Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar ben kaçıyorum kendinize dikakt edin.
Ne zaman gelirim nasıl gelirim bilemiyorum ama ne olur bana bol bol dua edin ..
Hepinizi öpüyorumm 16:

Hadi hayirlisi hilalcim guzel haberlerle gelirsn ins..

Mesajlar gonule atiliyordu bu aksam ama gonulun mesaj kutusu dolmus
Buraya yaziyim da unutmiyim, gerci kendim de not alsam iyi olur
33

tadluuuuuummmmmmmmm mesaj kutunu boşalt kızz mesaj sayım 13

Bosalltiim turtaam:17:

bu günkü msj sayım 12 herkese iyi geceleeeeer:)

gönülcüm msj sayım 9
iyi geceler kızlar

benim de msj sayım 12..
iyi geceler herkese..
güzel bi haftasonu diliyorum hepinize..

mSJ SAYilarinizi not aldim kizlar tamamdir :34:

günaydııııııııııııııııııın bebekleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr :21::21::21::21::8::8::8: :103: :103:
kalkın kalkın hadiiiiiiiiiii ben bile bu saatte uyandıysam herkes uyanır :9::9::10::10:

Gooonaydiiin turtammm goooonaaaydiiiiiiiiiiiiin:52::52::52:

Tesekkur ederim hepinizede :16: canim disimi cektirmek istememe nedenim cok curugu yoktu sadece sizliyordu sanirim
doktor dolgu yaparken ya mikrop ka^ptirdi yada sinirleri cok zedeledi ..

Dun gittigimde dolguya delik acti icerdeki basinc disari ciksin die Allah a sukur simdilik daha iyiyim ..

Not aldim sayini betulcum ..

doktorlarda hemen dişi çekelim tribine giriyorlar ya uyuz oluyorum banda öyle demişlerdi çektirmem demişti sonra kanal yaptılar kaplama yaptılar kullanıyorum dişimi yani cık cık :19::19::20::20:

itiraf com şokşokşok!!! niyal dün ne yedi? kaç kalori etti? kilo aldı mı?

hemen diyim: sabah yarım pide ekmeği gibi bi ekmek var burada:) adıda tırnaklı:) neyse sabah onu yidim domates peynir yumurtayla

öğlene kadar yani4e kadar temizlik yaptık sonra ceyrek tırnaklı:)

akşam yarım tırnaklı biber patates kızartması ketçap:)

günaydın kızlar

nilay ne yaptın sen.tırnak pideyi çok severim bende kayseride de çok güzel yaparlar.hangi şehirdesin sen cnm

hemen diyim: sabah yarım pide ekmeği gibi bi ekmek var burada:) adıda tırnaklı:) neyse sabah onu yidim domates peynir yumurtayla

:60: ayy o pideler başlı başına kalori bombası zaten :20::20: bugün saf pro yap canım senin kilon fazla oldugu için hafata 2 kilo 3 kilo verebilecek durumdasın bunu degerlendir yani ilerde istesende 2 3 kilo veremeyeceksin bir haftada o yüzden metabolizmanı yavaslatma öyle yada kaçamak yapıyorsan 1 ögünde yap diğerlerinde yapma :20::19:

Afiyet olsun canım.Bundan sonra sen ne yersen onu yemeye çalışacağım.İdolümsün :16:

İyi olduğuna sevindim.İnşallah kısa sürede sorunlarını hallederler.
Bu arada güzel sesi duymuşsun benide arada sana en cırt sesten bir dooooo vereyim :60::60:

Teşekkürler Hatice'cim. Eğer sesin o kadar kötüyse aramayayım ben seni :9::27:

merhaba arkadaşlar
nasılsınız..

menümü yazayım

sabah
1 dilim dukan ekmek
peynir
güllü yeşilçay
öğle
tavuklu çorba
semizotu salatası (yoğurtlu)
zero

ara
özel günler çayı
3 erik

akşam
kıymalı semizotu
sarmısaklı yoğurt
1 dilim dukan ekmek
özel günler çayı

Afiyet olsun ablacım güzel olmuş menün.

Selam kizlaar, discimden geldim agri kesici alip bayilmisim gene :1:

Hilalcim yorumunda haklisin artik sporu eklemem lazim, spor arti diyet ne guzel kilolar vermistim ben, anladim ki
diyet tek basina bir ise yaramiyor ..

