Ben de ekledim resim kızlar
Ben de ekledim resim kızlar
Ayşe'cim ne kadar güzelsin öyle maşallah kızınla fotoğrafınıza bayıldım gözleriniz yakıyor.
O sırada oda arkadaşım kim diye sordu takımdan bir arkadaşım anne kız ne tatlılar dimi dedim ?
Anne harika ne kadar genç ne güzel duruyor dedi.
Ayrıca kilonu da hiç göstermiyorsun ..
teşekkür ederim hilalcim o senin güzelliğin inş. seninde fotalarını görürüz bebeğinle.genç anne olmanın avantajı dermişim ama yaş 27 oldu.evet ben çok bariz kg olmadığı için veremedim ya kg yu herkes çok iyisin zayıflama dedi durdu boydan kurtarıyorum işte.ama ben rahat değilim bu kg olmaktan en az 55 olmam lazım. inş. olurum
Maşallah maşallah. Gözler süper. Yaaaa senin neren kilolu ben anlamadım?
Geçen yazki halinde çok iyi. Ayrıca kısa saç daha çok yakışmış sana. Eşinle ve kızınla kısa saçlı fotoğrafların çok hoşuma gitti.
teşekkürler canım 27 yaşındayım evet
27 yaşında mısın sen Ayşe'cimm ?
Hiç göstermiyorsun yaşını.
Gerçekten haklısın kilonun verilmesini çok yavaşlatıyor o durumlar.
iyisin sen iyisin diye diye yediriyorlar.
Ama önemli olan dediğin gibi insanın iyi hissettiği kilo.
Bir de belki sende de aynı şey olmuştur bu kış bu kilo olayı beni oyalayacak bir şey oldu aa ne kadar vermişiz aa takımda durumlar ne derken zamanın geçmesini isterken iyi oldu.
Masallah pek guzelsin Ayse cim ozellikle kahve tonundaki sac rengine bayildim cok yakismis ten rengine ....
Ayrica hicte kilolu gorunmuyorsun ..
sağol ebrucum 1,5 sene kısa saç kullandım çok rahattı ama artık özüme dönüp uzatıyorum saçlarımı.izine gidince de gölge attıracağım.evet çok göze batan bir kg yok gecen yazki fotolarda 63 kg falanım.ama kg çabuk alınan bişeymiş öğrendim evlenip doğum yapana kadar 52 nun üstüne çıkmamış biriyim o yüzden kendimi rahatsız hissediyorum şişman hissediyorum
teşekkürler canım 27 yaşındayım evetsenin az kaldı 2 kg da kolayca gider inş. benim 8 kg daha var verilecek
teşekkürler canım.benim tüm saç renlerinde fotolarım mevcut bir mavi bir de pembe hariç52-55 kg arasında olsam o zaman daha güzel olur canım 8 kg fazlam var bana göre
Canım tayinlere kadar biraz sıkı tutarsan onlar da gider, zaten problem olacak kilolar değil ama önemli olan kendinin rahat olması zaten..
Sıra geldi sana Hilal'cim. Sorması ayıp o iki kiloyu nerenden vermeye çalışıyorsun. Şuan o kadar iyisin ki bence boşa kürek çekiyorsun. Şimdi sanada böyle söylenmez ama içimden geldi vallahi.
Maşallah sanada
Eğer ben tekrardan bebek düşünmesem benimde düşüncem 55 e kadar inmek. Ama inşallah oda bidahaki sefere.
aynen hilalcim yeni tayin yerine 55 kg gitmem lazım
Ebru'cum aslında benim de şu an şikayetim yok ama olmuşken 55 olsun istiyorum artık ..
bebeği ne zaman düşünüyorsunuz bu arada ?
Ben de sevdiceğim geldiğinde 55 olmak istiyorum Ayşe kaç gün kaldı şurada ya perşembe netleşirse bana söylersin dimiii ..
Ebru'cum aslında benim de şu an şikayetim yok ama olmuşken 55 olsun istiyorum artık ..
bebeği ne zaman düşünüyorsunuz bu arada ?
Ben de sevdiceğim geldiğinde 55 olmak istiyorum Ayşe kaç gün kaldı şurada ya perşembe netleşirse bana söylersin dimiii ..
63 ü gördükten 4-5 ay sonra düşünüyorum inşallah. Eşime kalsa hemen istiyorda ben zayıflamadan olmasın diye düşünüyorum. 1-2 ayda çıtırlığın tadını çıkarayım
kizlar bu gunku menumu yazayim
oglen
peynirli cevizli salata
ara
2 dilim ananas
2 galeta
aksm
1 kepce yogurt corbasi
4 kasik kabak salatasi
merhaba arkadaşlar..
daha eve yeni gelebildim.
menümü yazayım da önceyi okuyayım sonra..
sabah kalkınca 1 saat yürüdüm.parkta bel çevirme ve kol hareketleri yaptım.
kahvaltı
1 yumurta
peynir
1 dukan pogaça
öğle
tavuk ciğeri
yoğurt
ara
bir kutu light süt
3 kupa bitki çayı
akşam
tavuklu yoğurt çorbası
patlıcan salatası
maden suyu
inş. canım benim tabi haber veririm tatlım.tanıdığım herkese soruyorum herkes 4 ü diye duymuş.inş. kesinleşir de öğreniriz çabuçak.
eşim diyorki eğer istediğin bir yer gelirse o sevinçle kalkar 10 kişinin yapacağı işi yapıp bitirirsin, eşyaları kolilemeye başlarsın diyo.eğer istemediğin bir yer olursa önce ağlarsın şoku atlatınca internetten araştırırsın aşkım,aslında güzel yermiş dersin diyorbravo çok güzel çözmüşsün beni dedim. üzülüp beklemektense kendimi teselli,telkin ediyorum işte dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?