- 19 Mayıs 2012
- 2.610
- 7
- 116
kızlar geçmişi okudum uzun uzun !..
biraz canım sıkkın ,stresliyim biraz , bugün bir de regl oldum , kayınvalide-peder de bizde, eşimle tam iletişimde değiliz, küstüm ona , tatil planı yapmıştım para durumları pek iyi değil , bir yakınımızın yazlık evinde kalıcaktık altınolukta o dönemde onların da gideceği tuttu halbuki daha geçen hafta ev boş diyolardı, üfffff çok dert yakındım dimi???
dedim ya okudum ama alıntılamak içimden gelmiyor nolur kızmayın !...
kendimi yorgun , yalnız , kırgın vs.. vs.. depresyonda hissediyorum ...
geçer ama merak etmeyinolur böyle bazen...
buralardayım ok ?
menümü yazayım bari
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
domates salatalık
öğlen
yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
1 küçük armut( en küçüklerden)
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
bol su , 1 fincan yeşil çay , spor olarak bol bol ev temizliği
Ablam ve kuzenmle yuruyse cıktık suan yanımda mısır yıyolar ama ben ıstemedm yol boyunca canları dondurma hamburger tatlı cektı :) yoldan cıkmayacm bılerekmı yapıolar bılemıyorum artık :)
yeşilçayda hoşlanmıyorum ama hepiniz içiyorsunuz bende içmeye başlıycam.Menüm
Sabah - beyaz peynir, 1 dilim salam, 2 çavdar kepek ekmeği
Öğle - yayla çorbası, 4 mercimek köftesi, salata
Ara - 5 kuru kayısı, 2 salatalık
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
1 bardak yeşil çay, 3 bardak normal çay :), 1 bardak neskafe, 2 lt su
güzel olmuş bence vicdan azabı çekilecek bir durum yokBende menümü yazayım unutmadan.
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
2 tane köfte
1,5 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 tabak tavuk sote
Ayran
(Ekmeğim bugün biraz fazla oldu) Özelikle akşamkini yememem lazımdı ama yemiş bulundum.
dert etme,olur öle özel zamanlarda,hele birde yardımcı etmenlerde varsa gayet normal.kızlar geçmişi okudum uzun uzun !..
biraz canım sıkkın ,stresliyim biraz , bugün bir de regl oldum , kayınvalide-peder de bizde, eşimle tam iletişimde değiliz, küstüm ona , tatil planı yapmıştım para durumları pek iyi değil , bir yakınımızın yazlık evinde kalıcaktık altınolukta o dönemde onların da gideceği tuttu halbuki daha geçen hafta ev boş diyolardı, üfffff çok dert yakındım dimi???
buralardayım ok ?
afiyet olsun,güzel,dengeli olmuş.menümü yazayım bari
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
domates salatalık
öğlen
yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
aman onlara uyma,sakın vazgeçme,dönme yolundan.anlık zevkle hedefe ulaşılmazAblam ve kuzenmle yuruyse cıktık suan yanımda mısır yıyolar ama ben ıstemedm yol boyunca canları dondurma hamburger tatlı cektı :) yoldan cıkmayacm bılerekmı yapıolar bılemıyorum artık :)
Kübra'cım sen uyma onlara sabret ve sabrının mükafaatını al. Zayıfladığın zaman istediğin herşeyi yiyebileceksin?.
aman onlara uyma,sakın vazgeçme,dönme yolundan.anlık zevkle hedefe ulaşılmaz
eşimle hafta sonu protein diyeti yapmayı düşünüyoruz.yorumlarınızı bekliyorum.
ben yokken hemen dolmus yine sayfalar..bugün kitaplar almistim kizima..onlara baktik..cok guzel bakiniyor oyalaniyor kitaplarla..tabi yatali 1 saat olduda..digerleri yarin onu mu giyelim bunu mu? son haftalari ..isleri cok :) benimde en yogun oldugum saatler ..yatis ve kalkis saatleri :)
Evet Kızlar uymadım . Yürüyüşümü yaptım 7.kata merdiven kullanarak çıktım bide biizim merdivenler yüksek yoruldum ama mutluluk güzel ..