Insallah gunden gune daha da toparlanip baslayacagim sporuma ..

Bu arada hilal cim yarin babanla goruseceksin sanirim dilerim olumlu sonuc alirsiniz sevdicegin ve senin hakkinda hayirlisi olsun canim benim saglik konularinida lutfen ihmal etme
bak bana erteledim erteledim bi yerde patlak verdi herzaman erken adim atmak en iyisidir ..

Ebrucum sanirim daha iyisin Allah sifani versin ..

Menumu yazip cikacagim arkadasim almaya geliyor biraz kendime geleyim diye ..

Dün misafirliğe giderken çok acele çıktım evden, antibiyotiğimi almayı unutmuşum Gönül'cüm. Şuan yine çok kötüyüm sesim çıkmıyor, boğazım acaip yanıyor. Sanırım iğne yaptırmam gerekecek. Sırf korktuğum için yaptırmıyordum ama bir haftadır süründürüyor bu hastalık.

Sanada geçmiş olsun canım. İnşallah biran önce kurtulursun şu diş belasından. Sen dişi çektirmedin ama diş sana iyi çektirdi.

Ya cikolatalarin hepsini dagitsam tam yetmyor cocuklara
Bu sefer baslarlar ogretmenim neden onlara iki tane verdin falan :1:

Yok ya yemiycem annemlere falan mi versem ki :))

Bencede Betül ver biran önce kurtul. :27:

ben de öbür pazara gidicem betül.20 yıl sonra lise arkadaşlarımla buluşucaz büyükada da:)

Ayyy çok güzel yaaaa. Ben bayılırım böyle buluşmalara :9:

kaçamak karşılığı cezamı uyguladım ve geldim ama yorgunluktan ölüyorum :)

Aferin sana Zeliş'cim. Demek ki işe yaramış ki yorulmuşsun. :46:

Kızlar ben kaçıyorum kendinize dikakt edin.
Ne zaman gelirim nasıl gelirim bilemiyorum ama ne olur bana bol bol dua edin ..
Hepinizi öpüyorumm 16:

Güle güle git, güle güle gel Hilal'cim. İnşallah güzel sonuçlarla dönersin.

ayrıca arkadaşlarım üzgünüm... bugün yediklerimden bahsetmesem olur mu? :17: yarın sabah tartılcak 80.1 cıkmazsam kendime küseyim:50:

Yediklerini buraya mutlaka yaz ki, biraz daha utan ve kendine kız. Bizde kızalım sana. Bidaha yapmamaya çalış.

Bence sen kayınvalideyi kaçamak bahanesi yapmışsın. :9:

Bugün sakın haaaaaaa kaçamak istemiyorum senden yoksa :47::47::47:

Bu arada insanın bilmediği şeyi canıda çekmiyor. Ayşe'cim ben çok uzun zaman kaldım Kayseri'de ama bu pideyi bilmiyorum. :26:

Bence sen kayınvalideyi kaçamak bahanesi yapmışsın. :9:

Bugün sakın haaaaaaa kaçamak istemiyorum senden yoksa :47::47::47:

Bu arada insanın bilmediği şeyi canıda çekmiyor. Ayşe'cim ben çok uzun zaman kaldım Kayseri'de ama bu pideyi bilmiyorum. :26:

bak ya!:17: sırrım ifşa oldu:( ama dün5 saat boyunca duvarları camları balkonları fırcalayıp yıkayıp çekpasladım:18:çok kalori harcadım çook birde bel fıtığım atağa gecti bugün:( acıların kadını bergen oldum iyice..

sabah çok ama çok az ekmek yedim.. peynir domates dukan olmayan omlet:) bide:51:

:60: ayy o pideler başlı başına kalori bombası zaten :20::20: bugün saf pro yap canım senin kilon fazla oldugu için hafata 2 kilo 3 kilo verebilecek durumdasın bunu degerlendir yani ilerde istesende 2 3 kilo veremeyeceksin bir haftada o yüzden metabolizmanı yavaslatma öyle yada kaçamak yapıyorsan 1 ögünde yap diğerlerinde yapma :20::19:

oyyy başıma geleenn! kilon fazla olduğu için demiş:) tamam öyle ama bu kadar da yüze vurulmaz ki canım:)

dün bi taburem vardı minik, kayınvalidem dedi beni taşır mı ki? dedim ben çıkyorum. o da demesin mi o zaman o hooo!:27: lem psikolocim bozuldu ya!:43:

oyyy başıma geleenn! kilon fazla olduğu için demiş:) tamam öyle ama bu kadar da yüze vurulmaz ki canım:)

dün bi taburem vardı minik, kayınvalidem dedi beni taşır mı ki? dedim ben çıkyorum. o da demesin mi o zaman o hooo!:27: lem psikolocim bozuldu ya!:43:

