Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben kaçıyorum artık. Boğazım yine ağrımaya başladı. Yatacağım hemen. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum

canım evet okuldan çok daha önemli öğretmen
vereceğin okulda çocuğu olan velilerden öğrenebilirsin ama bu tabi göreceli bir bilgi olur..bana göre iyi olan öbürüne uymaz.gene de genel olarak takdir edilen bir öğretmen mutlaka işini iyi yapıyordur diye düşünüyorum.tatlım konyada tanıdığım yok maalesef gidip görmek bile kısmet olmadı oraları.inş.kısmet olur da en kısa zamanda gider görürürüm çok istiyorum.

Arkadaşlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar. Allah'a emanet olun. Eşim yeter diye söylendi bu nedenle bugünki kadar abartmayacağım bundan sonra

Allah iyiliğini versin senin.Gece gece ne güldüm.Eşim yandan bakıyor ne oldu diye
Tebrikler Reyhan öğretmenim.Okuma bayramı ayrı bir sevinç veriyor.Yorgunluğu da var ama herşeye değer bence.Afiyet olsun.

ben kaçıyım kızlar eşim de nöbetçi bugün çocuklar birbirine girdi şimdiden böyleler büyüyünce ne olur artık bilmiyorum
İyi geceler Gülçin.

Mesaj sayim 13 Hilalcim
Tesekkur ederim

Yarin gorusuruz kizllar
İyi geceler herkesee
İyi geceler.Görüşürüz.
Bir ara eğitimci olarak ismim geçmiş.Beni övdünüz mü yerdiniz mi anlamadım

Canım sistem otomatik olarak kızını en yakın okula kaydedecek.Bundan haberin vardır.Okula giden velilerden güzel bilgiler alabilirsin.Bu yıl küçük yaş grubu da okula başlayacak ve 1. sınıf şube sayısı her yerde artacak.Kızın normal yaş grubu sınıfında olur.4. sınıf öğretmenleri de 1. sınıf okutacak mı bilinmiyor.Eğer okutacaksa bir sürü 1. sınıf öğretmeni de olur.Bence sen şuan ki 4. ve 5. sınıf öğretmenlerini araştır.Ona göre seçim yapılabiliyorsan kızını o sınıfa kaydettirirsin.Biraz karışık oldu sanırım ama durum böyle.

Son düzenleme:
super menu 58 yakındır:) devam et ark.ım

inş. cnm

Yuzun mu sisti ondan mi yiyemiyorsun Funda?

sorma canım yaw botokslular gibi oldum dudaklarım da dogal silikon birde bir tanesinde dikiş var ondan yemek yerken acıyor agzımı cok acamıyorum

Afiyet olsun turtam iyi yapmışsın ..

Betül köftenin içinde ekmek yok dimi ?
Afiyet olsun baya dukan olmuş bu sefer ekmek de olmaz yarın tam olur.

saol hilalimm

aboooooooooow o kadan alıntı yapmıştım hepsi gitmiş neyse bende gidiyorum o zaman kızlar cıkıyorum ben yarın görüşürük artık herkese iyi geceler

Son düzenleme:
Selam kizlar gene herkes dagilmis ben ancak gelebildim ..

Bugun doktor kontrolum vardi fitik cikti Belimdeki surekli agrilar sebepsiz olamazdi tahmin etmistim
ters giden bir durum oldugunu ama napalim Allah kotusunden saklasin herkesi ..
Aksam da lazer randevum vardi anlayacaginiz gunum bayagi yogun gecti ..

Turtisim disimi sormussun vallahi nasil bir olaysa cozemedim ben... Discimi degismistim evet diger doktor intihap oldugunu soyledi
on gunluk bir antibiyotik yazmisti ucuncu gunun sonunda agrilarim azaldi son gunlerde gene disim agriyor disim agriyor turkusu cagriyorum,
huzursuz ediiyor beni ..
18 inde gene randevum var agrilar antibiyotige ragmen gecmezse sanirim cekecek disimi ama ben cektirmek istemiyorummm

Burdanda bilgi alabilirim.Tüm arkadaşlar ister bence.Mesela bel kısmını ve simit bölgesini eritmek için neler yapabiliriz.???

GUzel bir soru tebrik ederim benim icinde cok faydali olacak ..

benim de bugunkü menüm

sabah: 1 dilim çavdar ekmegi
1 yumurta
peynir
kaşar
1 bardak süt

öğlen
1 bardak sütlü nescafe

akşam
az badem
yarım kase ayranaşı çorbası
salata

Masallah kacamaksiz bir menu afiyet olsun turtisim ..

Afyet olsun canim fakat arkadaslarinda soyeldgi gibi bezelyeye dikkat .. ayrca sporun cok iyi olmus

Sevdiicegin duymasin Hilal

Hilal ben de 1 ve 3 u cok begendim
Kizlar atak evresinde cacik yeniyor mu?

Arkadaslarda soylemis yenmiyor betul cum, atakta sebze meyve yasak ..

Menum

Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet

Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--

Ara
Nane ve biberli light yogurt

Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-

Afiyet olsun sende dukanci olacaksin anlasilan betul

Bugun dukan gume gitmis reyhan ablacim ama senin toparlayacagina ben inaniyorum bugunluk boyle olmus afiyet olsun ..

Kızlar ben kaçıyorum artık. Boğazım yine ağrımaya başladı. Yatacağım hemen. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum

Acil sifalar ebru cum .. iyi geceler canim ..

Görüşürüz Ebru'cum..
Ben de kaçayım kızlar yarın görüşürüz ..

Sanada iyi geceler Hilal cim

Arkadaşlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar. Allah'a emanet olun. Eşim yeter diye söylendi bu nedenle bugünki kadar abartmayacağım bundan sonra

İyi geceler kızlar.Tatlı rüyalar.Bende çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.

aboooooooooow o kadan alıntı yapmıştım hepsi gitmiş neyse bende gidiyorum o zaman kızlar cıkıyorum ben yarın görüşürük artık herkese iyi geceler

O nasilda sinir bozucu bir durum degil mi turtam benimde basima gelmisti

Sizlere de iyi geceler kizlar

Menumu yazayim ..

Kahwalti
haslanmis yumurta
Yogurt

Oglen
tavuk file
salata (yemek durumunda kaldim)

Aksam
Sut

1lt su
Maden suyu

Ve bende cikiyorum iyi geceler herkese yarn gorusmek uzere ins

günaydın kızlar.dün eşim evdeydi yoktm.güzel bir gün geçirdik ama yarım kaldı, gece gitmek zorunda kaldı.neyse 2 ay kaldı inş.

Geçmiş olsun Gönülcüm.Umarım tedaviyle geçer.

Menumu yazayim ..

Kahwalti
haslanmis yumurta
Yogurt

Oglen
tavuk file
salata (yemek durumunda kaldim)

Aksam
Sut

1lt su
Maden suyu
Afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…