Gunaydin mutlu haftalar diliyorum topigime
Günaydın kızlar. İşyerindeyim. O yüzden uzun yazamıyorum. Ama takip ederim mutlaka sizi. Öpüyorum hepinizi
herkese günaydın kızlarherkese günaydınlar
merhaba kizlaarr
nasilsinizzzz
ne kadar kotu ciktim di mi
iyi ki bir izne ciktim, hic ugramadim haftalarca
ama artik donmek istiyorum
takimda durum nedir Hilal yer var mi
listeye girmesem de onemli degil hatta bir iki hafta girmeyeyim fazlaligimi atamadim ya,
yarindan itibaren burdayim insallah, gerci tembellige de cok alistim ama bakalim girmeye aliscam tekrar :)
en erkenci benim sabah kalktım kahvaltımı yaptım eşimle az biraz etrafı topadım gün içinde 2 saat yemek ve temizliğe ayırmayı düşünüyorum malum hafta sonu iyi batıyo heryer
şimdilik biraz ders çalışıyım buralardayım
spor da var aklımda şurda 4 günümüz kaldı tartıya
asla kaçamak yok kızlar
Hilal malesef ben sabah tartıldım aklıma takıldı dün senin mesajdan sonra
sonuç güzel ama 4 günde 500 gram ve üstü vermem lazım
proteinle beslenmek işe yarıyo gerçekten
bugün protein+sebze yapacağım dün saf protein yaptım
menümü şöyle düşünüyorum uyar mı sizce
sabah: peynir,yumura,kaşar
öğle :ayran 2 sıkım çiğ köfte
akşam: köfte,yoğurt
sizce pro+sebze olurmu tam bu aşamasını bilmiyorum dukanın kusara bakmayın sorduğum için menümü de yazmış oldun şimdiden
ne kadar kararlıysam bu sefer
Günaydın kızlar
Sonunda evime döndüm.. 2 gün yazlık bi gün annemler, ama insanın ev gibisi yok ya!
Haftasonu 1-2 kaçamak olmuştu korkmuştum ama dayanamayıp tartıldım bi oynama var mı diye, şükür ki aynıyım..
Cuma'ya kadar kaçamaksız ve bol egzersizle devam, bu hafta daha iyi sonuç olucak inşallah...
çok hoş yaaaa bende aynı duygular içersindeyim dün pikniğe gittik
Arkadaşlar şuan okuldayım dersim boş ve sinirlerim çok bozuk.
Benim öğrencilerim 4. sınıf.KİTAP ARKADAŞLIĞI diye bir grup kurdular ve hergün 3. tenefüs saat 11 de 20 dk bahçede belirlenmiş yerdeki banklarda kitap okuyorlar. İlk gün sadace sınıfım kitap okuyordu ancak şimdi tüm okuldaki öğrencilerden büyük katılım var.sayımız çok arttı.
Bende öğretmenlere sizde okuyun ki öğrencileriniz sizi gördükçe daha çok motive oluyor diyordum.Sağolsun onlarda katıldı.
Ancak okulumuzda ki öğretmenlerden biri (bayan) facebook ta müdür ve okuma saati,başka bir gün öğretmenler öğrencilerle kitap okuyor diye ve en son kendisinin (sadece 1 gün etkinliğimize katıldı) resmini paylaştı.Ki biz kitap okurken kendisi resmini falan çekti. Sonra yine face te kendisi ve kitap okuyan öğrencilerimiz diye paylaştı.
Neyse benim için sorun değil yaptığımız göstermelik değil.Ben resimde paylaşmadım hiçbirşey de demedim.Ancak eşim resimleri görünce yorum falan yazdı. onun cevabı ise "ben göstermelik kitap okumuyorum" oldu.
Eşim birşey demedi.Kendisinin başka bir resmine müdürümüz "Ben bu etkinliği çok sevdim sayı günden güne artıyor peki siz okuyor musunuz?" diye yazmış.Sağolsun müdürümüz hergün etkinliğimize katılıyor. Ancak o arkadaşın cevabı yine şu" Hocam ben çok kitap okurum ama göstermelik değil"
Eşim de "Göstermelik derken bizi mi kastediyorsunuz hocam, biz bu etkinliği kendimiz için değil öğrenciler için yapıyoruz sizin kitap okumanız bizi pek ilgilendirmiyor " dedi. O kişi ise "siz kaşındınız bende öyle yazdım" yazmış.
Sonuç olarak bugün sağolsun sayesinde olsa gerek okulda onun samimi olduğu 4 kişide okumaya katılmadı.Kendisini gördükçe sinir oluyorum.
