selam arkadaşlar..ben bugün 4 gün ataktan sonra ps günü yapacaktım kahvaltıda öyle yaptım zaten ..dom.salatalık biber yedim yumurta ve peynirle..
sonra dukanın sitesinde yaptığım testti sık kullanılanlara eklemiştim sandımki kaybolmaz.ama ulaşamadım.bi daha test yaptım.bu sefer 'diyet yaparken kendinizi yorgun hisseder misiniz' sorusuna hayır yanıtı verdim.öncekinde evet demiştim.ve atak süresini değiştirdi dukan ..öncekinde 3 gün vermişti bu sefer 5 gün verdi.ee ben de kahvaltıda sebze yememe rağmen öğle ve akşam saf proteine devam ettim..yani buıgünle birlikte toplam 5 gün atak yapmış olcam.bakalım hayırlısı..
bugün kü ps ile sp li menüm:))
sabah
1 dukan poğaça
1 yumurta
peynir
az domates ,2 yeşil biber
nescafe
öğle
tavuk köftesi,haş.tavuk ciğeri
yoğurt
ara
light gazoz
light süt
akşam
tatlandırıcı ve tarçınlı lght yoğurt
4 fincan bitki çayı,çok su:)
pek kabarmadı ama tadı güzel oldu tatlım..
Reyhan abla az bir sebze yemen bile yeterli diye biliyorum saf protein olmaması açısından ama ps gününde de çok güzel kilo vereceğine inanıyorum ..
Afiyet olsun çok güzel olmuş poğaçayı nasıl yaptın reyhan abla ?
Afiyet olsun Reyhan öğretmenim.bugün kü ps ile sp li menüm:))
sabah
1 dukan poğaça
1 yumurta
peynir
nescafe
öğle
yoğurt
ara
light gazoz
light süt
akşam
Afiyet olsun Ebru.Menünde çok güzel sporundaSelam kızlar. Uğrayamadım bugün. Malum misafirim var hala. Menümü yazmak için geldim
Menüm
Sabah
Yarım kase sütlü nesfit
Öğle
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 porsiyon tavuk sote
Ayran
2 litre su + 2 fincan yeşil çay
SPOR:
Dün akşam 45 dk dışarda eşimle birlikte bisiklet sürdük
Bugün sabah 45 dk tempolu yürüyüş, akşama doğru yarım saat basket oynadım.
pek kabarmadı ama tadı güzel oldu tatlım..
yulaf kepeği,1 yumurta,3 kaşık light yoğurt,kabartma tozu,baktım hamur toplanmıyo süt döktüm toplanana kadar..yoğurup şekil verip arasına yğsz peynir ve az maydonoz koydum.üstüne y.sarısı ve bi çimdik susam.:)
dukan diyeti tariflerim: S.S.S'a DUKAN'DAN CEVAPLAR-3
hilal okudunuz mu bunları bilmiyorum ama dukanın kendi sitesinde dukan koçlarına sss ve yanıtları..bana yararlı oldu.
Selam kızlar. Uğrayamadım bugün. Malum misafirim var hala. Menümü yazmak için geldim
Menüm
Sabah
Yarım kase sütlü nesfit
Öğle
Akşam
1 porsiyon tavuk sote
Ayran
SPOR:
Yulaf kepeğini ne kadar koydun reyhan abla, buna benzer bir tarifle simit şeklinde yapsam diyorum ben de ..
dokuz kaşık koydum gülüm.6 adet poğaça yaptım.her birine 1.5 kaşık kepek oldu.ama yoğurt ve yumurtaya bu kadar kepek fazla geldi. hamur sert oldu.6 kaşık yetecek sanırım..
Yulaf kepeğini ne kadar koydun reyhan abla, buna benzer bir tarifle simit şeklinde yapsam diyorum ben de ..
dokuz kaşık koydum gülüm.6 adet poğaça yaptım.her birine 1.5 kaşık kepek oldu.ama yoğurt ve yumurtaya bu kadar kepek fazla geldi. hamur sert oldu.6 kaşık yetecek sanırım..
Çok fazla olsun istemiyorum da az olunca da bazı şeylerde sanki aynı tadı yakalayamayacağım gibi geliyor ..
Okumuştum ben bunları gerçekten güzel bilgiler ama dediğim gibi ben yağ oranlarına çok fazla dikkat edemiyorum ..[/B]
[/I]
senin olayın zaten bitmiş sayılır canım ya..güçlendirmeye geçersin sen yakında.
İnşallah bakalım Reyhan abla, ideal kilomun altında gözüktüğümden zorlanıyorum artık 2 kg için 1 ay verdim kendime sonra hedefim tamam 2 kg da sigara için vermeyi düşünüyorum inşallah olur bakalım, dukana başladığımdan beri ciddi incelme var herkes söylüyor.
