yatta dinlen güzel kızım benim..yorgun düştün günlerdir stresten..bak 55 e düşemiyorum diyordun hemen indin.sen bu düğün telaşıyla 50ye düşeceksin.kendine dikkat et canım..
Uyuyunca da nasıl uyuyorum sorma reyhan abla'cım ..
Sürekli kabus görüyorum ..
Muhtemelen dediğin gibi ben bu stresle kilo vereceğim zaten.
Allah iyiliğini versin senin.Gece gece ne güldüm.Eşim yandan bakıyor ne oldu diye

Selam kizlar gene herkes dagilmisben ancak gelebildim ..
Bugun doktor kontrolum vardi fitik ciktiBelimdeki surekli agrilar sebepsiz olamazdi tahmin etmistim
ters giden bir durum oldugunu ama napalim Allah kotusunden saklasin herkesi ..
Aksam da lazer randevum vardi anlayacaginiz gunum bayagi yogun gecti ..
Gönül'cüm çok geçmiş olsun.
Aman dikkat et kendine özellikle eğilip kalkarken ..
Ameliyatlık mıymış durum ?
Turtisim disimi sormussun vallahi nasil bir olaysa cozemedim ben... Discimi degismistim evet diger doktor intihap oldugunu soyledi
on gunluk bir antibiyotik yazmisti ucuncu gunun sonunda agrilarim azaldi son gunlerde gene disim agriyor disim agriyor turkusu cagriyorum,
huzursuz ediiyor beni ..
18 inde gene randevum var agrilar antibiyotige ragmen gecmezse sanirim cekecek disimi ama ben cektirmek istemiyorummm![]()
Nazar mı değdi ne yaptı canım sana ya ..
Sevdiicegin duymasin Hilal
Aman aman var yaa :18:
Menumu yazayim ..
Kahwalti
haslanmis yumurta
Yogurt
Oglen
tavuk file
salata (yemek durumunda kaldim)
Aksam
Sut
1lt su
Maden suyu
Afiyet olsun Gönüll .
günaydın kızlar.dün eşim evdeydi yoktm.güzel bir gün geçirdik ama yarım kaldı, gece gitmek zorunda kaldı.neyse 2 ay kaldı inş.
Şu son bekleme zamanları ne zor Ayşe'cim ya ..
Dün en son sporumu[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]yazayım diye girdim unuttum.Başım ağrıyor diye çok yapamadım.Sporsuzda geçmesin dedim.
[TR]
[TD="align: center"]Twester
[/TD]
[TD="align: center"]Yan bel[/TD]
[TD="align: center"]Sopalı hareket[/TD]
[TD="align: center"]Göğüs hareketi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]150
[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[TD="align: center"]200[/TD]
[TD="align: center"]100[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu sabah belimi ölçtüm 2 cm lik incelme var. Jillian Michaels kesinlikle çok yararlı.Yapmaya devam edeceğim.
..
Ne güzel Gönül bak doğru yolda gidiyorsun ..
arkadaşlarım toplu alamıyorum iletileri?karakter düzeltmem çıkmıyor ve beğene tıkladığımda hata veriyor bilgisayar... sanırım bilg. eşimin şirket bilg.ı olduğu için bir sürü kısıtlaması var onlardan biri buda....
ayrıca ne yazık ki bu sabah 80.0ı görmeme rağmen dün akşamdan beri sütümde inanılmaz azalma olduğu için biraz daha yemeğe karar verdim... yani artık biraz daha yavaş kilo vereceğim..aman oğluşum için değer... ne olacak 3 ayda değil 6 ayda vereyim istediğim kiloyu değil mi:)
Mayalı süt çok işe yarıyor diye duymuştum Nihal'cim ..
günaydın hanımlarrbir uykusuzum ki anlatamam bizim velede bişeler oldu ayol gece 4 te uyudu .... ölü gibiyim 7 den beri ayaktayım ve işyerindeyim :2:
bugün sabah uyanır uyanmaz tartıldım 300 gr daha vermişimbunun sevinciyle motive oldum enerjim az da olsun yerine geldi azıcık:)
sabah yediklerim:
3 minik çatal peynir
2 yumurta beyazı haşalaması
dukan işe yarıyor yaa:=)
![]()
Maşallah maşallaahh ..
