Ben yerlisiyim canım. Annem Mucur'lu. Bende ilk başta öyle düşündüm ama çiçekdağda hiç akrabamız yok sanırım. Bizimkilerin birçoğuda Ankara'da zaten. Ama ben Aksaray'da büyüdüm babamın işi gereği.
Kızlar ben kaçıyorum artık. Boğazım yine ağrımaya başladı. Yatacağım hemen. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum
canım evet okuldan çok daha önemli öğretmenOlsun ablacım yarın düzeltirsin.
Yaaa bişey socam sana ablacım, Hatice bu sorum aynı zamanda sanada. Bu sene benim kızım ilk okula başlayacak. İyi bir okul bulmaya çalışıyorum ama okuldan daha önemlisi öğretmen seçimi bence. Konya'da öğretmen arkadaşınız var mı? Ya da bu konuda nasıl bir araştırma yapmamı tavsiye edersiniz?
Görüşürüz Ebru'cum..
Ben de kaçayım kızlar yarın görüşürüz ..
Ayy çenem açıldı.
Benim refleksim fazla kuvvetli.
Çok ani tepki veririm falan.
Birden bir şey atsın karşımdaki uçar yakalarım falan.
Ama aynı şey bir anda biri yaklaşınca bağırmak için de geçerli.
Eskişehirin işlek bir yerinde herkesin tanıdığı bir deli var adı murat.
Yoldan geçenleri falan da korkuturmuş arada ama bana hiç öyle denk gelmemişti.
Adam geldi arkamdan bir bağırdı ben nasıl korktuysam ondan feci çığlık attım deli döndü arkasını nasıl koşuyor ayakları poposuna vura vura bütün yoldakiler döndü bana bakıp gülüyorlar aaa deliyi bile kaçırdı diye
Tebrikler Reyhan öğretmenim.Okuma bayramı ayrı bir sevinç veriyor.Yorgunluğu da var ama herşeye değer bence.Afiyet olsun.merhaba arkadaşlar
bugün çok telaşım vardı.okuma bayramımızı yaptık.süper oldu.
ama sabah kahvaltı edemeden evden çıktım.ancak saat dört gibi velilerin hazırladıkları yiyeceklerden yemek zorunda kaldım.
biraz sarma,biraz patetes salatası ve amerikan salatası..verdikleri tabakta tatlılar vardı onlardan yemedim.evde mantar ızgara,peynir ,ayran ve erik! yedim.
İyi geceler Gülçin.ben kaçıyım kızlar eşim de nöbetçi bugün çocuklar birbirine girdi şimdiden böyleler büyüyünce ne olur artık bilmiyorum
Çok yememişsindir inşallah Reyhan abla ..
Erik de pek iyi olmuş.
Aaa ben o kadını severim
Geçen sene bir maç vardı onu izleyeceğiz ama her yer dolu yer bulamamıştık kadın bakın şurada yer var diye tarif etmişti bize aman deli dedim geçtim ama haklıymış
Yine bir gün eskişehirde başka bir deli kesti yolumu.
Elinde kalemle kağıt var bunu sana hediye edeceğim diye üstüme yürüyor, ibrahim o da
Ben korktum ben çekildikçe o üstüme geliyor ama atlayacak gibi resmen.
Yok istemiyorum diyorum ısrar ediyor.
İnatla alacaksın diyor.
Baktım sarılmaya kalkıyor aldım hemen saol dedim yürüdüm ne korkmuştum.
Sonra oradan her geçtiğimde iltifat etmeye başlamıştı ama arkadaşlarım çok gülüyordu ..
İyi geceler.Görüşürüz.Mesaj sayim 13 Hilalcim
Tesekkur ederim
Yarin gorusuruz kizllar
İyi geceler herkesee
Bir ara eğitimci olarak ismim geçmiş.Beni övdünüz mü yerdiniz mi anlamadımİyi geceler Betül'cüm.
Ben Ebru'yum canım.
Ama sonuçta Nihal bir eğitimci. Özellikle öğretmenlerin bu konuda çok daha dikkatli olması lazım bence.
Bu son cümle cuk diye oturdu Hilal'cim bu duruma
Olsun ablacım yarın düzeltirsin.
Yaaa bişey socam sana ablacım, Hatice bu sorum aynı zamanda sanada. Bu sene benim kızım ilk okula başlayacak. İyi bir okul bulmaya çalışıyorum ama okuldan daha önemlisi öğretmen seçimi bence. Konya'da öğretmen arkadaşınız var mı? Ya da bu konuda nasıl bir araştırma yapmamı tavsiye edersiniz?
super menu 58 yakındır:) devam et ark.ım
Yuzun mu sisti ondan mi yiyemiyorsun Funda?
