kızlar öğle yemeğim geldi. tavuklu mantar sote yıyorum yanında 1 dilim ekmek yerım.
afiyet olsun seyyahım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar öğle yemeğim geldi. tavuklu mantar sote yıyorum yanında 1 dilim ekmek yerım.
kilo veren arkadaşları tebrik ederim :)) akşama uğrayıp konuşmalara dahil olmak istiyorum,neden akşam onuda söyleyeyim kerdeşimle sinemaya gidicez gün boyu dışarda olurum anca akşama eve gelirim ( aşk tasdüfleri sever gideceğim filmin adı) hepinize iyi günler :))
neyneysecim inşALLAH bu hafta işe geri dönüş ve spora artı diyete devam
bugün kahvaltı yapasın gelmedi nedense,iki lokma reçel yedim ve şekersiz çay içtim bu kadar,bakalım dışarda ne yapcam :44:
şişkooo dosbaa şişkooo dosbaaa![]()
![]()
valla takımda yazacak bişi bulamıyorum yediklerimi yazsam size yazık olcak
iyisi mi sadece hal hatır sormaya geleyim ben buraya
zaten başka topiclere pek takılamıyorum :))
şişkooo dosbaa şişkooo dosbaaa![]()
![]()
anlıyorum asumancım idare edicez tabi birbirimizisanada günaydın nihancım. cumaları hem yoğun hemde liste hazırlama durumları olunca böyle oluyor idare ediverin hayatım.![]()
biliyorum kız kötü niyetle sölemediğini yanlış anlaşıldıysam kusura bakma:26: imalımı konuştuğumu düşündün canım benim sormuşun açıklama yaptım bende :97:nihancım ben evdesin diye düşündüm yağsıssa olabilir tabii ki ben yağlı salçalı diye düşündüm.kötü niyetle de söylemedim:)
afiyet olsun canımkızlar öğle yemeğim geldi. tavuklu mantar sote yıyorum yanında 1 dilim ekmek yerım.
afiyet olsun kaptan menülerin güzel bencebende dün öğlen yemeğimde 1 tabak bol yoğurtlu ıspanak, ve 2 dilim çavdar ekmeği yedim.
akşama doğru 1 yeşil ekşi elma.
akşam evde 1 tabak çorba,2 kaşık karnabahar ve 1 dilim ekmek yedim.
öğle yemekten önce 1 avuç çerez de yemiştim.
bu sabah 2 dilim ekmekle klasik kahvaltı yaptım, 2 çatal b.peynir,2 çatal kaşar,2 dilim salam,2 çatal sahanda yumurta,birazcıkda çatalın ucunda bal aldım.
ara ypmadım
öğle yemeğim yok birazdan yerim inşallah.
başımdaki kalabalık giderse tabii.
içeri gittikleri zaman hemen yazmaya çalışıyorum.
bu arada geçen hafta pc m olmadığı için biriken işlerimi hala bitiremedim.
ayarlamaya çalışıyorum.
buralarda olucam.
ha bu arada listeyi hala paylaşıma vermedim.
rabiacım seni bekliyorum canım. plastik konusunu ne yapalım. gelmiş kilom aynı yazmış o kadar.normalde krallar gereği diskalifiye olması gerekiyor. tekrar gelicem dediği için ozaman kararını sorup gerekli ayarlamayı yaparız diye düşündüm.sen ne dersin canım.
hoş geldin kızşişkooo dosbaa şişkooo dosbaaa![]()
![]()
hoşgeldiiiiin.
nasılsın dosbacım,güzellik nasıl. dileriiim çooook çooook iyi olursunuz.
daha dur daha dur,bu şişgoluk ne kiiii.
ama en güzeli seniin şişgoluğunun çok tatlımı tatlı bahanesi var.
benim bir bahanem yok,üstüne üstlük dikkatde etmiyorum.
gerçi ben rahat bir psikolojiye sahip olamayınca kilo falan veremiyorum malesef.
sakın yazma yediklerini hayatım diken üstündeyiz zaten valla yine cozutursak rabia bizi yer.