:43: ewt sürekli bnim başımada geliyor böyle:)ama yakında zayıflynca gülerek hatırlarız bunları üzülme:)

:60: kayınvaliden de vurmamış direk öldürmüş aman olsun canım sonucta veremeyecegin kadar cok değil sende 5 kilo versen bile ne kadar farkedicek o yüzden diyoruz ya yeme de hazır verebiliyorken ver diye :27::27:

bak ya!:17: sırrım ifşa oldu:( ama dün5 saat boyunca duvarları camları balkonları fırcalayıp yıkayıp çekpasladım:18:çok kalori harcadım çook birde bel fıtığım atağa gecti bugün:( acıların kadını bergen oldum iyice..

sabah çok ama çok az ekmek yedim.. peynir domates dukan olmayan omlet:) bide:51:

Temizlik güzel olmuşta maşallah. Beline dikkat et. Sağlık herşeyden önemli.

Kötü niyetle söylememiştir canım yaaaa. Hem psikolojini bozmasın bu senin gaza getirsin. Benimde kankim vardı iş yerinde diyet yapacağım deyince gülmeye başlıyordu bana. Yinemi, senmi. diye dalga geçiyordu. En son bir ay önce itiraf etti, yaaaa gerçekten sen iyi zayıfladın diye. :9: Bence aynını sende yapabilirsin. O zamanda sen onlara aynı şeyi söylersin :27:

:43: ewt sürekli bnim başımada geliyor böyle:)ama yakında zayıflynca gülerek hatırlarız bunları üzülme:)

Bencede Zeliş'cim çok haklısın. Emin olun gidecek bu kilolar.

ebrucum mutlaka yemişsindir normal pideden ince olur.sıcak sıcak tereyağ,beyaz peynir ve çayla tadından yenmez
$1-(24).webp

Kızlar yaaaa ben yine kötüyüm iyileşemedim bir türlü. Dün gündüz iyiydim biraz akşam ilaç almayı unutunca yine kötü oldum. Şimdi kahvaltımı yaptım ilacımı içtim dinleneyim biraz. Sizde çok boş bırakmayın bugün takımı. Malum kaptanımız yok. Onun yokluğunu aratmayalım. Ben yine arada bir uyumazsam eğer bakmaya gelirim.

GEcmis olsun tekrar Ebru
Nihal sen de dikkat et kendine bak fitik falan tehlikeli

Temizlik güzel olmuşta maşallah. Beline dikkat et. Sağlık herşeyden önemli.

Kötü niyetle söylememiştir canım yaaaa. Hem psikolojini bozmasın bu senin gaza getirsin. Benimde kankim vardı iş yerinde diyet yapacağım deyince gülmeye başlıyordu bana. Yinemi, senmi. diye dalga geçiyordu. En son bir ay önce itiraf etti, yaaaa gerçekten sen iyi zayıfladın diye. :9: Bence aynını sende yapabilirsin. O zamanda sen onlara aynı şeyi söylersin :27:

yok canım kötü niyetle söylemez zaten maşallah grup olarak hep iyi tipler toplaşmış:) Allah'ımmmmm banada desinler ne kadar zayıfladın:34:

Kızlar yaaaa ben yine kötüyüm iyileşemedim bir türlü. Dün gündüz iyiydim biraz akşam ilaç almayı unutunca yine kötü oldum. Şimdi kahvaltımı yaptım ilacımı içtim dinleneyim biraz. Sizde çok boş bırakmayın bugün takımı. Malum kaptanımız yok. Onun yokluğunu aratmayalım. Ben yine arada bir uyumazsam eğer bakmaya gelirim.

geçmiş olsun dikkat edelim kendimize grupça kötü olduk bu hafta vitaminsiz mi kaldık bağışıklık sistemimiz mi çöktü ne oldu?

Back
X