan biraz büyük mozaik pasta
(günüm vardıda)
7 km yürüyüş

pazar

sabah
2 dilim ekmek
peynir zeytin
1 tk bal

akşam

1 kase çorba
avcum kadar pırasalı börek

ara: muz portakal nar

1 saat yürüyüş

bu sabah

3 dilim ekmek
zeytin peynir
yarım kk helva
canım cumartesi günü menünde özellikle sabah 2 dilim ekmekle birlikte patatesli omlet biraz fazla gibi geldi bana,yani ya hiç ekmek yemeseydin yada omlet patatesli olmasa daha iyi olurdu sanki,ayrıca yediğin ekmek dilimlerini azaltman gerek diye düşünüyorum canım,sencede biraz fazla değilmi

günaydın kızlar geçmişi okudum. hafta sonu menumden başlayayım
cumartesi kahvaltımı hatırlamıyorum sanırım yarım kase k flakes yemiştım.
öğlen 1 porsıyon tavuk şiş bir ayran bol salata yedım. ekmek yok
akşam yemeğim olmadı malesef. arkadaşlar geldi. fener bahçe manısa maçını izlediler. cips çekirdek boza falan ıkram ettkç ben çekirdek yedim ıkı avuç kadar. bide bır bardak boza içtim tarçınlı. ıkı fincan da çay içmişimdir.

pazar kahvaltı öğle yemeği karıştı. kalkarkalmaz 1 bardak sırkeli limonlu su içtim. 2 milföy hamurundan börek
zeytın ,peynir, salatalık 2 bardak çay

sonra babaannemi acile götürmüşler onun yanına gittim 2 3 saat orda kaldım. yemek yapamaım tabı
2 lahmacun bir bardak ayran bol salata yedık

akşam yıne mısafırlerımız geldi. onlarla da çay içtim ıkı bardak

bu sabah da bir kase nesfit buğday gevreği yedim. ekmek almayı unutmuşuz :(

hafta sonum çok sağlıksız geçtı hıç sebze tencere yemeği yıyemedık bu hafta telafı edebılırım umarım
canım öncelikle babaannene geçmiş olsun.haftasonları maalesef hepimiz ya fazla kaçırıyoruz yada düzensiz besleniyoruz ama senin menün bence affedilebilir bir menü,bence çok abartıya kaçmamışsın,dediğin gibi bu hafta biraz sebze yemeklerine ağırlık verrsen tamamdır.

canim burda danimarkada cok balik yerler o yüzden kahvaltilik olarak balik cesitlerimiz cok, o yüzden sabahlari balik yerim.. sizin o bildiginiz firinda veya kizarmis balik degil yani, kahvaltilik olarak nasil peynir filan aliyorsaniz buda öyle bisey..
anladım canım ama biz alışkın olmadığımız için biraz garip gelmişti bana da ondan sordum,afiyet olsun canım.ben yinede kahvaltıda zeytin peynirden vazgeçemem,alışkanlık işte...

pazar menüm
ılık suya elmalı sirke içtim
sabah:1 el kadar ıspanaklı börek yanında 1 bardak yeşil çay 3 tane yeşil zeytin
öğlen :1 ,5simit yedim. çünkü sıcacıktı ve marketin fırınından almıştım arabada yedim.
akşam:1kase domates çorbası üstüne kaşar,çok az salata 2-3 çatal kadar.
misafirlikteydik büyk kupaya 2 sallama yeşil çay içtim
yanında çok ince dilim peki kek
meyve ikram etti yarım muz yedim
eve geldikten sonra eşim antep fırsığı yiyordu 2 adet antep fıstığı aldım agzıma.oğlum cips yiyordu yeni çıkan var ya kalpli olandan 1 tanecik aldım tadına baktım.
gün içinde 2litre su tükettim.
dengesiz beslenme oldu biiyorum
canım sabah böreği birşey değilde sonrasında yediğin simit biraz abartı.geri kalan herşey yerinde ve tadımlık olmuş.

hoşgeldin canım,seninle dada tanışamıyoruz ama tanışıcaz inşaallah.benimde geçen hafta eşimin doğumgünüydü,doğumgünü pastasıydı,yemeğiydi derken kaçırdım biraz,sen dikkat et :)

merhabalar kızlar,

kolay gelsin canım,yarında benim kayınvalidem geliyor,pazara kadar bende :(

dün yediklerim:

canım fırında sigara böreğini nasıl yapıyorsun,yani böreği öylece fırınamı sürüyoruz,yağsız falan,kendi kendine pişiyormu?ayrıca öğlen yemeğin çok güzel ve hafif.

bol şanslar canım.

pazartesi menüm:
bence menün gayet güzel canım,abartı olan pek birşey yok gibi.

afiyet olsun tatlım ne diyim,sen hatanı biliyorsun zaten.
insan bazen nefsine hakim olamıyor maalesef ama işte o zamanda hepsi basen ve göbek olarak geri dönüyor bize,ne güzel 5 dakikada yiyip içiyoruz ama zayıflamaya gelince 5 günde gitmiyor.bu hafta kendini artık sebze meyveye vurursun :)

kızlar sebebi nedendir bilmiyorum ama 1 haftadır sanki rüya aleminde yaşıyor gibi hissediyorum kendimi,gözlerim kararıyor,başım dönüyor gibi oluyor ama aslında dönmüyor,midemde arada bulanıyor,ayrıca uykum geliyor sürekli ama diyeceksinizki hamile olabilirmisin yok hayır olamam,adetim daha 1 hafta önce bitti ve daha 1 hafta önce rahim filmi çektirdim,e peki sizce neden böyle olabilirim kızlar,ellerim titreyecek gibi oluyorum,gripte değilim,anlamadım birşey...
bugünkü menümü yazayım kızlar;
sabah:1 bardak yeşil çay ve 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen:3 kaşık kereviz yemeği
ara:1 bardak şekersiz nescafe
akşam:2 dolu dolu çatal kıymalı makarna,1 börek büyüklüğünde fırında başemel soslu kabak,2 kaşık yoğurt,3 tane minik salatalık turşusu
ara:2 bardak şekersiz çay,yarım kivi,1 elma,yarım portakal,yarım muz

bugün yine spor yapmadım ve yine su içilmemiş farkettim,offf kızlar ya ben böyle ne yapıcam!

Cccnmm acaba ck mu abarttn diytle sporu bna bazn oole oluo cnki
kızlar sebebi nedendir bilmiyorum ama 1 haftadır sanki rüya aleminde yaşıyor gibi hissediyorum kendimi,gözlerim kararıyor,başım dönüyor gibi oluyor ama aslında dönmüyor,midemde arada bulanıyor,ayrıca uykum geliyor sürekli ama diyeceksinizki hamile olabilirmisin yok hayır olamam,adetim daha 1 hafta önce bitti ve daha 1 hafta önce rahim filmi çektirdim,e peki sizce neden böyle olabilirim kızlar,ellerim titreyecek gibi oluyorum,gripte değilim,anlamadım birşey...
bugünkü menümü yazayım kızlar;
sabah:1 bardak yeşil çay ve 1 bardak şekersiz nescafe
öğlen:3 kaşık kereviz yemeği
ara:1 bardak şekersiz nescafe
akşam:2 dolu dolu çatal kıymalı makarna,1 börek büyüklüğünde fırında başemel soslu kabak,2 kaşık yoğurt,3 tane minik salatalık turşusu
ara:2 bardak şekersiz çay,yarım kivi,1 elma,yarım portakal,yarım muz

bugün yine spor yapmadım ve yine su içilmemiş farkettim,offf kızlar ya ben böyle ne yapıcam!

Back
X