ayyyyyyy resimlerinize baktım hilalim ben seni ilk defa gördüm kızz ne kaa tatlıymış yüzün
uçukmavi sen de çok güzelsin maş
ebrucumcumu söylememe gerek yok zatüü ondaki değişim süper
teşekkürler turtam.
kızlar iyi geceler ben de çıkıyorum
teşekkürler turtam.
kızlar iyi geceler ben de çıkıyorum
Dukan yapmasın Reyhan Ablacım. Normal şekilde ayarla onun menülerini. Ekmeğinin miktarını azalt. Beslenmesindeki diğer yanlışları çıkart. Birazda hareket katarsan rahat rahat verir 10 kiloyu. Ben mesela kendi kafama göre ayarlıyorum listelerimi ve 4 ayda 15 kilo verdim. Bence güzel bir sonuç. Belirli bir diyet şekline gerek yok bence. Çünki şeker hastalarının ara öğün yapmasıda lazım. Onların beslenme şekilleri normal insanlara göre daha farklı olmalı.
ara öğünlerini bol bol ayranla sütle yapabilecek ama bakalım canım..
Reyhan abla iyi olmaz mı hele belli bir yaştan sonra kilo çok önemli.
Etin kolestrolü yükseltmediği kanıtlandı ama yine de doktor kontrolünde olması iyi olur tabi, olması günde 1-2 dilim ekmek yiyerek yapsın annen ya da Ayşe süt tozundan olan ekmekten çok memnun kalmış onlardan da yapılabilir.
saol kuşum..bence problem olabilir dr danışmadan başlamasın
memnun oldum, herkes Reyhan abla diyor, ben de oyle diyim :)
takimda bi ablamiz olmasi cok hosuma gitti :)
de tabi betülcüm.benim 21 yaşında oğlum var nerdeyse sizin yaşınızda..
resimlerine baktim, cok tatlisiniz ikiniz de :)
Afiyet olsun canim bomba gibi bir menuyle giris yaptin ..
valla kaçamaksız gidiyom.böyleymiş bu diyet ya hep ya hiç..
Afiyet olsun Reyhan abla .. mEnun cok iyi ..
saol tatlım..
artik buralardasin kacmak yok demi
Dukan siki bir diyet bence anneniz icin doktoruna danismadan baslamayin ..
sabah gene 7.30 da kalkıp yürüdüm sahilde.şimdi geldim çayı yaptım kahvaltı edicez.bugün 1 mayıs ve tatil gene bize..:)
yapa yapa öğrenicem heralde şimdilik bu çoklu alıntılı mesajlarım arap saçı oluyo..sorry:)
Gunaydiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iscinin emekcinin bayrami 1 mayis bayraminiz kutlu olsun
Krep yaparken ici cig gibi kaliyor yapisik yapisik oluyor hic sevmedigim bisey neden boyle oluyor ki, sizdede oluyor mu ayni sey :26:
günayyyyyyyyyydınnnnnnnnnn bebeklerrrrrrr
kizlar bu arada haberlerim var :)
gerci pek kimse de yok ama
kesin olmasa da bir plan yaptik
bayramda nisan yapmayi planliyoruz :)))
dua edin bnim icin her sey yolunda gitsin de vazgecmeyelim, ya da zorunda kalmayalim :)
inş. herşey gönlünüzce olur canım.
hilalcim başlamadım daha hele yerler belli olsun bakalım ona göre başlarım toplamayaeşimin evde olduğu günler toplarız çoğu şeyi tek başıma yapamam
ayyyyyyy resimlerinize baktım hilalim ben seni ilk defa gördüm kızz ne kaa tatlıymış yüzün
dukanın kitabında diyabetliler için çok iyi bir diyet olduğunu bu şekildeki bir çok hastayla çalıştığını söylüyo..onun kepek sayısını güçlendirmedeki gibi 3 kaşık olarak ayarlayabiliriz belki..
sabah gene 7.30 da kalkıp yürüdüm sahilde.şimdi geldim çayı yaptım kahvaltı edicez.bugün 1 mayıs ve tatil gene bize..:)
yapa yapa öğrenicem heralde şimdilik bu çoklu alıntılı mesajlarım arap saçı oluyo..sorry:)
Krep yaparken ici cig gibi kaliyor yapisik yapisik oluyor hic sevmedigim bisey neden boyle oluyor ki, sizdede oluyor mu ayni sey :26:
Yaaaa ama neden kimse yok bugün. Sabahtan beri buralardayım gelen giden yok. Sanki pazar bugün.
hayırlı olsun betülcünm Allah gönlüne göre versinkizlar bu arada haberlerim var :)
gerci pek kimse de yok ama
kesin olmasa da bir plan yaptik
bayramda nisan yapmayi planliyoruz :)))
dua edin bnim icin her sey yolunda gitsin de vazgecmeyelim, ya da zorunda kalmayalim :)
devamlı yaparsan tabiki faydasını görürüsünBu arada 30 dak karin ve yan bolgeler icin hareket yaptim ins faydasni gorurum :44:
Yaaaa ama neden kimse yok bugün. Sabahtan beri buralardayım gelen giden yok. Sanki pazar bugün.
kızlar bugün hiç vaktim yok kusura bakmayın çok giremeyeceğim
akşam menümü paylaşmaya girerim
herkese iyi tatiller
moralim de çok bozuk ama topluycam inşallah
bu arada resim ekleyen arkadaşlar
hilal çok tatlısın maşallah
uçuk mavi süper görünüyorsun ır
ebrucum sana ne deyim bilemedim zayıfladığın çok belli ama devam etmen lazım az kalmış fazlalığın
bu arada bebek düşündüğünü bilmiyordum canım hayırlı olsun
spora gittim geldim spora giderken asansörümle asansörde karşılaştım 5 dk falan konustuk öylee tabi ben gene en berbat halimleydim spora gidiyordum yani grand tuvaletde gidemem ya oda ayrı bir konu öyle işteayyyy bayılazaiiiim ne zaman berbat hissetsem kendimi adam karşımda bitiveriyor hiç mi şöyle makyajlı süslenmiş püslenmiş halimle göremem kendisini ay yokk neyse beni böle sevsin ulen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?