Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yamuk prenses sana da bir kurdela 1 kiko kadar gitmiş herhalde

kızlar ben gün boyu ne yiyip ne yaptığımı biriktirip akşam hepsini topluca yazayım diyorum ama bugünlerde denk gelmiyor,kayınvalidem geldi misafir 1 hafta yatılı,malum şubat tatili olunca çocuklu misafirlerim çoğaldı,abimler falan geldi yemeğe,sonra dün ve geçengün yine doktorlardaydım gün boyu,bir doktorun dediğini öbürü tutmuyor,delircem yakında...neyse ben delirmeden zayıflıyım da...neyse akşam bildirimlerim garanti olmadığı için buraya girdikçe yazayım en güzeli,hemen bu sabahtan başlıyayım;

sabah:1 haşlanmış yumurta,3 bardak şekersiz çay,3 ceviz,3 tane zeytin,biraz maydonoz ve dereotu,1simidin çeyreğinden az simit,yarım domates,1 bardak su.

işte hepsilik şimdi bu kızlar,büyük ihtimalle öğle yemeği yemem,çünkü kahvaltı geç olunca akşam yemeğide erken olunca arada acıkmıyorum,acıkırsamda 1 aktivia yer geçerim,birde bol su tüketmem lazım,kalkayımda şimdi içeyim bari...

ben yeniyim de alışmama yardımcı olurmusunuz ? :) ben de zayıflamak istiyorum şu an 74 kiloyum 21 yaşındayım ve acilen zayıflamam lazım. bu gün yediklerim : önce bi limonlu ıhlamur yarım saat sonra bi kase mısır gevreği 15 dk sonra yine limonlu ıhlamur ve az sonra humus yemeyi düşünüyorum etimek ile :) bu arada 20 tane mekik çektm başka başka ne yapmalıyımmm ???

ad1 arkadaşım,patron sensin galiba,ayyy kaptan diycektim
canım benim yine niye ismim yok listede yaaaa
saat 12 ye kadar yaptım bildirimimi,geç kalmadımkiiiii.....hem bu hafta paylaşımda yaptım....

asumancım gelmişken listenizi kontrol ettim doğrudur canım kolay gelsin bizim listede hazır olur birazdan canım
çok sağol hayatım bende buralardayım listeyi kontrol ederim hayatım.
canım normalde 11.30 a kadar bildirimleriniz. ama sorun geç kalmış olman değil. paylaşımlarının güzel olmamasıdır arkadaşım. sen şimdi kendince bize kızabilirsin, ama bizede hak ver lütfen. bu takım yapılan yorumlarla,birbirimize gösterdiğimiz özveriyle ayakta duruyor. sen de o özveriyi göremiyorum. dün neredeyse, bütün gece başka bir pencerede sohbet etmişsin. buraya da gelip gün içinde yazılanlara yorumlar yazabilirdin. buraya birşeyler yazmak için illa burada birilerinin olması gerekmiyor. geçmişteki yazılara da yorum yazmış olsan dicemki evet gerçekten burada olmak istiyorsun. canım lütfen alınma kırılma listeye aldıktan sonra da 3 günde 1 geleceksen bunun bir anlamı yok. diğer arkadaşlarıma haksızlık yapamam. 1 hafta deneme süremiz var ve sen bizi tatmin edersen listeye alınıyorsun liste sonrası paylaşımların olmazsa diskalifiye oluyorsun kural bu.
ben şahsen kendi adıma seni aramızda görmek isterim,diğer arkadaşlarımda aynı düşüncede olabilirler,ama seninde bunu gerçekten istediğini görmemiz lazım. :26:
spor salonuna mı gidiyosun sen rabiacım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sina-katilmak-isteyenler-82.html#post17591473

canım yarışmalara katılma istiyorsan yukarıda verdiğim linke yazarsan seni takıma davet ederiz burda alışasıya kadar bizimle olursun ama listeye dahil olmayayım dersen önce tanıtırsan sevinirim.
ad1 arkadaşım,patron sensin galiba,ayyy kaptan diycektim
canım benim yine niye ismim yok listede yaaaa
saat 12 ye kadar yaptım bildirimimi,geç kalmadımkiiiii.....hem bu hafta paylaşımda yaptım....

evet hayatım kaptan benim.:78:
canım en son ayın 7.de yazmışsın bize 2 kere ama ayın 9 u ve dün gece neredeyse 2-3 saat başka yerde güzel sohbet etmişsin canım.
bizimle paylaşımının gerçekten iyi olduğunu düşünüyormusun :44:

tamam arkadaşım ama anlamıyorum kusura bakma,yazdıkların bana mantıksız geliyor,çünkü burada olupta benim gibi 2 gün şu sorunum var bu sorunum var diye gelemeyip sonrada geri gelen yada 1 hafta izinli olupta sonra tekrar gelen arkadaşlarım var ama onlar hem listede hem de kimse birşey denmiyor,anladığım kadarıyla yeni gelenlere pek o kadar töleranslı davranamıyorsun,diğer arkadaşlarıma haksızlık yapamam diyorsun ama bu durumda bana haksızlık yapmış olmuyormusun,istekli olmasam buraya girmek istemem tabiiki ama maalesef tesadüftürki buraya girdikten sonra kadınsal hastalıklarım başladı,misafirlerim geldi,dikkatli bakarsan o muhabbet dediğin şey psikolojimi düzeltmek için dün değil geçen akşam girdiğim hastalığımla ilgili arkadaşlarla paylaşım yaptığım yerdi.hiç şans bile vermedin,kaptan olarak özelime yazabilirdin,neyse teşekkürler,sanırım bana bu takımda yer yok.

