Aaa dimi doğru Eda'cım öyle anlaşılabilir ben sözde orada duygusallık yapmak istemiiştim.
Burada yalnız olmanın çok zorladığını bu sorunlar varken böyle sıkılmışken okulu burada çok fazla uzatabileceğimden korkuyorum falan diye de devam edebilirim hani burada olmanın asıl okuluma ters etki yapacağını ifade edebilirim ..
Maaşallah valla, darısı başımıza topikçek
Bi 80 olsammm gi görsem 79,9'u falann, rüyamda bile egzersiz yapacak kadar hırslanırım, 60a inmeden de durmam biliyorum da işte.. offf
kızlar dünkü kaçamakların etkisi yoketmeye çalışıyorum bugün.bol yeşil çay içtim,sabah yürüdüm.
menüm
sabah
bir dilim dukan ekmek
bir parça peynr
öğle
balık
ara
bir kutu süt
akşam
köfte
yoğurt
acıbiber turşusu
ha bu arada annem de 2 haftadır dukan yapıyo bayaa da alıştı.2.5 kg verdi.insülin miktarını düşürdü çünkü şekeri çok düştü.süper olcak ya 7-8 kg daha verirse.hiç bozmuyo o da.sadece dün okuma bayramımıza geldiği için o da kaçamak yaptı..
Hilal'cim şimdi sen burda ne düşünürsen düşün boş bence. Sonuçta konuşma babana göre yönlenecek. O yüzden şimdi şöyle söyleyeyim böyle söyleyeyim diye düşünme. Ben olumlu bir sonuç çıkacak diye düşünüyorum. Sonuçta annende senin yanında olacak.
Ben ilk geldiğimde takımın en şişmanıydım kızlar. Hatta Hilal çok iyi hatırlar. 69 u görmek rüya gibiydi benim içinde. Emin olun bi gün sizde göreceksiniz o kiloları. Bu arada siz benim fotoğraflarımı gördünüz mü?
Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün.
hello bebeklerrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzz
Ben ilk geldiğimde takımın en şişmanıydım kızlar. Hatta Hilal çok iyi hatırlar. 69 u görmek rüya gibiydi benim içinde. Emin olun bi gün sizde göreceksiniz o kiloları. Bu arada siz benim fotoğraflarımı gördünüz mü?
kızlar dünkü kaçamakların etkisi yoketmeye çalışıyorum bugün.bol yeşil çay içtim,sabah yürüdüm.
menüm
sabah
bir dilim dukan ekmek
bir parça peynr
öğle
balık
ara
bir kutu süt
akşam
köfte
yoğurt
acıbiber turşusu
Hoşgeldin turtamm ..
misafirlerimi yolladım yatığım keketen ağzıma sürmedim nasıl başardım bilemiyorum ama buradaki sorumluluğumdan olsa gerek yersem sanki ceza verecekmişsiniz gibi hissediyorum :)
hoşbulduk Hilalim
ben de menümü yazayım bari
sabah
1 yumurta
az badem
peynir
kaşar
1 bardak süt
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
yarım karnıyarık
yarım kase ayranaşı
1 dilim çavdar ekmeği
akşam
1 bardak nescafe
az badem
hello bebeklerrrrrrrrrrrrr napıyorsunuzz
Afiyet olsun Turticim süper olmuş menü.
Anlamadığım şey Hilal'in senden alıntılayıp hoşgeldin dediği mesaj senin mesajından önce oluyor. Nasıl iş bu :26:
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
3 tane köfte + domates + salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam
1 kase sütlü nesfit
Kızımın pizzasından küçük bir dilim (Cezamı siz belirleyin):26:
2 litre su + yeşil çay
süper olmuşsun ya nasıl farkediyor darısı başımıza inşallah.
saol canım. haha bilmem siteye iyi saatte olsunlar geldi demek ki
misafirlerimi yolladım yatığım keketen ağzıma sürmedim nasıl başardım bilemiyorum ama buradaki sorumluluğumdan olsa gerek yersem sanki ceza verecekmişsiniz gibi hissediyorum :)
hoşbulduk Hilalim
ben de menümü yazayım bari
sabah
1 yumurta
az badem
peynir
kaşar
1 bardak süt
ara
1 bardak sütlü nescafe
öğlen
yarım karnıyarık
yarım kase ayranaşı
1 dilim çavdar ekmeği
akşam
1 bardak nescafe
az badem
Anlamadığım şey Hilal'in senden alıntılayıp hoşgeldin dediği mesaj senin mesajından önce oluyor. Nasıl iş bu :26:
hilalciğim benim hikayemide anlatayım belki ilham verir sana:)biz eşimle arkadaş aracılığla tanıştık ben kocaeli o gaziantep 3 ay tl görüştük sonra yüz yüze geldik (o görmeye geldi) sonra dedik biz birbirimizi bulduk 6 ay sonra dedi ailene anlat .ben önce abimi koydum araya oaile meclisi toplandı abim dedi evlenmek istiyorlarmış gaziantepli orada yaşayacaklarmış yalnız bende tık yok babam gaziantepli diyince olmaz deyip kestirip attı.ikna olmadı 1 ay benimle konuşmadı senden bunu beklemzdim diyip duruyordu hep ne ağlamıştım ama.bir yanda sevdiğin adam bir yanda ailen sonra amcam girdi araya derken zorla gelsinler görüşelim dedi eşimi gördükten sonra hepsi yumuşadı nedense:)1 ayın içinde nişan taktık nişandan sonra antepe geldik burasını beğendi aileyi beğendi anlaştılar iş oldu anlayacağın. yani ilk başta bütün kız babaları nazlanır.alttan alın araya büyükler girsin sen fazla karışma bence sonra aileler falan tanışınca sevdiğinide tanıyınca geçer gider hayırlısıyla o da razı olur emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?