Afiyet olsun turtam iyi yapmışsın ..
Betül köftenin içinde ekmek yok dimi ?
Afiyet olsun baya dukan olmuş bu sefer ekmek de olmaz yarın tam olur.
Görüşürüz Ebru'cum..
İyi geceler kızlar.Tatlı rüyalar.Bende çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELERKızlar ben kaçıyorum artık. Boğazım yine ağrımaya başladı. Yatacağım hemen. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum
Burdanda bilgi alabilirim.Tüm arkadaşlar ister bence.Mesela bel kısmını ve simit bölgesini eritmek için neler yapabiliriz.???
benim de bugunkü menüm
sabah: 1 dilim çavdar ekmegi
1 yumurta
peynir
kaşar
1 bardak süt
öğlen
1 bardak sütlü nescafe
akşam
az badem
yarım kase ayranaşı çorbası
salata
ben size günlük menümü yazym çünkü birazdan ders çalşcm
sabah:2 dlm ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
öğlen:1 simit
akşam:küçük bi tabak bezelye
öğlen fazla oldu ama okulda olduğum için yemek zorunda kaldım:/ama yarın meyve götürücm
spor:100 ip atladım
kol hareketi 30
bacak hareketi 30
nasıl sizce bu kilo vermem için yeterlmi
Tabi değil mi
Ya dün nasıl sinir oldum annemin yanında bir kadın beni küçüklükten tanır ama sevmem pek kendini bir kere annemlerin iş yerinde kadın arkamdan gelip popoma iğne batırmıştı ben çığlık atınca da herkes bana sormuştu niye çığlık attın diye.
Neyse işte gelmiş bana diyor bak belki daha iyilerini bulursun dur bakalım.
Sanki daha iyisini arıyorum aşığım diyorum salak kadın bana bır bır konuştu sesimi çıkar mıyorum orada mısın diye soruyor hıı diyorum
Hilal ben de 1 ve 3 u cok begendim
Kizlar atak evresinde cacik yeniyor mu?
Menum
Sabah
1 dilim peynir, 1 yumurtadan omlet
Ogle
Yumurtali kiyma
1 dilim tahilli ekmek --olmadii--
Ara
Nane ve biberli light yogurt
Aksam
9 tane kofte - dukanda sinir yok diye bir suru yedim tek cesit yiyince anca doydum-
merhaba arkadaşlar
bugün çok telaşım vardı.okuma bayramımızı yaptık.süper oldu.
ama sabah kahvaltı edemeden evden çıktım.ancak saat dört gibi velilerin hazırladıkları yiyeceklerden yemek zorunda kaldım.
biraz sarma,biraz patetes salatası ve amerikan salatası..verdikleri tabakta tatlılar vardı onlardan yemedim.evde mantar ızgara,peynir ,ayran ve erik! yedim.
Kızlar ben kaçıyorum artık. Boğazım yine ağrımaya başladı. Yatacağım hemen. Herkese iyi geceler. Kocaman öpüyorum
Görüşürüz Ebru'cum..
Arkadaşlar hepinize iyi geceler tatlı rüyalar. Allah'a emanet olun. Eşim yeter diye söylendi bu nedenle bugünki kadar abartmayacağım bundan sonra
İyi geceler kızlar.Tatlı rüyalar.Bende çıkıyorum.HERKESE İYİ GECELER.
aboooooooooow o kadan alıntı yapmıştım hepsi gitmiş neyse bende gidiyorum o zaman kızlar cıkıyorum ben yarın görüşürük artık herkese iyi geceler
Geçmiş olsun Gönülcüm.Umarım tedaviyle geçer.Selam kizlar gene herkes dagilmisben ancak gelebildim ..
Bugun doktor kontrolum vardi fitik ciktiBelimdeki surekli agrilar sebepsiz olamazdi tahmin etmistim
ters giden bir durum oldugunu ama napalim Allah kotusunden saklasin herkesi ..
Aksam da lazer randevum vardi anlayacaginiz gunum bayagi yogun gecti ..
Afiyet olsun.Menumu yazayim ..
Kahwalti
haslanmis yumurta
Yogurt
Oglen
tavuk file
salata (yemek durumunda kaldim)
Aksam
Sut
1lt su
Maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?