şaka bir yana yazmak istersen yorum yaparız ama neye göre yazıcaz diyet yapmıyorsun ve hakkın olduğu için beslenmek zorundasın. acaba bende sıkılmadan yemek için hamilemi kalsam
sen her fırsatta gel hayatım. bizi analiz et, yaz eskisi gibi bildiklerini,hatalarımızı.başımız üstünde yerin var.
anlıyorum asumancım idare edicez tabi birbirimizi
afiyet olsun kaptan menülerin güzel bence
hamileyken az yemek lazım aslında bende hamileyken inanmazsınız ama çikolatalı gofret var yaondan 5-6 tane yerdim günlük olarak mutlaka günde bir muz ve 2 su bardağı süt içerdim.
o kadar çok beslenmiştim ki vücut çatladı patlıcak dedim 14 kg alarak doğuma girdim 3 ay sonra geri gitti hepsişimdi diyorum durduk yere nasıl biryiyişte hemen alıyoruz vücut müsait ne olsa eskiden esnemiş demi ama
ben bu sefer hamile kalmayı düşünüyorum ya asla çok yemicem yine bu kiloyla dahi kalsam 70 igeçmeyi düşünmüyorum vucudu daha çok genişlemesinden korkuyom![]()
anlıyorum asumancım idare edicez tabi birbirimizi
biliyorum kız kötü niyetle sölemediğini yanlış anlaşıldıysam kusura bakma:26: imalımı konuştuğumu düşündün canım benim sormuşun açıklama yaptım bende :97:
ayrıca burdaki arkadaşlarımın menülerim hakkımda yorum yapması hoşuma gidiyor.
hem muhabbet ortamı kuruluyor hemde motive oluyor yani
ayrıca eleştirilerede açığım kızlarkaçamaklarımı fazla gören
enseye tokadı yapıştırabilir hemen
örn: rabia kız helvayı 1 kkdan yarım kkya düşüttürene kadar canı çıktı kızın
burda yeniyim daha kimseyi de kırmak istemem canım.şundan dolayı dedim onuda ben geçn yıl 2-2,5 ay boyunca diyetisyene gitmiştim o bana istediğin kiloya ulaşana kadar makarna,pilav vb şeyleri yasaklamıştı.onlar kilo korumada devreye giricek demişti.oda 4 yemek kaşığını geçmeyecek demişti.ondan dedim kız.ben bu gün yine diyetisyenimin verdiği klisteleri yapmaya başladım.bakalım ne olacak.şimdi alt kata kayınvalideme ineyim misafir gelmiş herhalde.sonra görüşürüz
evet canım öyle yiyordum ki anlatamamo kadar yemeğe yine az almışsın canım. benim gebeliğimde diyabetim vardı,diyet yapmak zorundaydım. son 3 ayım diyetle geçtiği için 11 kg aldım gebelikten.
doğum öncesi vücut ne kadar sıkıysa okadar kolay eski haline geliyor, ama sonrasıda devam ettirmek gerek. dediğin gibi esnediği için spor şart. bende de en büyük eksiklik spor,bir başlasam kesinlikle 2-3 beden farkederim diye düşünüyorum. yapabilirsen her akşam yada fırsat buldukça mekikde çek canım faydasını görürsün ama oda zor oluyor bir aletle daha kolay olur sanırım.
hımm anladım canım sağol dikkat etmeye çalışıyorum da bazen kaçıyo işteburda yeniyim daha kimseyi de kırmak istemem canım.şundan dolayı dedim onuda ben geçn yıl 2-2,5 ay boyunca diyetisyene gitmiştim o bana istediğin kiloya ulaşana kadar makarna,pilav vb şeyleri yasaklamıştı.onlar kilo korumada devreye giricek demişti.oda 4 yemek kaşığını geçmeyecek demişti.ondan dedim kız.ben bu gün yine diyetisyenimin verdiği klisteleri yapmaya başladım.bakalım ne olacak.şimdi alt kata kayınvalideme ineyim misafir gelmiş herhalde.sonra görüşürüz
bencede çok güzel görünüyorsun melekcim,spora devam etmem kafi gelir hem güzel sıkılaşır hemde kilonu korursun. tamam canım bu haftamezun edelim seni. oh ne güzel bir mezun vericez.![]()
canım, mümkün sanırım. başka takımlarda görmüştüm. kuralları daha detaylı asuman biliyor.
pilatesi bırakma bence. haftada 2-3 gün yapmaya devam et. ilerde doğum durumlarında falan da güçlü kaslar iyidir canım.
günaydınlar kızlar,
kilom 64.8
:124:
günaydın melekcim. ufak tefek oynamalar olur.
gece niye uyuyamadın?
