Sus çaktırma kız. :26:
Sabah daha güzel bir kahvaltı olabilirmiş ama ben yine de çok beğendim bugününü.
kızlar bu arada ben sigaraya tekrar başladım ya offf
masaldamı sigaraya başlamış....hani şu sağlıklı beslenme sağlıklı beslenme diye larını gösteren masal mı....İnannnnmmmaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm
sabah disardaydik 1 porsiyon istedim aslinda utanmadan, sonra vicdanim elvermedi sadece yarisini yedimm
kızlar geçen hafta grip aşısı oldum grip olmym diye ama galiba oluyorum boğazım acıyor bi halsizlik bi halsizlik...
bu arda menü vercem ama kötü bi menü...
sabah 8 de
1 dlm ekmekten tost
saat 4 te kendimi konakta bulduğum en yakın dükkana attım ve tavuklu iskender yedim... ama tereyağlı değil bol yoğurtlu... 2 kaşık pilavla
eve gelincede
1 dlm kek tarçınlı, cevizli
1 muz
yok yokk üzmüyorum yaa sadece dikkafalı olmama kızıyoo okadarcıkk
afiyetcikler olsun şincikten guzum bende yarın niyetli olayım diyorumm borçlar çoookkkkkkkkkk
menüm
kahvaltı:
1 domates
1 kk peynir
4 5 zeytin
1.5 dilim mepek ekmek
akşam:
yarım tabak nohut
yarım kase tarhana çorbası
çok az pilav
3 tane kemalpaşa tatlısı:26::26::26:
kızlar bu arada ben sigaraya tekrar başladım ya offf
Ne yazık ki ben de.
Kız çaktırmasana ..
Duyacak herkes. :18::18:
Bırakmıştım Özlemcim de, uff haklsıın valla ..
Eee allahtan vicdanın varmış yoksa neler olacakmış bilmiyorumm.
grip aşısından sonra normak hafif bir grip atlatmak Özlemcim, neden yapılıyor aşılar biliyorsun.
Hmm .. Menün çok sağlıksız olmuş ama ilk güne verelim.
İskender yenilebilir onda bir problem yok aslında, pideleri problem ama gelince de kek.
Bilemedim.:26:
Bu arada bir şey soracağım.
Bergama nasıl bir yer İzmir'e bağlı sanırım ?
ben bütün bir ayı oruçlu geçirmeyi planlıyorum...
o ne öyle kemalpaşa tatlısı neredeyse 300 kalori
buda sigaraya başladıgın için gelsin
ohaa diyebilir miyim, yükse affınıza sıgınarak...
Kız senin daha yasın kaç basın kaç, ne sigarası leeeen
Keserim seni bak
eğer bırakabildiysen sen bu naneyi neden tekrar başlıyosun kiiii....öneemli olan bırakabilmek değil mi zaten... insanlar bi türlü bırakamıyor... sen bırakmışsın tekrar başlıyorsun... sigara hem sağlığa zarar hem cebe zarar... çok şükür eşimde bende kullanmıyoruz... kullansak bi ev kira parasıda sigaraya verirdik kesin...
evet cnm izmire bağlı... benim çok yakın bi arkadaşım bergamalı... izmirde yaşıyor ama annanesi için falan gidiyor arada istersen sorarım ama küçük şirin bir yer galiba....
Eee allahtan vicdanın varmış yoksa neler olacakmış bilmiyorumm.
grip aşısından sonra normak hafif bir grip atlatmak Özlemcim, neden yapılıyor aşılar biliyorsun.
Hmm .. Menün çok sağlıksız olmuş ama ilk güne verelim.
İskender yenilebilir onda bir problem yok aslında, pideleri problem ama gelince de kek.
Bilemedim.:26:
Bu arada bir şey soracağım.
Bergama nasıl bir yer İzmir'e bağlı sanırım ?
Tayin yerlerinden birisiymiş Özlemcim Bergama.
Valla biraz bilgi alırsan çok sevinirim.
Ne kadar mesafede İzmirle ?
Tabi aklıma takılan diğer konuları biliyorsun.
ben hayatım boyunca hiç grip aşısı olmadım bilemiyorum ama belki bağışıklığından kaynaklanabilir.ya bide biz arkadaşlarla beraber olduk onlar hemen 2. günü grip gibi bişiy oldular ben bir hafta olmadım yeni oluyorum bence aşıyla alakasız bi durum benim ki... bir hafta sonra olur mu ki yoksa...
dur bi arıyım cnm arkadaşı...
ben hayatım boyunca hiç grip aşısı olmadım bilemiyorum ama belki bağışıklığından kaynaklanabilir.
Ama yorgunluktan da olabilir ki.
Ayy çok teşekkür ederim tatlım.
cnm telini duymuyor ben konuşur konuşmaz yazarım sana.... bu arda netten baktım izmir'e 101 km. miş.
bende ilk kez oldum... aslında karşıydım hep bir biyolog olarak... doğal geçirmek daha iyi diyordum ama sende 4 -5 kez olunca gına geldi....
Çok saol Özlemcim.
Acelesi yok zaten şu an araştırma aşaması da izmir deyince ben bir korktum açıkçası.:18:
Bu sene de böyle dene bakalım.
Belki daha iyi olur.
Bu arada biyolog ne havalı bir meslek adıdır yahu.
masalım elisyam ve gözdemmm içmeyin guzucuklarım sigarayıııı zarardan başka bişi değil biliyosunuz sizde ....inş en yakın zamanda bırakırsınızz canlarım
ve balkaymağımmm geçmiş olsun canım şimdiden inşş boğaz ağrın artmaz ve grip aşısı işe yararda hasta olmazsın.dershane stresinden mi yoksa erken kalmak stresinden mi desek yediklerin düzensiz ama kendiminkileri düşündükçe seninkilere şükrediyorumcee
irrasss balım benim aynen dediğin gibi dene bi süre inşş herşey yoluna girerrr
mutedeyyinnnnn bacım sana gelince:) 1 ay oruç tutmayı düşünüyosun ya ben oruç tutuncas kilo alıyorum sen nasıl vrerdin kii? bende gece kalkayım diyorum benide kaldırsana bacım yaaa:44:
cnm bence korkçak hiç birşe yok ben doğma büyüme buralıyım hani var bazı acayip tipler ortamda etrafa bakınan ama onlara da kimse bakmıyor zaten... en azından kendini bilenlerin ilgisiniçekmiyor böyle tipler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?