önemli olan gözle görülen fark incelme haticecim hiç moralini bozma aynen devam etGünaydın herkese.
Bende ne yazık ki değişiklik yok.Geçen hafta cuma 66,4 tüm.Cumartesi tartıldığımda 66,2 çıkmıştım.Bu hafta 65 e ineceğime emindim ama hüsrana uğradım.Belim 2 cm incelmiş ama kilo kaybı yok.
GEÇEN HAFTA:66,4
BU HAFTA:66,4
GİDEN :000000........
hafatya daha iyi olur ablacım,üzülmearkadaşlar ben yine aynıyım 70.0 kg
adet oldum bir .bi de yaptığım kaçamak yüzünden oldu bu..ama bu hafta çok düzgün olacak menülerim söz..
harikasın cnm tebrikler...merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım
nasıl mutluyum inanamam .. hakikaten boğazı kısınca oluyor muş:))))))
dukan seviyorum senii
günaydın bayanlar.hayırlı cumalar.
kilomu bildireyim bende 97.400 idim bugün itibariyle 95.200 olmuşum :) ne mutlu kilo veriyorum diyene
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
Bu hafta yine ilk bildirim benden gelsin
Geçen hafta : 69,3 kg
Bu hafta : 68 kg
Giden : 1,3 kg
valla gönülcüm vücut bir bilmece napıp nettiğini çözemiyoruz..sen yolunda aynen ilerle gülüm, eli mahkum yakmak zorunda kalaqcak yağlarıKilo bildirimim
Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr
Bu hafta neredeyse bisey yemedim 300 gr cik gitmis nasil olur ki, sporun etkisinin oldugunu dusunuyorum siz ne dersiniz ?
Günaydın 13. takımın çıtır hatunları
günaydıııııııııııın bebekler nerdesiniz yaaaaa hadi gelin kilo bildirimi yapın merak ediyorumben 2 hafta boyunca listede olmicam izinliyim malum ondan tartılmıycam dedim iki hafta kendi kendime şimcik sizin kiloları merak ediyorum
Günaydın :) ben aranıza yeni katıldığm için kilomda sadece 100gr azalma var ama oda bi başlangıç :)
günaydın..bu hafta çok sıkıntılı geçti.
.Hilalcim en heycanlı anında yanında olamdım..son durum nedir..?
ve kilom 59 ne diyet ne dikkat hiç bişey yapamdım..(
öğleden sonra geleceğim inşallah..
arkadaşlar ben yine aynıyım 70.0 kg
adet oldum bir .bi de yaptığım kaçamak yüzünden oldu bu..ama bu hafta çok düzgün olacak menülerim söz..
82.2 suan 80.1 cıktım tartıda 79u goremedim ne yazıkki tuvalet problemi yaşıyorum neyse bunada şükür diyip
Günaydınlar herkeseeeee:)
ps:harf düzeltmem çıktı bakalım begene tıklayabilirsem düzelmiştir benim sayfa:)
merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım
dukan seviyorum senii
kilomu bildireyim bende 97.400 idim bugün itibariyle 95.200 olmuşum :) ne mutlu kilo veriyorum diyene
Tartilip geldiimm :))
Yuzumde guluyor:))
Gecen haftaki 62.7
Bu hafta 61.4
İzne ciktigimda 62.2 ydim
Artik listeye gireyim de bu hafta verecegim kiloda haftalara bolunmesin
Kilo bildirimim
Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr
Bu hafta neredeyse bisey yemedim 300 gr cik gitmis nasil olur ki, sporun etkisinin oldugunu dusunuyorum siz ne dersiniz ?
Günaydın herkese.
Bende ne yazık ki değişiklik yok.Geçen hafta cuma 66,4 tüm.Cumartesi tartıldığımda 66,2 çıkmıştım.Bu hafta 65 e ineceğime emindim ama hüsrana uğradım.Belim 2 cm incelmiş ama kilo kaybı yok.
