- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aaa dimi doğru Eda'cım öyle anlaşılabilir ben sözde orada duygusallık yapmak istemiiştim.
Burada yalnız olmanın çok zorladığını bu sorunlar varken böyle sıkılmışken okulu burada çok fazla uzatabileceğimden korkuyorum falan diye de devam edebilirim hani burada olmanın asıl okuluma ters etki yapacağını ifade edebilirim ..
Hilal'cim şimdi sen burda ne düşünürsen düşün boş bence. Sonuçta konuşma babana göre yönlenecek. O yüzden şimdi şöyle söyleyeyim böyle söyleyeyim diye düşünme. Ben olumlu bir sonuç çıkacak diye düşünüyorum. Sonuçta annende senin yanında olacak.
Maaşallah valla, darısı başımıza topikçek
Bi 80 olsammm gi görsem 79,9'u falann, rüyamda bile egzersiz yapacak kadar hırslanırım, 60a inmeden de durmam biliyorum da işte.. offf![]()
Ben ilk geldiğimde takımın en şişmanıydım kızlar. Hatta Hilal çok iyi hatırlar. 69 u görmek rüya gibiydi benim içinde. Emin olun bi gün sizde göreceksiniz o kiloları. Bu arada siz benim fotoğraflarımı gördünüz mü?
kızlar dünkü kaçamakların etkisi yoketmeye çalışıyorum bugün.bol yeşil çay içtim,sabah yürüdüm.
menüm
sabah
bir dilim dukan ekmek
bir parça peynr
öğle
balık
ara
bir kutu süt
akşam
köfte
yoğurt
acıbiber turşusu