Benim öğrencilerim 4. sınıf.KİTAP ARKADAŞLIĞI diye bir grup kurdular ve hergün 3. tenefüs saat 11 de 20 dk bahçede belirlenmiş yerdeki banklarda kitap okuyorlar. İlk gün sadace sınıfım kitap okuyordu ancak şimdi tüm okuldaki öğrencilerden büyük katılım var.sayımız çok arttı.
Bende öğretmenlere sizde okuyun ki öğrencileriniz sizi gördükçe daha çok motive oluyor diyordum.Sağolsun onlarda katıldı.
Ancak okulumuzda ki öğretmenlerden biri (bayan) facebook ta müdür ve okuma saati,başka bir gün öğretmenler öğrencilerle kitap okuyor diye ve en son kendisinin (sadece 1 gün etkinliğimize katıldı) resmini paylaştı.Ki biz kitap okurken kendisi resmini falan çekti. Sonra yine face te kendisi ve kitap okuyan öğrencilerimiz diye paylaştı.
Neyse benim için sorun değil yaptığımız göstermelik değil.Ben resimde paylaşmadım hiçbirşey de demedim.Ancak eşim resimleri görünce yorum falan yazdı. onun cevabı ise "ben göstermelik kitap okumuyorum" oldu.
Eşim birşey demedi.Kendisinin başka bir resmine müdürümüz "Ben bu etkinliği çok sevdim sayı günden güne artıyor peki siz okuyor musunuz?" diye yazmış.Sağolsun müdürümüz hergün etkinliğimize katılıyor. Ancak o arkadaşın cevabı yine şu" Hocam ben çok kitap okurum ama göstermelik değil"
Eşim de "Göstermelik derken bizi mi kastediyorsunuz hocam, biz bu etkinliği kendimiz için değil öğrenciler için yapıyoruz sizin kitap okumanız bizi pek ilgilendirmiyor " dedi. O kişi ise "siz kaşındınız bende öyle yazdım" yazmış.
Sonuç olarak bugün sağolsun sayesinde olsa gerek okulda onun samimi olduğu 4 kişide okumaya katılmadı.Kendisini gördükçe sinir oluyorum.
Kızlar utanıyorum artık resmen, Gül diye bir arkadaş vardı karatay grubunda arada bahsediyorum 120 kg idi 63e düşmüş bu hafta ..
selammm ben geldim kızlar.bugün kalktım dukan kurabiye,ıslak kek,kepeksiz ekmekçik yaptım.büyük fırını açmışken 3 çeşit yapıverdim.şimdi kahvaltı edeceğim.kepeksiz ekmeğim,yoğurtçumla yaptığım süzme yoğurtum ve domatesle.1 tane de kurabiye tabi :)
maşallahh resimlerini görmek isterim vallahi helal olsun...ben de utandım şimdi bu takımyarışmalarına ilk geldiğim de zaten 65 kg dum hala yerimde sayıyorum
Ohh marifetli hatun yahu ..
Ben de ıslak kek yapsam güzel olur aslında bugün canım istedi ..
Ben de o kadar al ver yaptım ki Ayşe'cim ama arkadaşın sırrı belli hiç kaçamağını görmedim ben daha.
Pek sporda yapmamıştı uzun süre temizliğini spor olarak sayardı ama aşırı temizlik yapardı.
Regl dönemi hariç her hafta 1 kg veriyordu, regl sonrası hafta 2 kg .
Evet canım eşimde öğretmen aynı okulda çalışıyoruz.Hatice'cim olanlara gerçekten üzüldüm, bence bir öğretmenin dersleri anlatmasından daha önemli olan şey okuma alışkanlığı kazandırmak.
İnsana hayatı boyunca o kadar çok şey katıyor ki, yaptığınız etkinlikten dolayı sizi tebrik ederim.
Öğrencilere örnek olmanın göstermelik değil de örnek oluşturucu bir hareket olduğunu anlayamamış yazık ..
Ayrıca bence kitap okumak hiç bir yerde göstermelik değildir.
Benim okumadığım yer yoktur neredeyse hatta takılanlar olur bu konuda ama bulduğum her fırsatta okurum ..
En kötüsü de o 4 arkadaşının katılmaması olmuş, onlarla da insanları boşvermeleri, öğrencilere ne kadar faydalı olduğunu söylerek konuşabilirsin.
Bu arada eşinle aynı okulda mı çalışıyorsunuz?
