Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben 19 mayısta burada olamayacağım sanırım canım şimdiden doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara ..

Bence hiç bir şey yapma ki senin anladığını farkedip üzülmesinler hiç beklemiyormuş gibi olsun bir şeyler yapmam istersen 1 hafta sonra falan kek börek yapar götürürsün.

Kızlar çok gerginim çok canım sıkkın cumartesi babamla konuşmaya gideceğim ..
Gergin olman normal canım.Sen güzelce babanla konuşursun.Sadece o anki stresle kızgın davranmamaya çalış.Güleryüzle ve mantıklı bir şekilde anlatırsan herşey hallolur.Güzel haberleri bekliyoruz.

Gergin olman normal canım.Sen güzelce babanla konuşursun.Sadece o anki stresle kızgın davranmamaya çalış.Güleryüzle ve mantıklı bir şekilde anlatırsan herşey hallolur.Güzel haberleri bekliyoruz.

niye gerginsin ki... konuşçaksın ve rahatlayacaksın...

neden canın sıkkın cnm baban ters bişey mi söylemiş

Off kızlar bilmiyorum ya
Babam olmaz deyip duruyormuş etrafındakilere, ilk gün tamam biraz olumsuz düşünebilirdi zamanla atması gerekmiyor muydu bunu üstünden ?
BAna ters geliyor işte Ayşe'cim hayır diyecek gibi.
HAtice'cim ne kadar mantıklı konuşsam da okulun bitsin diyecek hacettepe varken orada ne işin var vs.
Ben de burada bitiremem ben bu okulu bu gerginlik bu stres vs diye konuşmayı düşünüyorum.
İkna etmek için neler diyebilirim fikir bekliyorum sizden.
Nihal'cim cidden bir konuşsam en azından belirsizlik kalkacak bana o an ne derse o fikri net olacak .

niye gerginsin ki... konuşçaksın ve rahatlayacaksın...
neden canın sıkkın cnm baban ters bişey mi söylemiş
Off kızlar bilmiyorum ya Babam olmaz deyip duruyormuş etrafındakilere, ilk gün tamam biraz olumsuz düşünebilirdi zamanla atması gerekmiyor muydu bunu üstünden ? BAna ters geliyor işte Ayşe'cim hayır diyecek gibi. HAtice'cim ne kadar mantıklı konuşsam da okulun bitsin diyecek hacettepe varken orada ne işin var vs. Ben de burada bitiremem ben bu okulu bu gerginlik bu stres vs diye konuşmayı düşünüyorum. İkna etmek için neler diyebilirim fikir bekliyorum sizden. Nihal'cim cidden bir konuşsam en azından belirsizlik kalkacak bana o an ne derse o fikri net olacak .

birşey diyim mi? babalar hep kızımı vermem der ama kızları başlarını eğip beklediğinde kıyamaz sanada demez annene der gelsin görelim çocuğu:) hiiiiç sıkma canını ama okulunu taşıman konusunda ben bekleyin derdim okulun bitene kadar.

düşün ben urfalı biriyle evlendim. babam daha bu tarafa gelirken bana ordan damat diye birini getirme demişti:) ki şuan annemler eşimin ailesiyle kanka olmuş durumda:) bir şey olduğunda annemlere anlattığımda beni değil hep onları haklı buluyorlar ki sanırım bazen ben abartıyorum:)

olur olurrr ama korkma kararlı olduğunu belli et

İmkanımız olsa yapacaktık canım ama kıbrısla burası arasında 2 sene bekleyecek sabır kalmadı inan ..
Umarım öyle olur ve ben bir oh çekerim.

Canım sevdiceğime hiç bir şey demiyor sen bana dağdan çoban getir baba ben bununla evlenmek istiyorum de ben sana hayır demem diyordu ama okul tek problem bu ..

konuya sonradan katılıyorum ama hilal snin bu gün nşann yokmuydu yoksa ben mi yanlış anladım

konuya sonradan katılıyorum ama hilal snin bu gün nşann yokmuydu yoksa ben mi yanlış anladım

Yok canım benim yok neredee ..
ÖZet geçeyim.
Sevdiğimin tayini kıbrısa çıktı ve biz evlenme kararı aldık.
Babam haricinde herkes tamam dedi.
Ben babamla konuşacağım cumartesi.
Tamam der veya ılımlı bakarsa çok iyi olacak olmazsa kendi bildiğimizi yapacağız.
Olur da tamam derse diye gaza gelip elbiselere bakmıştım.

geçiş yapabilecek misin? ya yemin ederim benimde kafama takıldı. şimdi benim kızım olsa bana gelse dese böyle böyle.. gerçekten sorun ama... 2 yıl ya sabret ne olcak da denemez ama daha tatlı olur özlem artar:) daha 20 yasındasın dur hele ya! olgun birisindir inanırım ama 20 yaş bazı seyler için erken gibi geliyor devir itibarıylada.. offf! bilemedim şimdi ya! seviyorsun anlıyorum aman bu yıllar bir daha gelmeyecek evlen gitsin sen güçlü birisindir inanıyorum buna kıbrıstata oku bi guzel işe de gir annenlerde mutlu olsun

kendi yazdığıma hayretle bakıyor ve başının sonunun ne kadar zıt olduğunu görüyorum

Problem yokmuş canım geçişte.
Gerçekten artık dayanabilecek sabrım kalmadı.
4 yıllık ilişki 3 yılı ayrı.
İkimiz de kıskanç insanlarız bir de artık çok zor oluyor en zor anlarda bile birbirimize telefondan olunacağı kadar destek oluyoruz.
Artık her şeyi beraber yaşayalım destek olalım istiyoruz

hmm anladım canım üzme kendini oluruna bırak ama herkes kabl ettiyse bence babanda kabul eder stres yapma:)

Yalnız kızlar haklıymışsınız stresten eriyorum resmen ağzıma 1 lokma bir şey koyamadım saat kaç olmuş ama geçmiyor boğazımdan.

hmm. problem yoksa geçişte olur o zaman ama ailene bunu iyi açıkla. ay sevenler kavuşsun. birde seni çok merak ettim tipini yaw:) gözümün önüne minyon ucları daha acık sarı olan saçlara sahip bi kız geliyor:) he bide gözlerin de elaymış gibi geliyor:))

Yok canım minyon değilim 170 boyum.
Beyaz tenliyim saçlarım kahverengi ama çok koyu tonu değil.
Gözlerim de kahverengi ..
Pek klasikmişim be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…