Ben daha yeni kalktim hemen sizi okudum
Tartilcam birazdan heyecanliyim
61.5 veya altinda cikayimm insallah :))
kahvaltımı yapayım minik kızım beni bekliyor sonra görüşürüz hanımlar
gelelim bana bende incelme var ama hafta çok kg kaybı yok.regl çok uzun sürdü 10 gün oldu gecen hafta bir arkadaşın yaptığı şeye çok üzülmüştüm+ tayin stresi derken regl bitmek bilmedi,onunda etkisi var sanırım.ama incelmeyi kendimde fark ettiğim içn takılmıyorum tartıdaki rakama hatta son resmimi ekleyeim sizde görün
gecen hafta 63,2
bu hafta 62,9
valla gönülcüm vücut bir bilmece napıp nettiğini çözemiyoruz..sen yolunda aynen ilerle gülüm, eli mahkum yakmak zorunda kalaqcak yağları
Gecen haftaki 62.7
Bu hafta 61.4
Canım çok çok tebrik ederim seniGünaydın 13. takımın çıtır hatunları
Maşallah canım sana da.Bu başlangıç olsun birşey olmaz zamanla çok verirsin.Günaydın :) ben aranıza yeni katıldığm için kilomda sadece 100gr azalma var ama oda bi başlangıç :)
Nihal sonuçta 2,1kg vermişsin.Daha ne olsun.Tebrikler.82.2 suan 80.1 cıktım tartıda 79u goremedim ne yazıkki tuvalet problemi yaşıyorum neyse bunada şükür diyip
Günaydınlar herkeseeeee:)
ps:harf düzeltmem çıktı bakalım begene tıklayabilirsem düzelmiştir benim sayfa:)
Bu hafta duraksadın sanırım,haftaya daha verirsin.arkadaşlar ben yine aynıyım 70.0 kg
Maşallah ya o ne öyle.Bir haftada 3,6 kg.Valla süpersiniz.merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım
dukan seviyorum senii
Seni de tebrik ederim.Kilolar çok güzel verilmiş.günaydın bayanlar.hayırlı cumalar.
Sorma canım morelim çok bozuk.Çok sinir oluyorum.İncelme var ama kilo kaybı yok.Nedenini bir çözssem.OFFFF.Hani geçen hafta bi dondurma kaçamağı yaptım ama sporu da çok yaptım.Hatice sen sanirim duraklamaya girdin
Ne kadar oldu baslayali tam bilmiyorum ama menulerin falan gayet guzel kilo vermemen icin baska bir sebep yok
Bozma moraljni sakin aynen devam
İnşallah Ayşecim.önemli olan gözle görülen fark incelme haticecim hiç moralini bozma aynen devam et
hafatya daha iyi olur ablacım,üzülme
Canım tebrikler. İncelme olması evet çok güzel ama az da olsa kilo kaybetmekte güzel.Darısı benim başıma.gelelim bana bende incelme var ama hafta çok kg kaybı yok.regl çok uzun sürdü 10 gün oldu gecen hafta bir arkadaşın yaptığı şeye çok üzülmüştüm+ tayin stresi derken regl bitmek bilmedi,onunda etkisi var sanırım.ama incelmeyi kendimde fark ettiğim içn takılmıyorum tartıdaki rakama hatta son resmimi ekleyeim sizde görün
gecen hafta 63,2
bu hafta 62,9
Tebrikle Gönülcüm.Kilo bildirimim
Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr
Tebrikler canım.Tartilip geldiimm :))
Gecen haftaki 62.7
Bu hafta 61.4
sporun etkisi olablir cnm hemen bozma moralini.
arkadaşlar ben yine aynıyım 70.0 kg
teşekkür ederim ama ben 79.9 olsa razıydımtek üzüldüğüm nokta bu oldu. ayrıca bugün ve yarın misafirim var helede kayınvalideme sadece ekmek pilav yemiyorum demiştim o bile battı ye ye deyip durdu dünden beri bakalım iki gün boyunca ne gibi baskılara maruz kalacağım. şuan bende akşam bize geldi, canımcım sabah sabah kalkmış koltukları siliyor...ya çok cici benimki:)
merhaba hanımlar gecen hafta 86 kilo iken bugün sabah tartılmamla 82,400 çıktım
dukan seviyorum senii
Günaydın herkese.
Gunaydiin
Ne guzel kilo vermeler bunlar boyle
Tebrik ederim herkesi
Hatice sen sanirim duraklamaya girdin
Ne kadar oldu baslayali tam bilmiyorum ama menulerin falan gayet guzel kilo vermemen icin baska bir sebep yok
Bozma moraljni sakin aynen devam
Turta nasil dayaniyorsun kiz tartilmadan :))
Kilo bildirimim
Gecen hafta 57.6
Bu hafta 57.3
Giden 300 gr
Gecen haftaki 62.7
Bu hafta 61.4
Kizlar kendime dukan krebi yaptum
Arasina kasar koyup durum gibi sarip tost makinesine koydum
Super oldu super
Krebin kivamini biraz daha ince tutmayi ogrendigim zaman icine kofte/ et/ tavuk koyup kasar da koyup oyle urum yapicam:))
Hele bir de protein+sebze gunuyse icine renkli biberler de eklenir
Off ne guzel yenir:))
Hic diyette gibi hissetmedim kendimi kasarli rebimi yerken cok lezzetliydi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?