Dışarıda da yerine göre değişiyor, güzel olanlarda genelde oluyor bence
Ama yerken sorarsın bir ..
zaten durup dururken popona iğne batırdıysa pek sağlıklı biri değil... safoz salla gitsin çoook var böyleleri
Menum
Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet
Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--
Ara
Nane ve biberli light yogurt
Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-
zaten durup dururken popona iğne batırdıysa pek sağlıklı biri değil... safoz salla gitsin çoook var böyleleri
Ne guzel Nihal ev yapimi olmasi
Zaten bu marketlerde satilan gercek nar eksisi degil, nar eksisi sosu ve diyette cok tavsiye edilmiyor
Gercegi kullanilabiliyormus ama
Lezzetli olan her sey sagliksizdir, kalorilidir mantigindan mi bu cikarim
Ay Nihal ben senin tarzini cok sevdim
Komik kizsin:))
Kac yasindaydin sen Nihal?
Ay Nihal ben senin tarzini cok sevdim
Komik kizsin:))
Kac yasindaydin sen Nihal?
Bu aksam mesajlari sana mi atiyorduk Hilal mumunun yerine
Mumu nerde bu arada izne mi cikti?
Elleri dert görmesin kayınvalidemin bacağı agrıo buna ragmen tutturmus koltuklarını sileyim sen cocuklusun diye:) Allahım hep onu iyi etsin amin:)
Elleri dert görmesin kayınvalidemin bacağı agrıo buna ragmen tutturmus koltuklarını sileyim sen cocuklusun diye:) Allahım hep onu iyi etsin amin:)
Ayy çenem açıldı.
Benim refleksim fazla kuvvetli.
Çok ani tepki veririm falan.
Birden bir şey atsın karşımdaki uçar yakalarım falan.
Ama aynı şey bir anda biri yaklaşınca bağırmak için de geçerli.
Eskişehirin işlek bir yerinde herkesin tanıdığı bir deli var adı murat.
Yoldan geçenleri falan da korkuturmuş arada ama bana hiç öyle denk gelmemişti.
Adam geldi arkamdan bir bağırdı ben nasıl korktuysam ondan feci çığlık attım deli döndü arkasını nasıl koşuyor ayakları poposuna vura vura bütün yoldakiler döndü bana bakıp gülüyorlar aaa deliyi bile kaçırdı diye
bu tarzım normal hayattada aynı yazdığım gibi bilior musun ama bazen cok yanlış anlaşılıorum( 27 yaş 1.5 yıllık evli 6 aylık ogluşum var örtmenim bide:)
selam kızlar nasılsınız?
hilalcim ben ara sıra uğramaya çalışacağım fakat 20 gün sonra da izne ayrılıyoruz
bahar temizliği yapıyorum
ders çalışıyorum
çocuklar ve dışarı sevdaları
vakit bulamıyorum inşallah izin dönüşü ben de izinden dönüp başalyım burda olur mu uygun mudur?
tamam hilal uygundur benim için
Aman Nihal'cim ciddi olsan da asık suratlı diye yanlış anlaşılır merak etme insanlar her şeye kulp bulur.
Hoşgeldin Gülçin'cim şu an için listeyi doldurduk sanırım ama sen dönünce kaptan Ebru olur muhtemelen ya da daha geç gelirsen Hatice benim mezuniyetim yakındır.
Ay ne guzel nihal Allah herkese kayinvalidesiyle geliniyle iyi olabilmeyi nasip etsin
benim de bugunkü menüm
sabah: 1 dilim çavdar ekmegi
1 yumurta
peynir
kaşar
1 bardak süt
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
akşam
az badem
yarım kase ayranaşı çorbası
salata
ben size günlük menümü yazym çünkü birazdan ders çalşcm
sabah:2 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
öğlen:1 simit
akşam:küçük bi tabak bezelye
öğlen fazla oldu ama okulda olduğum için yemek zorunda kaldım:/ama yarın meyve götürücm
spor:100 ip atladım
kol hareketi 30
bacak hareketi 30
nasıl sizce bu kilo vermem için yeterlmi
Tabi değil mi
Ya dün nasıl sinir oldum annemin yanında bir kadın beni küçüklükten tanır ama sevmem pek kendini bir kere annemlerin iş yerinde kadın arkamdan gelip popoma iğne batırmıştı ben çığlık atınca da herkes bana sormuştu niye çığlık attın diye.
Neyse işte gelmiş bana diyor bak belki daha iyilerini bulursun dur bakalım.
Sanki daha iyisini arıyorum aşığım diyorum salak kadın bana bır bır konuştu sesimi çıkar mıyorum orada mısın diye soruyor hıı diyorum
Menum
Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet
Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--
Ara
Nane ve biberli light yogurt
Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-
merhaba arkadaşlar
bugün çok telaşım vardı.okuma bayramımızı yaptık.süper oldu.
ama sabah kahvaltı edemeden evden çıktım.ancak saat dört gibi velilerin hazırladıkları yiyeceklerden yemek zorunda kaldım.
biraz sarma,biraz patetes salatası ve amerikan salatası..verdikleri tabakta tatlılar vardı onlardan yemedim.evde mantar ızgara,peynir ,ayran ve erik! yedim.
çok iyiymiş ya:) aklıma ankarada sakaryada bi deli hatun vardı kıvırcık saclı o geldi:)
yaw o kayınvalidemden kaynaklanıyor maşallah diyim ben geçimsiz bir insanımdır aslında o melek gibim ondan. tabi arada sorunlar yasanıyor zaman zaman ama idare edioruz karsılıklı yoksa ooohoo bşara dedim yerre gire urfa ben gidiorum
Hangi akla hizmet konuştun bu kadınla anlamadım. Ne tuhaf insanlar var yaaaa. Burnunu soktuğu işe bak. Belkide seni kendi oğluna düşünüyordu Hilal'cim Ondan böyle tepki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?