Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ayyyyyyy resimlerinize baktım hilalim ben seni ilk defa gördüm kızz ne kaa tatlıymış yüzün

uçukmavi sen de çok güzelsin maş

ebrucumcumu söylememe gerek yok zatüü ondaki değişim süper

Kızlar bende kaçıyorum artık. İyi geceler herkese

dukanın kitabında diyabetliler için çok iyi bir diyet olduğunu bu şekildeki bir çok hastayla çalıştığını söylüyo..onun kepek sayısını güçlendirmedeki gibi 3 kaşık olarak ayarlayabiliriz belki..

bence problem olabilir dr danışmadan başlamasın
saol kuşum..

Gunaydiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn iscinin emekcinin bayrami 1 mayis bayraminiz kutlu olsun

Krep yaparken ici cig gibi kaliyor yapisik yapisik oluyor hic sevmedigim bisey neden boyle oluyor ki, sizdede oluyor mu ayni sey :26:

Krep yaparken ici cig gibi kaliyor yapisik yapisik oluyor hic sevmedigim bisey neden boyle oluyor ki, sizdede oluyor mu ayni sey :26:

baslarda bana da oluyordu canum çünkü hemen pişsin diye büyük ocakta yapıyordum sonra küçük ocakta kısık ateşte yapmaya basladım iki tarafıda pişti o zaman şimcik çiğ kalmıyor

Yaaaa ama neden kimse yok bugün. Sabahtan beri buralardayım gelen giden yok. Sanki pazar bugün.

kizlar bu arada haberlerim var :)
gerci pek kimse de yok ama
kesin olmasa da bir plan yaptik
bayramda nisan yapmayi planliyoruz :)))
dua edin bnim icin her sey yolunda gitsin de vazgecmeyelim, ya da zorunda kalmayalim :)

Hayırlı olsun Betül'cüm inşallah istediğin gibi olur her şey ama artık zayıflamak şart bence de ..

inş. herşey gönlünüzce olur canım.

hilalcim başlamadım daha hele yerler belli olsun bakalım ona göre başlarım toplamaya eşimin evde olduğu günler toplarız çoğu şeyi tek başıma yapamam

Aman zaman da geçmek bilmez ki şimdi perşembe günü güzel haberler bekliyorum kesinleşti diye Ayşe'cim ..

ayyyyyyy resimlerinize baktım hilalim ben seni ilk defa gördüm kızz ne kaa tatlıymış yüzün

Teşekkür ederim Turtamm

Bence de uygun gibi diyabetliler için ama annen yakın mı hani bir terslik çıksa hemen el atabilecek durumda mısın ?

yapa yapa öğrenicem heralde şimdilik bu çoklu alıntılı mesajlarım arap saçı oluyo..sorry:)

Anlıyoruz biz Reyhan abla ..

Kısık ateşte yaptığında problem olmaz Gönül'cüm ..

Yaaaa ama neden kimse yok bugün. Sabahtan beri buralardayım gelen giden yok. Sanki pazar bugün.

Ebru'cum bugün ormanda koştum 1 saat kadar süper oldu, tırstım biraz ama bir şey olmadı şükür ..

kizlar bu arada haberlerim var :)
gerci pek kimse de yok ama
kesin olmasa da bir plan yaptik
bayramda nisan yapmayi planliyoruz :)))
dua edin bnim icin her sey yolunda gitsin de vazgecmeyelim, ya da zorunda kalmayalim :)
hayırlı olsun betülcünm Allah gönlüne göre versin

Bu arada 30 dak karin ve yan bolgeler icin hareket yaptim ins faydasni gorurum :44:
devamlı yaparsan tabiki faydasını görürüsün

evet ya eşim 4 gündür evde sıkıldım düzenim şaştı valla

kızlar bugün hiç vaktim yok kusura bakmayın çok giremeyeceğim
akşam menümü paylaşmaya girerim
herkese iyi tatiller
moralim de çok bozuk ama topluycam inşallah
bu arada resim ekleyen arkadaşlar
hilal çok tatlısın maşallah
uçuk mavi süper görünüyorsun ır
ebrucum sana ne deyim bilemedim zayıfladığın çok belli ama devam etmen lazım az kalmış fazlalığın
bu arada bebek düşündüğünü bilmiyordum canım hayırlı olsun

Hayırdır Gülçin senin neden moralin bozuk ..
Ayrıca teşekkür ederim
Kız at üstünden tüm moral bozukluklarını, aman eşi yanında diye sıkılmış bizimkide
Ahhh ahhh diyorum mesaj alınmıştır umarım.
Hem bak cuma belli olacak gibi diyordu Ayşe tayinler heyecan yap azıcık

spora gittim geldim spora giderken asansörümle asansörde karşılaştım 5 dk falan konustuk öylee tabi ben gene en berbat halimleydim spora gidiyordum yani grand tuvaletde gidemem ya oda ayrı bir konu öyle işte ayyyy bayılazaiiiim ne zaman berbat hissetsem kendimi adam karşımda bitiveriyor hiç mi şöyle makyajlı süslenmiş püslenmiş halimle göremem kendisini ay yokk neyse beni böle sevsin ulen

Son düzenleme:

Ne konuştunuz turtamm ?
Olsun Ebru Şallı halini de görebilirdi öyle düşün bir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…