Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ben de cikayim yavastan
Hilal sen hazir burdayken mesaj sayisini burdan yazsam olur mu:))
Cepten zor oluyor ozel mesaj gondermek

Olur olur tabi Betül ..

ben kaçıyım kızlar eşim de nöbetçi bugün çocuklar birbirine girdi şimdiden böyleler büyüyünce ne olur artık bilmiyorum

Görüşürüz Gülçinn ..
Tamamen şansına ya daha uslu olurlar ya da benim gibi her an ne yapacak bu çocuk yine diye korkuturlar

Olur olur tabi Betül ..

Görüşürüz Gülçinn ..
Tamamen şansına ya daha uslu olurlar ya da benim gibi her an ne yapacak bu çocuk yine diye korkuturlar

Mesaj sayim 13 Hilalcim
Tesekkur ederim

Yarin gorusuruz kizllar
İyi geceler herkesee

Hoşgeldin Gülçin'cim. Umarım bırakmamışsındır diyeti.

Afiyet olsun ablacım. Gitti desene senin dukan bugün

Yaaaa Nihal'cim yaaaaa. Canım sen ne öğretmeniydin? Bazen öyle tuhaf yazıyorsun ki ben söylemek istediğin şeyi anlamakta çok zorlanıyorum. Türkçe konusunda biraz takıntım var kusura bakma. Özellikle yeni yetme gençlikte çok oluyor sesli harfleri kullanmıyorlar. Anlayacağın iyice takıntı oldu bende. O yüzden senin yazdıklarını anlamakta da zorluk çekiyorum :26:

ben kaçıyım kızlar eşim de nöbetçi bugün çocuklar birbirine girdi şimdiden böyleler büyüyünce ne olur artık bilmiyorum

İyi geceler Gülçin'cim ama daha sık uğra olmaz mı? Özletme kendini.

Deli sana takmış kafayı belli. Yoksa sen çekiyor musun böyle delileri

ben olsam videoya cekerdim sizi:)) ne dicem sana.. ya sen bu kiloyu kaç vakitte verdin?

Ben anlamıştım zaten böylelerinin başının altından mutlaka böyle bişeyler çıkar. Ne lüzumsuz insanlar var tövbe tövbe

Mesaj sayim 13 Hilalcim
Tesekkur ederim

Yarin gorusuruz kizllar
İyi geceler herkesee

Not aldım canım görüşürz ..

O yeni yetmelere nasıl kızıyorum sorma
Ama Nihal'inkini ben yöresek bir şeyler mi diye düşündüm Hatice'cim kısaltma değil ki ..

Ayy sorma ya boşuna dememişer hoca hocayı tekkede hacı hacıyı mekke de deli deliyi dakikada bulur diye

Yazım konusunda bende şikayetçiyim kendimden. Haklısınız arkadaşım. Ama kendimi kaptırdığım için mesaj çekermişçesine yazdığımdan kaynaklanıyor... Buradan yazdıklarım ve yazacaklarım için affınıza sığınıyorum ama daha da dikkat edeceğim:)

Mesaj sayim 13 Hilalcim
Tesekkur ederim

Yarin gorusuruz kizllar
İyi geceler herkesee

İyi geceler Betül'cüm.

Ben Ebru'yum canım.

Ama sonuçta Nihal bir eğitimci. Özellikle öğretmenlerin bu konuda çok daha dikkatli olması lazım bence.

Bu son cümle cuk diye oturdu Hilal'cim bu duruma

ben olsam videoya cekerdim sizi:)) ne dicem sana.. ya sen bu kiloyu kaç vakitte verdin?

Şimdicik şöyle benim uzun bir hikaye geçmişim var haziranda başladım temmuza kadar verdim biraz sonra sevdiceğim geldi temmuzda tekrar 70lerdeydim.
Ekim ayında 57ye inmiştim durakladım orada sonra yine al ver yaptım.
Ocağın sonu falan 63tüm sanırım yine al ver derken buraya geldim artık almak yokkk.

Ben anlamıştım zaten böylelerinin başının altından mutlaka böyle bişeyler çıkar. Ne lüzumsuz insanlar var tövbe tövbe

Aynen öylee ..
Aman takmadım fazla zaten sinir oldum orada biraz önce aklıma gelince anlattım.
Dünyayı verseler aşık olduğum adamdan vazgeçmem ben

Bende bu kadar duyarlı ve anlayışlı olduğun için sana teşekkür ederim canım.

ya şimdi daha çok utandım :26: yöresel bazı laflar kullandım yerre gire çikofte gibi ama o yeni yetmelerin yazımı ben 99 yılında cep telefonu alıp bize mesaj hakkı verdiklerinde çok kontörüm gitmesin diye oluşturduğum birşey kalıcı oldu.. ayrıca 4 yıldır urfadayım aslen kırsehir dogma buyume ankaralıyım:)

Ben Ebru'yum canım.

Ama sonuçta Nihal bir eğitimci. Özellikle öğretmenlerin bu konuda çok daha dikkatli olması lazım bence.

Bu son cümle cuk diye oturdu Hilal'cim bu duruma

Aman yine başladım ben
Haklısın tabiki canım eğitimcilere düşüyor bu konuda en büyük iş ..

İnsanın kendisini bilmesi de iyi ama değil mi

Ayy ne dönemdi bir ara değil mi ?
her mesaj 2 kontör falan.

Yöresel şeyler benim hoşuma gider zaman zamanda kullanırım öyle şive burada yüz yüze konuşamadığımızdan yazarak yapıyoruz tabi ki öyle şeyleri bana çok ilginç gelmişti mesela bugün..

Bende Kırşehir'liyim Nihal'cim. Hemşeri çıktık seninle

Olsun ablacım yarın düzeltirsin.

Yaaa bişey socam sana ablacım, Hatice bu sorum aynı zamanda sanada. Bu sene benim kızım ilk okula başlayacak. İyi bir okul bulmaya çalışıyorum ama okuldan daha önemlisi öğretmen seçimi bence. Konya'da öğretmen arkadaşınız var mı? Ya da bu konuda nasıl bir araştırma yapmamı tavsiye edersiniz?

:) Hangi ilçesinden? Ben Çiçekdağı. Akraba çıkarmışız?

Ben yerlisiyim canım. Annem Mucur'lu. Bende ilk başta öyle düşündüm ama çiçekdağda hiç akrabamız yok sanırım. Bizimkilerin birçoğuda Ankara'da zaten. Ama ben Aksaray'da büyüdüm babamın işi gereği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…