evet şekercim bende yaptım ama ne yapmak vurmayıp öldürdüm vallahi evet telefi için kolları sıvadım bileee hedefim 58 di olmadı sağlık olsunn bu hafta aldığımı verebilsem kafi benim içinnn çok yoğunsun sanırım kolay gelsin fıstığımm görüşmek üzereee evet çok kalabalıklaştık daha eğlenceli olmaya başladı katılım çok oluncaaaa.s
ben de ben de. Canım evet biliyorsun benim pazartesileri çok yoğun oluyor. Bence de çok güzel oldu kalabalıklık, yazmak hepimizi motive ediyor, bir kısmı listeye girebilecek ama önemli olan listeye girmek değil motive olup kilo vermek değil mi kızlar. Haftaya 58 olursun canım ne yapalım.
2 aylık bri oğlum var..ve hala hamileymişim gibi bir göbeğe sahibim
canım çok çok normal hiç kafana takma, ben 9 ayda toplamda 17 kilo verdim tüm aldığımı verdim yani. Yavaş yavaş gidiyor. İnsanları hiç kafana takma. Bana doğum ne zaman diye bile soruyorlardı.
Sen eğer bebeğini emzirmek istiyorsan akşam 7'den sonra yememe hikayesini yapma, sütün azalır az az sık sık yemen lazım, bol su iç 3 lt. Tek şunu yap 6 aya kadar kilo verirsin sadece hamurişi aburcubur yeme, sebze ağırlıklı beslen, kaliteli karbonhidrat tüket (esmer makarna vs.) Tecrübe konuşuyor. Ben 4 aylıkkken kızım 7den sonra birşey yemeyip karbonhidrat tüketmedim, kızım o ay sadece 200 gr aldı, sütümün kalitesi düştü. Sonra toparladım, sen aynı hataya düşme sakın canım. Acele etme. 6 aydan sonra sıkarsın.
Canın tatlı isteyince de akşam 4den erken olmak üzere bir sütlü tatlı yiyebilirsin. Ama bartma yani haftada 1-2.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm tartıldımmm 67 KİLO olmuşummm 6 günde 1 kilo vermişimm tabi spor un etkisi çok büyük lalalalalalallalala :)
süpersin şekercim.
arkidaşım canım çok sıkıldı benimmm
durmak yok yola devamm ben burda hep çocuklu bayanlarla rejim yapıyorum ay birden çok ağırıma gitti yaa senağlama senağlama
ve hepsi benle aynı kilodaa off yaaa senağlama senağlama senağlama senağlama
gülüm sen çok güzel bir kızsın hiç de kilonu göstermiyorsun, gençlik tazeliğin yeter canım.
ay hepimiz yaşıtız bu çok iyi. ben misafirim ama bir igünbelki benid e gruba dahil ederler
o da olur canım. Önemli olan motive olmak buraya yazmak.
merhaba bugün ben kahvaltıta 1dilim kepekli ekmek peynir domates yedim arada 5-6 çilek öğle 6kaşık sebze yoğurt yedim
çok güzel gitmişsin.
kızlar sizce temmuza kadar gidermi bu 5 kilo ne dersiniz ama hepiniz şahit olun eğer bidaha öle abartılı şeyler yemeyeceğim söz veriyorum önce kendime sonra sizlereee
gider canım, sen çok azimlisin.
ya daha dün ayrıldım izne bugün çabucuk unutuldum yeniler geldi eskiler unutuldu ah kamanlı seni şimdi daha iyi anlıyorum
ne unutulması canım, o da nerden çıktı, gençler hareket getirdiler, nerde hareket orda bereket :)
benn onu unutamam bambaşka bişi oo :asigim:
hepiniz çok seviyorum kızlar ya iyiki konuşmaya başlamışız birbirimizle yoksa
farkında olmicaktım hiçbirinizin dağılıp gitcekdikk :1hug: hepinizi çok seviyorumm bambaşkasınız gerçekten Şeniz
ben de ben dea.s.:1hug:Şeniz
bu gün ne yedim
sabah 2 dilim k ekmek peynir bal
ara yokkk
öğle 1 orta boy balık salata 2 dilim k ekmek
ara sanırım şimdi 2 tane incir yiyeeğim
akşam da bildiğiniz gibi ya salata ya da yoğurt yerim..başka bişi yoookk
daha anak yarım lt su içtim..en azından 1,5 olsa bariimmm
iç suyunu canım sakın ihmal etme.
selam kızlar nasılsınız bakalım saabahtan çok yorucu bir gündü çok yoruldumm bu sabah yürüyüşü de arttırdım 1 buçuk saat yürüyordum hep. şimdi 2 saat yürüdümmm :)
süper şekercim
akşam sadee yoğurt ve salata yerim demiştim ama olmadı
yoğurt salata ve birazık çorba içtim
olsun canım yine çok iyi.
bayanlar sabah güzel bir kahvaltı öğlen kepekli tost akşam salata ve kepekli ekmek yedim...
senin de çok iyi, herkes güzel beslenmiş.
ben her sabah tuvaletten sonra yani aç karnına tartılırım giyinmeden ama evde misafir olunca yapamadım bugün.artık tuvalette gizli gizli tartılırım yarın kesin kilomu söylerim.herkese kolay gelsin........
wispercim diyetteyim deme moralin bozulmasın, hiçbirimiz diyet yapmıyoruz, çünkü diyet uzun süre yapılmaz bizimkisi sağlıklı beslenme.
Yarın bekliyouz kesin kilonu merakla a.s.