Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bebişde geleblir ama değilmi..

saç saça baş başa girecez yoksa değil miay yok kıyamam kız ben sana, o kadar emek çektin, az tut güzel boğazı diye diyorum.
sabah olmuş:129:
şişkinliğin de gitmiş sevindim:81:
böyle menü yaz canımı ye:124:

yeşil çayımı içtim..yanında kara üzüm yedim..acil doktora gitmem gerek unutkanlık ileri boyutta..sabahki ilk çorbamı kaçta içtiğimi unuttum..ve dönüp mesajlara baktım..acil hastane yolu göründü..:84:

ay ilahi, sendeki unutkanlık kesinlikle doktorluk olmuş. kuzular hastalanınca senin kan testleri de kaldı değil mi? gidersen onu da bi hallet canım.

simdi kaptanım her seyi yapıorumm en sonuna kadar geliorum kilo cizelgesinde sora bb code die bir kısım da url ile baslayanı kopyalıorum sonu .png ile btiio onu da kontrol panelimdeki profil bilgilernden cielge olan kısma kopyalıorum deisiklikleri kaydet diorumm cizelge öngörülen foratta deldir dio we en az 50 kez yaptımm

Teşekkrüler anlayışın için :) kilo bildirimlerini yaparım ben gene arada yazın sbs geçince hep aktif olacağım. o zaman daha iyi olacak

tatlım
bu kodun içini kopyalayacaksın. url'in hepsini değil.

ay canım teşekkür ederim
gemimiz batmıycak inşallah, hepimiz sağ salim kiloları vericez. gemide hafif hafif seyahat ederiz sonra

rica ederim. sen hakediyorsun.

hım iyidik aslında ne olduki izne ayırldı..neyse yeni orti bulucaz yani...ilk teklif verildi bakalım..:92:

deryacım bakalım teklif kabul edilecek mi heyecanlandım bana ne oluyorsa artık

benim orti ara verdi sanırım katılımı fazla yok..orti olabliriz ..:13:.
png olanı kopyalaycaksın..rabia anlatmış gerçi..
bitanemmm teskkür edermm benimle orti olmak istedgn icin ama ben diwayla oratgım eger oluosa sennle de sewe sewe ortak olur sana sonsuz desteklerimi sunarım diwa da yazmıo zaten bu ara fazla ama kaptna bi sormak gerek en dogru kararı werir

ton balıgı ye kı zihni acar

ay ilahi, sendeki unutkanlık kesinlikle doktorluk olmuş. kuzular hastalanınca senin kan testleri de kaldı değil mi? gidersen onu da bi hallet canım.

evet ama bu hafta içi gideceğim hastane çok yakın arabayla 5 dk ertelemeye gelmez..sezeryan doğum yapanlarda daha çok karşılaşılıyormuş.daha öncede böyle bir durumla karşılaşmıştım..anestezinin yan etkileri olarak söylenmişti..(37:
genç kızken göz doktoru hariç doktor yüzü görmedim emme evlenince..heryer açıldı bir açıldı pir açıldı...:76:

deryacım bakalım teklif kabul edilecek mi heyecanlandım bana ne oluyorsa artık
kıpır kıpırsın için içine sğımıyor ki senin, maşallah

sen çizelgeyle uğraşırken benim sana yazdığımı okumadın sanırım. diva'nın katılımı çok az. sizin kankalık pek yürümedi bu sebepten. bence hiç mahsuru yok, istediğin kişiyi kendine orti olarak seçebilirsin

bir açınca arkası geliyor işte

Son düzenleme:

ya evet bak ben onuda unttuğum için ee normal karşıla ..azcuk idare ediverin..
dolapta var ..ben balık yağı hapı alıcığim...yoksa bu unutkanlıkla ton ton ton balığı tüketmem gerek..

tosun paşa uyandı..meyve yedirmeyi deneyeceğim..
hepinizi öpüyorum..ve üçüncü kasemi içeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…