Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Reyhan abla az bir sebze yemen bile yeterli diye biliyorum saf protein olmaması açısından ama ps gününde de çok güzel kilo vereceğine inanıyorum ..

Afiyet olsun çok güzel olmuş poğaçayı nasıl yaptın reyhan abla ?

pek kabarmadı ama tadı güzel oldu tatlım..
yulaf kepeği,1 yumurta,3 kaşık light yoğurt,kabartma tozu,baktım hamur toplanmıyo süt döktüm toplanana kadar..yoğurup şekil verip arasına yğsz peynir ve az maydonoz koydum.üstüne y.sarısı ve bi çimdik susam.:)

Afiyet olsun Reyhan öğretmenim.

Selam kızlar. Uğrayamadım bugün. Malum misafirim var hala. Menümü yazmak için geldim

Menüm

Sabah

Yarım kase sütlü nesfit

Öğle

1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği

Akşam

1 porsiyon tavuk sote
Ayran
2 dilim tam buğday ekmeği

2 litre su + 2 fincan yeşil çay

SPOR:

Dün akşam 45 dk dışarda eşimle birlikte bisiklet sürdük
Bugün sabah 45 dk tempolu yürüyüş, akşama doğru yarım saat basket oynadım.

Canlarım ben şimdi kaçıyorum. İyi geceler diliyorum herkese. Kocaman öpüyorum

Afiyet olsun Ebru.Menünde çok güzel sporunda.

Yulaf kepeğini ne kadar koydun reyhan abla, buna benzer bir tarifle simit şeklinde yapsam diyorum ben de ..

dukan diyeti tariflerim: S.S.S'a DUKAN'DAN CEVAPLAR-3

hilal okudunuz mu bunları bilmiyorum ama dukanın kendi sitesinde dukan koçlarına sss ve yanıtları..bana yararlı oldu.

Okumuştum ben bunları gerçekten güzel bilgiler ama dediğim gibi ben yağ oranlarına çok fazla dikkat edemiyorum ..

Afiyet olsun Ebru'cum sporun da çok güzel ..

Okumuştum ben bunları gerçekten güzel bilgiler ama dediğim gibi ben yağ oranlarına çok fazla dikkat edemiyorum ..[/B]
[/I]

senin olayın zaten bitmiş sayılır canım ya..güçlendirmeye geçersin sen yakında.

afiyet olsun gönül
yok bişeyi hilal bende korktum ama şükür birseyi yok

afiyet olsun hilal ama çok az yiyorsun

Kızlar bugünlerde sürekli tartılma isteğim vardı hatta 2 gündür tartılıyorum ben de oda arkadaşımın dolabına tartıyı kilitlettim anahtarı da saklattım cumaya kadar vermeyecek ..
bende hiç yok cumaya kadar sürpriz olsun istiyorum ama fikir güzelmiş

afiyet olsun hatice

ben yaptım canım özellikle 2 çocuktan sonra belim çok kalınlaştı doğrusu o kadar yoruldum 15 gün yaptım 1 cm anca inceldim zaten kilo da vermiştim bence kilodan oldu ama her bünyede bir olmaya bilir kendin bilirsin sporun kötüsü olmaz

afiyet olsun çok güzel olmuş reyhan abla
afiyet olsun ebru

merhaba kizlaarr
nasilsinizzzz

ne kadar kotu ciktim di mi
iyi ki bir izne ciktim, hic ugramadim haftalarca

ama artik donmek istiyorum
takimda durum nedir Hilal yer var mi
listeye girmesem de onemli degil hatta bir iki hafta girmeyeyim fazlaligimi atamadim ya,

yarindan itibaren burdayim insallah, gerci tembellige de cok alistim ama bakalim girmeye aliscam tekrar :)

hoşgeldin betülcüm biz iyiyiz seni sormalı
sende mi kilo aldın?
ben de izinliydim ve döndüğüm de 2.5 kilo almıştım topluyorum yavaş yavaş inşallah bu hafta yine 55 leri göreceğim
kilo verene kadar ben de listeye girip ortalamayı düşürmeyi istemedim

en erkenci benim sabah kalktım kahvaltımı yaptım eşimle az biraz etrafı topadım gün içinde 2 saat yemek ve temizliğe ayırmayı düşünüyorum malum hafta sonu iyi batıyo heryer
şimdilik biraz ders çalışıyım buralardayım
spor da var aklımda şurda 4 günümüz kaldı tartıya
asla kaçamak yok kızlar
Hilal malesef ben sabah tartıldım aklıma takıldı dün senin mesajdan sonra
sonuç güzel ama 4 günde 500 gram ve üstü vermem lazım
proteinle beslenmek işe yarıyo gerçekten
bugün protein+sebze yapacağım dün saf protein yaptım
menümü şöyle düşünüyorum uyar mı sizce
sabah: peynir,yumura,kaşar
öğle :ayran 2 sıkım çiğ köfte
akşam: köfte,yoğurt
sizce pro+sebze olurmu tam bu aşamasını bilmiyorum dukanın kusara bakmayın sorduğum için menümü de yazmış oldun şimdiden
ne kadar kararlıysam bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…