Son düzenleme:

lütfen arkadaşım paylaşımım 2-3 saat muhabbet değil,yazılanları baştan oku,ayrıca tamam bu kadar yüzgöz olduktan sonra zaten devam etmem zor,teşekkürler.

5. TAKIM 193. ETAP

Amonra ( 81,0 / 80,6 / 0,4 / 0,49 % )
begümD ( 81,8 / 81,8 / 0,00 / 0,00 % )
takyon ( 65,8 / 66,7 / -0,9 / -1,36 % )
shelly ( 70,0 / 70,0 / 0,00 / 0,00 % )
atceken2005 ( 55,0 / 53,00 / 2,00 / 3,63 % ) mezun olmak istiyor
esw ( 57,1 / 56,9 / 0,2 / 0,35 % )
ebrehe ( 63,7 / 62,0 / 1,7 / 2,66 % )
rengarenkk ( 60,0 / 59,0 / 1,00 / 1,66 % )

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 534,4 / 530,0 / 4,4 / 0,82 % )

ad1 canım listemizi kontrol eder misin
ben ilk kez yapıyorum da

Son düzenleme:

yamukprenses o durumda olan arkadaşlar muhakkak kendilerini kanıtlamışlardır ve durumlarıyla ilgili yeteri kadar bilgimiz vardır ve evet listede olmaları da ayrı bir durum tabii. yeni gelen arkadaşlarımıza kapımız herzaman açık ama 1 kuralımız sadece 1 hafta yeterli paylaşım yapıldığı taktirde gelen arkadaşımız listede oluyor. tamam seninde sıkıntıların olmuş olabilir anlıyorum ama sıkıntın bitince gelirsin sende. listeye girme aşamasında daha özverili olman gerkiyor, girdikten sonra zaten gelemediğin durumlarda izinli yazarız.
dünkü yazılarını tabiki okumadım ama 2-3 saat vakit ayırabilmişsin yinede. ayrıca canım sana 2 haftadır şans veriliyor zaten burada olman için, ama sen bize şans vermiyorsun.
yok güzelim, yüz göz olmam zaten,ben sadece sana kırılmaman için açıklama yapmaya çalışıyorum diğer bütün arkadaşlarıma yaptığım gibi.
burada olmak istemiyorsan anlayışla karşılarım. inşallah başka bir takımda istediğin kiloya erişirsin. hakkında hayırlısını diliyorum. Allah a emanet ol canım.

kilo veren arkadaşları tebrik ederim :)) akşama uğrayıp konuşmalara dahil olmak istiyorum,neden akşam onuda söyleyeyim kerdeşimle sinemaya gidicez gün boyu dışarda olurum anca akşama eve gelirim ( aşk tasdüfleri sever gideceğim filmin adı) hepinize iyi günler :))
neyneysecim inşALLAH bu hafta işe geri dönüş ve spora artı diyete devam
bugün kahvaltı yapasın gelmedi nedense,iki lokma reçel yedim ve şekersiz çay içtim bu kadar,bakalım dışarda ne yapcam :44:

listeniz doğrudur hayatım,paylaşıma verebilirsiniz.

yok canım,tabiiki burada olmak istemiyorum artık,yazdıkların bana uymuyor,yeterli paylaşım dediğin nedir merak ettim sadece,çünkü orada çok takıldın,hergün girmekmi,yada belli bir mesaj sayısımı bu topikte,eğer öyleyse seninde paylaşımın çok az olduğunu düşünüyorum geçmiş günlerde,o zaman bence kaptan ya nihal yada neyseney olmalı,en çok onlar paylaşım yapıyor,benim kırıldığım nokta geçengünkü muhabbetime takılmışsın neden yazmadın diyorsun olabilir,orada arkadaşlara soru sordum,cevap aldım sonra muhabbet devam etti ve ben rahatsızlandım yattım yazamadım,geçmiş olsun neyin var,neden demen gerekirken yargısız infaz...sorun değil derdim liste değil,başka takımada girerim yada girmem dert değil ama üzüldüğüm nokta kendi kafana düşüncene göre sormadan etmeden hareket etmen yazman,sende Allaha emanet ol...

(mesaj gitsin diye yazıyorum)

güle güle

evet canım ya ama gün içerisinde kilom hep değişiyor,günde belki 5 kere basküle çıkıyorum korkumdan...ne diyorsun pehlivansoy listeye almışlarmıdır beni:18:

canım çok fazla tartılma bence cünkü gün içinde yediklerin içtiklerin hep etkiliyor özellikle sabah kalkınca ve wc ihtiyacını karşıladıktan sonra üzerinde iç çamaşırlarınla tartılmalısın diyetisyenler böyle tartılmamızı söylüyorlar çünkü bir kazağın dahi 200 gr ağırlığı oluyor bence azimli görünüyorsun istediğin kiloya ulaşırsın bu arada sabah menün bana çok geldi özellikle de çay bildiğimiz siyah çay ise onu yeşil çay yapabilirsin kısabilirsin ya da çeşiti azaltabilirsin.özellikle kahvaltın seni acıktırmaz akşama kadar bol su ve ikindi acıktığnda özellikle meyve ye açken yenilirse daha faydalıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…