- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
Kızlar ne düşünüyorsunuz ?
Eki Görüntüle 417869
Eki Görüntüle 417870
Eki Görüntüle 417871
Eki Görüntüle 417872
Hilal ben de 1 ve 3 u cok begendim
Kizlar atak evresinde cacik yeniyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ne düşünüyorsunuz ?
Eki Görüntüle 417869
Eki Görüntüle 417870
Eki Görüntüle 417871
Eki Görüntüle 417872
Ben o hareketi yere oturup bacaklarımı acarak yapıyorum.Şunuda sorayım.2,5 aydır sektirmemeye çalışarak hergün 100 twester,100 yanbel hareketi,sopalı hareket ,100 mekik ,yürüyüş,koşu yapıyorum.İlk ay belim 5 cm kadar inceldi ancak sonra değişiklik olmadı sebebi ne olabilir?
Teşekkürler.Peki evde yapabileceğimiz hareketler önerebilir misiniz?sayıları arttırın her seferinde yüzde 20 oranında sürekli aynı kalmayın
Hilal ben de 1 ve 3 u cok begendim
Kizlar atak evresinde cacik yeniyor mu?
Hİlal bir de dunku mesaj sayim 20 diye tazmistim onu gorebildun mi?
Ben de 1'e takıldım, 2 de fena değil ama 1 daha güzel geldi.
Yenmiyor betül salata var içinde.
Gördüm gördüm not aldım onu.
Allahımmm merak ettiği şeye bak midye var mı diye soruyor.Seni gidi MİDYE CANAVARI seni.Başka birşey sorsan şaşıırırdımEmine'cim aşağıda seni görüyorum benim 2 soruma cevap verir misin
Bugün oda arkadaşımla konuşurken aklımıza geldi.
1 ) Kıbrısta burger king var mı ?
2 ) Midye çıkarılıyor mu orada güzel midyeler var mı öyle her yerde falan ?
Kendimi yiyordum konuşurken anneme verince anne babamla konuşursun olur mu dedim duymuştur inşallah
Öyledir tabi turtam ayy neyse dedikodu da yaptım hemen
Farkettim turtam menünden gerçekten.
Aman dikişlere dikkat et uyurken yeme.
Bir de 1 ve ozellikle 2 boleroyla daha guzel olur ama 3 pek gitmez sanki belki salla kullanilabilir.
Cacik da cok severim annem yapmis ama yemedim ben de, olur deseydiniz tetikte bekliyordum:))
Allahımmm merak ettiği şeye bak midye var mı diye soruyor.Seni gidi MİDYE CANAVARI seni.Başka birşey sorsan şaşıırırdım
benim de bugunkü menüm
sabah: 1 dilim çavdar ekmegi
1 yumurta
peynir
kaşar
1 bardak süt
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
akşam
az badem
yarım kase ayranaşı çorbası
salata
ay şimcik bir bardak nescafe içiyorum hilalim ya sıvıyla beslenir oldum dikişleri yememek için dedim bişi içeyim bari
![]()
ay şimcik bir bardak nescafe içiyorum hilalim ya sıvıyla beslenir oldum dikişleri yememek için dedim bişi içeyim bari
![]()
Menum
Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet
Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--
Ara
Nane ve biberli light yogurt
Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-
tavuga nar ekşisi koyunca güzel oluyor mu yaw ben cok tavuk yerim de deneyeyim bari bende
Afiyet olsun turtam iyi yapmışsın ..
Betül köftenin içinde ekmek yok dimi ?
Afiyet olsun baya dukan olmuş bu sefer ekmek de olmaz yarın tam olur.
ben size günlük menümü yazym çünkü birazdan ders çalşcm
sabah:2 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
öğlen:1 simit
akşam:küçük bi tabak bezelye
öğlen fazla oldu ama okulda olduğum için yemek zorunda kaldım:/ama yarın meyve götürücm
spor:100 ip atladım
kol hareketi 30
bacak hareketi 30
nasıl sizce bu kilo vermem için yeterlmi
yaw artık gına geldi her türlü deniyorum:) fena da değildi ama benimki has nar ekşisi kayınvalidem kaynata kaynata yapmış:)
Aa var ya..
Annem her zamanki gibi yapmistir ben dusunemedim onu
Off yaa
Disardakilerde olmuyor di mi kofte yiyebiliyoruz onlari?
Tabi değil mi
Ya dün nasıl sinir oldum annemin yanında bir kadın beni küçüklükten tanır ama sevmem pek kendini bir kere annemlerin iş yerinde kadın arkamdan gelip popoma iğne batırmıştı ben çığlık atınca da herkes bana sormuştu niye çığlık attın diye.
Neyse işte gelmiş bana diyor bak belki daha iyilerini bulursun dur bakalım.
Sanki daha iyisini arıyorum aşığım diyorum salak kadın bana bır bır konuştu sesimi çıkar mıyorum orada mısın diye soruyor hıı diyorum![]()