Bu arada gunaydinlar herkese
Melek nerelerde ya gozlerim ariyor onu insallah sorunlarin ustesinden gelebilmistir ..
Cidden ya özledim Melek'i şöyle neşeli neşeli gelse problemleri halledip ..
Şuraya bak ya, hakaret niyetine "hayvan" deriz insanlara, bence bu resimdeki kadın gibilere olsa olsa iltifat olur.
Geçen gün gördük haberlerde eşimle, yine bi bebeği çöpe bırakmışlar! Çöpe ya çöpe!! İnanamıyorum. Akıl sır erdiremedik, gözlerimiz doldu izlerken.
Gel de anne de böylelerine işte ..
Eğer bunlardan birini seçeceksen, ilk ve son resimdeki model güzel bence Hilalcim, ama nişanın nerede ve ne kadar insanla olacağına bağlı olarak değişebilir tabi, az kişiyle aile arası birşeyse uyar, ama salonda vs gibi daha kalabalık bişey istiyosan sade kalabilir.
Sen yine de böyle "çıtır prenses" olmuşken bele oturan modellere de bi bak![]()

gönülcim çoook geçmiş olsun canım..
hilalcim elbiselerden 1,3ve 4 e bayıldım
Teşekkür ederim canım ..
okulun son haftası gideceğim için ders verilmeyecek ama idari görevli olarak müdür yardımcılarının yanına verilirim sanırım. bazen müdür yardımcıları ellerindeki yazı doldurma işlerini bana yıkıyorlar hatta dönem basında doğum iznine ayrılmadan önce bir tane müdür yardımcısı resmen beni öğrenci yanına oturtup fişleri doldur dedi. bence hakaret gibiydi bende kaçmıştım.. buarada 7 aylık hamileydim..yine aynı seyleri yaşamam umarım.
Dönüş stresi iyice sarmış desene Nihal inşallah düşündüğün gibi olmaz ..
mesleğimi bende çok seviyorum ama çırpınıp ders anlatıp artık rehber öğretmen olduğum sınıfa resmen yalvardım ders çalışın bu gelecek sizin diye ama baktım 2 öğrenci sadece çalışmıştı şimdi o 2 öğrenci bana yeter ama öğrt. arkadaşlarımın aman ne diye yırtıyorsun boş işler demesi beni yıktı... eğer ben devletten bunun için para alıyorsam kul hakkı var bunda ve ben sonuna kadar yırtarım kendimi.
+ bazen öğrenciler -ki lise öğretmeniyim- çığrından çıkıyorlar bir arkadaşımızın kafasına kitap önceki okulumda bisküvi atan olmuştu... işte bunlar olunca ben niye çobanlık yapıyorum diyorsun... her mesleğin zorlukları var.
+ bize 3 ay tatil yapıyorsunuz diyorlar yaaa.... işte onları boğasım geliyor... 1.si 2 ay tatilimiz temmuzun ilk haftasından eylül1e. 2.si 1aya indirceklermiş iznimizi ağustos ayı sadece tatil olcakmış.. o zaman bende normal memurlar gibi senelik iznimi istedğim ayda kullanırım..(konu açılmışken içimi dökeyim dedim.)
Lise öğretmeni olmaz gerçekten çok çok daha zor.
merhaba:) iyiyiz Allah'a şükür. sen nasılsın? neler yedin neler içtin bakalım..
P.S: hilal nerede buarada? gören duyan oldu mu?
Keyfim hiç yoktu Nihal'cim dedim girip takımın da içini şişirmeyeyim ..
Ben sabah kahvalti yattim 9.30ta
daha yemedim ama aciktim biraz yerim birazdan
Kahvaltida 2 kofte, 1/2 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta yedim
Normalde haslanmis yumurtanin beyazini hic yemiyorum alisayim diye rafadan yedim
Ben de sarısını çok severim ama beyazı tam saf protein tama taklık.