Protein diyeti nasıl Bilgi verirmisin canım çok meraklıyım :)
Anladım Teşekkürler Dukan diyeti ile çok kilo veren var gerçekten .. Kolay gelsin şimdiden :)asıl adı dukan diyeti ama çok uzun ve bence sağlıksız bir diyet.ben sadece 2 gün ilk evresini yapmayı düşünüyorum.sadece protein yiyorsun,meyve sebze,ekmek,yağ ,şeker yok.örnek menü yazayım daha iyi anlarsın.
sabah :yumurta,peynir
ara:yağsız süt
öğle:yulaf kepekli yoğurt
akşam:ızgara,haşlama yada fırında ;et,tavuk,balık
bol su
böyle işte...
Evet canım bence de yavaş yavaş vermek daha sağlıklı. Çünkü az yiyince bir süre sonra psikolojisi de bozuluyor insanın ve bir bıkkınlık geliyor. Ama aç kalmadan zayıflarsan hem zor gelmiyor, hem de daha kalıcı oluyor. Bir de spor çok önemli... Ben çok yapamadığım için verdiğim kilonun vücudumu çok değiştirmediğini farkettim. 2 - 2,5 ayda 7 kilo kadar verdim ama daha giydiğim beden küçülmedi..
müslinin evde hazırlandığını duymaıştım,zaten hiç yemedim deöğrenmiş oldum
hiç çiğ sebze koymamışsın.salata yesen güzel olurdu sanki:44:
menümü yazayım
sabah:1 yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim çok tahıllı ekmek
salatalık
domates
ara:1 bardak yarım yağlı süt
1 tane bisküvi(tatlısızlıktan beynim döndüondan yedim)
öğlen :3 kaşık yoğurt içine 1kaşık yulaf kepeği ve tarçın karıştırıp yedim.
ara:küçük avuç beyaz leblebi
akşam 2 kase tavuk çorbası
salata
ayran
şimdilik 2 litre su
50 d spor.
Afiyet olsun canım benim, sanki salatayı ben yapmışım gibi hissettimBizde akşam eşimle çıkmayı düşünüyoruz. Belki yürürüz, belki bisiklete bineriz. Senin sporda güzel olmuş.
bende 44 bedenim hemen hemen aynıymışız .. gerçekten mükemmel bir duygudur .. Ben çıtır kız olamadım Üniye başladığımdan beri kiloluyum gençlik dönemimi Kilolu olarak geçirmek istemiyorum .. Gerçekten 20 kilo çok fazla mükemmel değişime uğramışşın :)
3sınıfa başlarken herkesin beni farklı çıtır bir kız olarak görmesini istiyorum .. hayallerim kendime güvenmemi sağlıyor .. Birşey yemeden önce giyinmek istediklerimi düşünüyorum.. İştahım u yüzden aşırı kapalı .. Kilolu olunca hiçbirşey giyinemiyorsun gözümde kalan şeyler var çizmelerim olsun istiyorum uzun :)
Başaracağımı biliyorum .. :) Seni görmek başaranları görmek aşırı motive ediyor teşekkürler..
Menüm
Sabah - beyaz peynir, 1 dilim salam, 2 çavdar kepek ekmeği
Öğle - yayla çorbası, 4 mercimek köftesi, salata
Ara - 5 kuru kayısı, 2 salatalık
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
1 bardak yeşil çay, 3 bardak normal çay :), 1 bardak neskafe, 2 lt su
Bende menümü yazayım unutmadan.
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Öğle
1 kase çorba
2 tane köfte
1,5 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 tabak tavuk sote
Ayran
(Ekmeğim bugün biraz fazla oldu) Özelikle akşamkini yememem lazımdı ama yemiş bulundum.
kızlar geçmişi okudum uzun uzun !..
buralardayım ok ?
menümü yazayım bari
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
domates salatalık
öğlen
yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
Hoşgeldin canım :)
asıl adı dukan diyeti ama çok uzun ve bence sağlıksız bir diyet.ben sadece 2 gün ilk evresini yapmayı düşünüyorum.sadece protein yiyorsun,meyve sebze,ekmek,yağ ,şeker yok.örnek menü yazayım daha iyi anlarsın.
