Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kızlar geçen hafta grip aşısı oldum grip olmym diye ama galiba oluyorum boğazım acıyor bi halsizlik bi halsizlik...

bu arda menü vercem ama kötü bi menü...

sabah 8 de

1 dlm ekmekten tost

saat 4 te kendimi konakta bulduğum en yakın dükkana attım ve tavuklu iskender yedim... ama tereyağlı değil bol yoğurtlu... 2 kaşık pilavla

eve gelincede

1 dlm kek tarçınlı, cevizli

1 muz

masaldamı sigaraya başlamış.... hani şu sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme diye larını gösteren masal mı....İnannnnmmmaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm

sabah disardaydik 1 porsiyon istedim aslinda utanmadan, sonra vicdanim elvermedi sadece yarisini yedimm

Eee allahtan vicdanın varmış yoksa neler olacakmış bilmiyorumm.

grip aşısından sonra normak hafif bir grip atlatmak Özlemcim, neden yapılıyor aşılar biliyorsun.
Hmm .. Menün çok sağlıksız olmuş ama ilk güne verelim.
İskender yenilebilir onda bir problem yok aslında, pideleri problem ama gelince de kek.
Bilemedim.:26:
Bu arada bir şey soracağım.
Bergama nasıl bir yer İzmir'e bağlı sanırım ?

yok yokk üzmüyorum yaa sadece dikkafalı olmama kızıyoo okadarcıkk

afiyetcikler olsun şincikten guzum bende yarın niyetli olayım diyorumm borçlar çoookkkkkkkkkk

ben bütün bir ayı oruçlu geçirmeyi planlıyorum...

menüm

kahvaltı:
1 domates
1 kk peynir
4 5 zeytin
1.5 dilim mepek ekmek

akşam:
yarım tabak nohut
yarım kase tarhana çorbası
çok az pilav

3 tane kemalpaşa tatlısı:26::26::26:

o ne öyle kemalpaşa tatlısı neredeyse 300 kalori

kızlar bu arada ben sigaraya tekrar başladım ya offf

buda sigaraya başladıgın için gelsin

Ne yazık ki ben de.

ohaa diyebilir miyim, yükse affınıza sıgınarak...
Kız senin daha yasın kaç basın kaç, ne sigarası leeeen
Keserim seni bak

Kız çaktırmasana ..
Duyacak herkes. :18::18:
Bırakmıştım Özlemcim de, uff haklsıın valla ..

eğer bırakabildiysen sen bu naneyi neden tekrar başlıyosun kiiii....öneemli olan bırakabilmek değil mi zaten... insanlar bi türlü bırakamıyor... sen bırakmışsın tekrar başlıyorsun... sigara hem sağlığa zarar hem cebe zarar... çok şükür eşimde bende kullanmıyoruz... kullansak bi ev kira parasıda sigaraya verirdik kesin...

evet cnm izmire bağlı... benim çok yakın bi arkadaşım bergamalı... izmirde yaşıyor ama annanesi için falan gidiyor arada istersen sorarım ama küçük şirin bir yer galiba....

Şeyy :18::18:
Şey ben ama off ..
Valla bir stresle başladım da, en kısa zamanda azalta azalta vazgeçeceğim.

Cildimi ve dişlerimi etkiler diye korkuyorum valla.
Maddi açıdan da kesinlikle haklısın.
Off valla haklısın da, tamamen sıkıntıdan oldu.

evet cnm izmire bağlı... benim çok yakın bi arkadaşım bergamalı... izmirde yaşıyor ama annanesi için falan gidiyor arada istersen sorarım ama küçük şirin bir yer galiba....

Tayin yerlerinden birisiymiş Özlemcim Bergama.
Valla biraz bilgi alırsan çok sevinirim.
Ne kadar mesafede İzmirle ?
Tabi aklıma takılan diğer konuları biliyorsun.

ya bide biz arkadaşlarla beraber olduk onlar hemen 2. günü grip gibi bişiy oldular ben bir hafta olmadım yeni oluyorum bence aşıyla alakasız bi durum benim ki... bir hafta sonra olur mu ki yoksa...

ya bide biz arkadaşlarla beraber olduk onlar hemen 2. günü grip gibi bişiy oldular ben bir hafta olmadım yeni oluyorum bence aşıyla alakasız bi durum benim ki... bir hafta sonra olur mu ki yoksa...
ben hayatım boyunca hiç grip aşısı olmadım bilemiyorum ama belki bağışıklığından kaynaklanabilir.
Ama yorgunluktan da olabilir ki.

dur bi arıyım cnm arkadaşı...

Ayy çok teşekkür ederim tatlım.

cnm telini duymuyor ben konuşur konuşmaz yazarım sana.... bu arda netten baktım izmir'e 101 km. miş.

ben hayatım boyunca hiç grip aşısı olmadım bilemiyorum ama belki bağışıklığından kaynaklanabilir.
Ama yorgunluktan da olabilir ki.

Ayy çok teşekkür ederim tatlım.

bende ilk kez oldum... aslında karşıydım hep bir biyolog olarak... doğal geçirmek daha iyi diyordum ama sende 4 -5 kez olunca gına geldi....

cnm telini duymuyor ben konuşur konuşmaz yazarım sana.... bu arda netten baktım izmir'e 101 km. miş.

Çok saol Özlemcim.
Acelesi yok zaten şu an araştırma aşaması da izmir deyince ben bir korktum açıkçası.:18:

bende ilk kez oldum... aslında karşıydım hep bir biyolog olarak... doğal geçirmek daha iyi diyordum ama sende 4 -5 kez olunca gına geldi....

Bu sene de böyle dene bakalım.
Belki daha iyi olur.
Bu arada biyolog ne havalı bir meslek adıdır yahu.

masalım elisyam ve gözdemmm içmeyin guzucuklarım sigarayıııı zarardan başka bişi değil biliyosunuz sizde ....inş en yakın zamanda bırakırsınızz canlarım

ve balkaymağımmm geçmiş olsun canım şimdiden inşş boğaz ağrın artmaz ve grip aşısı işe yararda hasta olmazsın.dershane stresinden mi yoksa erken kalmak stresinden mi desek yediklerin düzensiz ama kendiminkileri düşündükçe seninkilere şükrediyorum cee

irrasss balım benim aynen dediğin gibi dene bi süre inşş herşey yoluna girerrr

mutedeyyinnnnn bacım sana gelince:) 1 ay oruç tutmayı düşünüyosun ya ben oruç tutuncas kilo alıyorum sen nasıl vrerdin kii? bende gece kalkayım diyorum benide kaldırsana bacım yaaa:44:

cnm bence korkçak hiç birşe yok ben doğma büyüme buralıyım hani var bazı acayip tipler ortamda etrafa bakınan ama onlara da kimse bakmıyor zaten... en azından kendini bilenlerin ilgisiniçekmiyor böyle tipler...

Haklısın tamamen seminecim.
Sen neler yiyorsun cidden bu sıralarda?
ben görmüyorum sanki.

Erkek arkadaşımdan korkmuyorum da birisi bakarsa deli olurum Özlemcim.
Uff var ya nasıl içime oturuyor.
Hem tayini çıksın artık istiyorum hem de korkuyorum.
Uff uff ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…