** 13 .TAKIM 193. ETAP **
Ad1 ( 56.3 / 56.7 / -0.4 / -0.71 %)
Ayyildizim ( 59.2 / 58.7 / 0.5 / 0.84 %) (yeni üye)
eski bir masal ( 65.3 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
kanatsız_melek ( 54.8 / 54.0 /0.8 / 1.46 %) (mezun olmak istiyor)
ms22 ( 80.5 / 81.0 / -0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 65.5 /64.8 / 0.7 / 1.07 %)
nihan86 ( 55.7 /55.5 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 78.8 / 79.0 /-0.2 / -0.25 %) (yeni üye)
seyyah2806 ( 55.4 /56.3 / -0.9 / -1.62 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 585.2 /585.0 /0.20 /0.03 %)
listemiz yukarıdaki gibidir canlar.
kizlar ben sporumu yazayim bu hafta icin:
pazartesi
50 dk yürüyüs
25 dk slim in 6
8 dk karin egzersizleri
sali
30 dk yürüyüs
20 dk egzersiz
cumartesi
25 dk slim in 6
persembe
bisey yok, hastaydim yine
bugün neler yaparim bilmiyorum ama devam :))
![]()
evet canım, bugün dışarda hava çok güzel ankarada. güneşli, açık baharı hatırlatıyor. ne hoş bir mevsim şu bahar ya:97:gözün aydın canım benim çok sevindim bu arada günaydın ay çok güzel bir gün
tabiki canım yaparım arkadaş olarak ekledim ki tek arkadaşlarım sizsiniz sizlerle paylaşayım diye
umarım öyledir canım nerden baksan 3 yk kadar yağ sürüyorum ama faydasını görüyorum mu şişeler bitince göreceğim.
valla bravo, o yediğin abur cubura rağmen 500 gr gitmiş. hayatımda o kadar karıştıran birini görmemiştim:)) bu hafta daha da iyi performans bekliyoruz inşallah. senden ümitliyim.canım geldim sonra gittim tartıldıım geldim sanırım heyecandan gece çok kötü oldum karnım sancılandı bir garip hallerdeydi asumancım bu arada geçen hafta 59.2 kg idim bugün tam 58.7 kilo olmuşum çok mutlu oldum 500 gram bile beni uçuruyor resmen tekrar elma sirkeli suyuma başladım
günlük yürüyüş sayısı bir saat olarak ayarladım azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış o pazartesi yediğim aburukcuburuklar yüzünde sanırım çok geç farkettim neyse agzım yandı daha yemem onlardan.![]()
ahahsağol canım helvayı sabahları yiyorum enerji olsun diye oda azıcık (rabiacığımın ısrarlarına dayanamadım)
hadi hayırlı olsun. bir cumayı daha savdık. sıralamada pek yukarda olacağımızı sanmıyorum:)) haftaya inşallah. ayrıca haftaya toplu listeyi biz mi hazırlıyoruz?** 13 .TAKIM 193. ETAP **
Ad1 ( 56.3 / 56.7 / -0.4 / -0.71 %)
Ayyildizim ( 59.2 / 58.7 / 0.5 / 0.84 %) (yeni üye)
eski bir masal ( 65.3 %) (geri dönmek üzere ayrıldı)
kanatsız_melek ( 54.8 / 54.0 /0.8 / 1.46 %) (mezun olmak istiyor)
ms22 ( 80.5 / 81.0 / -0.5 / 0.62 % )
neyneyse ( 65.5 /64.8 / 0.7 / 1.07 %)
nihan86 ( 55.7 /55.5 / 0.2 / 0.36 %)
plasticwomen ( 79.0 / 79.0 / 0.0 / 0.00 %)
pehlivanson ( 78.8 / 79.0 /-0.2 / -0.25 %) (yeni üye)
seyyah2806 ( 55.4 /56.3 / -0.9 / -1.62 %)
13.TAKIM TOPLAM KİLO ( 585.2 /585.0 /0.20 /0.03 %)
listemiz yukarıdaki gibidir canlar.
spor salonu sayılır canım. aile yaşam merkezleri var ankarada. belediyeler açıyor. senelik 100 tl veriyorsun. haftada 3 seans seçiyorsun. oraya devam ediyorum 2-3 yıldır.spor salonuna mı gidiyosun sen rabiacım
valla toparlancan artık yeter. ocak ayı geçti, şubat yarılandı nerdeyse. yoksa ben elime sopayı alcam asuman diyecanım meleğin hesabını 54 e göre yapmışım ama yazı olarak düzeltmemişim.
senin kilonuda geçen hafta 66.5 olarak yazmışım ama hesabın doğru sadece fazla kilo yazmışım.
valla her durumda kıskanılcak durumdasın. 64.8 oldun yaaa hayret birşey.![]()
haftaya bakalım ne yapıcam çok vasatım çookkk.![]()