Çok fazla olsun istemiyorum da az olunca da bazı şeylerde sanki aynı tadı yakalayamayacağım gibi geliyor ..
İnşallah bakalım Reyhan abla, ideal kilomun altında gözüktüğümden zorlanıyorum artık 2 kg için 1 ay verdim kendime sonra hedefim tamam 2 kg da sigara için vermeyi düşünüyorum inşallah olur bakalım, dukana başladığımdan beri ciddi incelme var herkes söylüyor.
kaç kiloda başladın dukana hilal?
kaç kiloda başladın dukana hilal?
58le başladım Reyhan abla.
2 hafta oldu 1 kg gitti işte ancak.
Ama dukan amca bana 59 küsür olmalısın diyor o yüzden normalde çok daha hızlı gidiyordur.
afiyet olsun gönülKimsecikler yok, menumu yazayim bari ..
Kahwalti:
yArim simit
yesillik
1 haslanmis yumurta
bir parca beyaz peynir
Oglen:
1 kase yulafli yogurt corbasi
Aksam
Yulafli yogurt corbasi
tavuk kofte
salata
Yesil cay 2 bardak
Su 3 lt
1 dogadan kayisi cayi
yok bişeyi hilal bende korktum ama şükür birseyi yok
Şimdi nasıl Gülçin iyi mi bir şeyi yok değil mi ?
Güzel olmuş menün afiyet olsun ..
Afiyet olsun Gülçin ..
Sorun yok Eda'cım böyle durumlarda önceden haber vermemiz iyi oluyor ama dediğin gibi elinde olmayan bir durum sonuçta.
İnşallah kaçamaksız dönmüşsündür.
Ohh ne güzel olmuştur tertemizz ..
O pastadan yendi mi acaba ?
[
Maşallah menüler ne güzel ..[/I]
afiyet olsun hilal ama çok az yiyorsunMenümü yazayım ..
Sabah :
- 1 bardak süt ( Akşam ayran içmiştim tok tutmuş sabah yiyesim gelmedi.)
Ara :
- 1 fincan sade türk kahvesi
Ara:
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- Fırında tavuk
- Hardal sosu
Sıvı :
- 2 litre su
Spor :
- Yarım saat yürüyüş
bende hiç yok cumaya kadar sürpriz olsun istiyorum ama fikir güzelmişKızlar bugünlerde sürekli tartılma isteğim vardı hatta 2 gündür tartılıyorum ben de oda arkadaşımın dolabına tartıyı kilitlettim anahtarı da saklattım cumaya kadar vermeyecek ..
afiyet olsun haticeMENÜM
SABAH
Kaşarlı omlet
Domates,salatalık
Yeşil çay
Salça
2 dilim ekmek
ARA
Süt
ceviz
AKŞAM
Kayısılı,müslili yoğurt
4 lokma eşimin yemeğinden kaçamak
SPOR: Jillian Michaels 30day programının level 1i ve 40 dk koşu bandında yürüyüş,100 twester yaptım.Gece de yan bel ve mekik yapacağım.
ben yaptım canım özellikle 2 çocuktan sonra belim çok kalınlaştı doğrusu o kadar yoruldum 15 gün yaptım 1 cm anca inceldim zaten kilo da vermiştim bence kilodan oldu ama her bünyede bir olmaya bilir kendin bilirsin sporun kötüsü olmazCanım ben sabah çok yiyorum nedenseBu arada eşim tavuk sote yedi. Dayanamadım ondan kaçamak yaptım.
Bu arada ben özellikle belimi zayıflatmak için Jillian Michaels 30 gün programına başladım.Aranızda yapan var mıydı-?.Ne kadar etkile di merak ediyorum.Ben o kadar spor yapıyordum level 1 de bazı hareketler zorlandım.
afiyet olsun çok güzel olmuş reyhan ablabugün kü ps ile sp li menüm:))
sabah
1 dukan poğaça
1 yumurta
peynir
nescafe
öğle
yoğurt
ara
light gazoz
light süt
akşam
afiyet olsun ebruSelam kızlar. Uğrayamadım bugün. Malum misafirim var hala. Menümü yazmak için geldim
Menüm
Sabah
Yarım kase sütlü nesfit
Öğle
Akşam
1 porsiyon tavuk sote
Ayran
SPOR:
merhaba kizlaarr
nasilsinizzzz
ne kadar kotu ciktim di mi
iyi ki bir izne ciktim, hic ugramadim haftalarca
ama artik donmek istiyorum
takimda durum nedir Hilal yer var mi
listeye girmesem de onemli degil hatta bir iki hafta girmeyeyim fazlaligimi atamadim ya,
yarindan itibaren burdayim insallah, gerci tembellige de cok alistim ama bakalim girmeye aliscam tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?