Sorma Ayşecim muhattap almamak lazımda arsız bide gelmiş sabah bana birşeyler soruyor. Hani ben yine sakinim ne yorumlara birşey yazdım nede kendisine birşey söyledim.Muhattap olunca kendini birşey sanacak tipten.O yüzden karışmıyorum.canım böyle insanları asla muhattap almayacaksın. ne söylerse söylesin gülüp gececeksin.bu tip insanlar bitmez her yerde karşımıza çıkacaklar.o yüzden senin için söylediklerinin bir önemi olmasın.yokmuş gibi davranın aynnen devam edin okumalarınıza bir densiz için neden vazgeçiyorsunuz.onun istediği bu zaten.
maşallah canım ne denirki. ama sistemi ben de çözdğm artık hem kendimi kasmıyorum çok az miktarda da olsa kaçamağımda oluyor ama kg da veriyorum bu sefer tamam çünkü hem zorlanmıyorum hem kg veriyorum.sadece 2 şeyi canım çok istiyor patates ve pilav ama 60 olayım kendime izin verip 1 tabak etli pilav yiyeceğim
Evet canım eşimde öğretmen aynı okulda çalışıyoruz.
Sorma Ayşecim muhattap almamak lazımda arsız bide gelmiş sabah bana birşeyler soruyor. Hani ben yine sakinim ne yorumlara birşey yazdım nede kendisine birşey söyledim.Muhattap olunca kendini birşey sanacak tipten.O yüzden karışmıyorum.
Bu arada kitap okuma etkinliğimizden asla vazgeçmem.Yapılan çocuklar için yapılıyor.Çocukların okumayı sevmesi 1 sayfa bile okuması benim için herşeye değer. Kitap okumamak için mazeret bulan çocuklarım şimdi okumayı çok seviyor.Okuldaki öğrencilerde çok istekli oldu.Herkes sessizce gelip bahçenin bir kenarında kitap okuyor.Ben davranışlara kızıyorum.Kendim için yaptığım birşey yok ki amaç tüm öğrenciler için.Çocuklar şöyle kötü böyle kötü demesini biliyorlar ama hadi beraber şunu yapalım dediğinde yok.off sizi de iyice sıkmayayım.
Eki Görüntüle 402932 Eki Görüntüle 402934 Eki Görüntüle 402946
Teşekkür ederim canım.Bide canımı sıkmasalardı.Neyse kafaya takmamam lazım yoksa sinir oluyorum.
Ne kadar güzel bir görüntü gerçekten çok tebrik ederim seni Hatice ..
Sorma Ayşecim muhattap almamak lazımda arsız bide gelmiş sabah bana birşeyler soruyor. Hani ben yine sakinim ne yorumlara birşey yazdım nede kendisine birşey söyledim.Muhattap olunca kendini birşey sanacak tipten.O yüzden karışmıyorum.
Bu arada kitap okuma etkinliğimizden asla vazgeçmem.Yapılan çocuklar için yapılıyor.Çocukların okumayı sevmesi 1 sayfa bile okuması benim için herşeye değer. Kitap okumamak için mazeret bulan çocuklarım şimdi okumayı çok seviyor.Okuldaki öğrencilerde çok istekli oldu.Herkes sessizce gelip bahçenin bir kenarında kitap okuyor.Ben davranışlara kızıyorum.Kendim için yaptığım birşey yok ki amaç tüm öğrenciler için.Çocuklar şöyle kötü böyle kötü demesini biliyorlar ama hadi beraber şunu yapalım dediğinde yok.off sizi de iyice sıkmayayım.
Ne kadar güzel bir görüntü gerçekten çok tebrik ederim seni Hatice ..
harika bir tabla sakın bozmayın canım,bayıldım.bu tip insanlarla ben de çok karşılaştım kıskançlık,fesatlık bunun adı.eskiden çok üzülürdüm kafama takardım şimdi hiç sallamıyorum.şuanda da var böyle bir tip sık sık görme durumumda var ama inan hiç sallamıyorum,umursamaz bir hava takınıyorum hareketlerine gülüyorum artık eğlenceli gelmeye başlıyor çünkü kendilerini düşürüyorlar haberleri yok
ne kadar güzel bir etkinlik olmuş hatice tebrik ederim sizi tabiki örnek olmak en güzeli bizde evde kızım okuma alışkanlığı kazansın diye akşam yarım saat kitap okuyoruz kızımlaKızlar utanıyorum artık resmen, Gül diye bir arkadaş vardı karatay grubunda arada bahsediyorum 120 kg idi 63e düşmüş bu hafta ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?