sabah :yumurta,peynir
ara:yağsız süt
öğle:yulaf kepekli yoğurt
akşam:ızgara,haşlama yada fırında ;et,tavuk,balık
bol su
böyle işte...
yeşilçayda hoşlanmıyorum ama hepiniz içiyorsunuz bende içmeye başlıycam.
güzel olmuş bence vicdan azabı çekilecek bir durum yok
dert etme,olur öle özel zamanlarda,hele birde yardımcı etmenlerde varsa gayet normal.sen yaz biz okuruz,at stresini
afiyet olsun,güzel,dengeli olmuş.
aman onlara uyma,sakın vazgeçme,dönme yolundan.anlık zevkle hedefe ulaşılmaz
eşimle hafta sonu protein diyeti yapmayı düşünüyoruz.yorumlarınızı bekliyorum.
dilerim istegine kavusursun canim :) bende yapiyorum öyle..insanlari sasirtmayi seviyorum..bana hic yeni dogum yapmis gibi degilsin hemen vermissin dediklerinde cok mutlu oluyorum..ama isimi garantiye almak istiyorum ve saglik icin hersey :)ama istahin kapali olmasin ..cunku yemeyerek kilo verilmiyor,iskenceye dönuyor surec..yemiyorum amaa veremiyorumlar basliyor..vaktin oldukca guvenilir yerlerden arastir ..belki biz nedenlerini guzel ifade edemeyiz ama okudugunda goriceksin..ben bu aksam gercekten tok oldugum halde salata yaptim yedim birde icine yumurta dogradim..eminim yemeseydin daha az etkili olucakti gunum..tabiki basaricaksin..hic bi neden yok basaramaman icin
tartı meselesini hatırlattığın iyi oldu,unutmuştum ben.bakalım nasıl olacak.arada yapmak lazim..hic yag yenmedigi icin yagdan yakiliyor diyorlar ama bilmiyorum 2 gunde ayni etkili oluyormu? siz yapin baakalim..nasil sonuc alicaksin..basinda sonunda tartil ama
bende çok taraftar değilim.uzun sürede dayanamam zaten.sadece 2gün.betül girince onada sorarım.Normalden fazla yediğim için canım öyle düşündüm.
Bu arada ben tek yönlü diyetlere karşıyım. Dukan ve Karatay gibi. Ama yinede sen bilirsin. Ben şimdiye kadar hiç yapmadım ama takımda yapan çoktu. Mesela eskilerden yapan Betül var şuan. O sana bilgi verebilir.
menümü yazayım
sabah:1 yumurta
peynir
zeytin
yarım dilim çok tahıllı ekmek
salatalık
domates
ara:1 bardak yarım yağlı süt
1 tane bisküvi(tatlısızlıktan beynim döndüondan yedim)
öğlen :3 kaşık yoğurt içine 1kaşık yulaf kepeği ve tarçın karıştırıp yedim.
ara:küçük avuç beyaz leblebi
akşam 2 kase tavuk çorbası
salata
ayran
şimdilik 2 litre su
50 d spor.
Evet Ben üye değildim bu siteye fakat hep bakıyordum hep azmedip bırakıyordum diyete başlıyorum diyip akşam kızartmaları yiyordum okulda 2.ögretim olduğumdan hiçbirşey yapamıyordum ..
Şuan gerçekten istiyorum Hiçbirzaman böyle bir isteğe sahip olmadım .. Bende başaracam ve fotolarımı buraya atacam .. Sizlerin sayesinde inşallah..
Bende menümü yazayım unutmadan.
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
Öğle
1 kase çorba
2 tane köfte
1,5 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 tabak tavuk sote
Ayran
menümü yazayım bari
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
domates salatalık
öğlen
yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
Ablam ve kuzenmle yuruyse cıktık suan yanımda mısır yıyolar ama ben ıstemedm yol boyunca canları dondurma hamburger tatlı cektı :) yoldan cıkmayacm bılerekmı yapıolar bılemıyorum artık :)
yeşilçayda hoşlanmıyorum ama hepiniz içiyorsunuz bende içmeye başlıycam.
Ben çorba ne içebilirim başka diye düşünüyordum, tavuk suyu iyi fikir, afiyet olsun..
Çok güzel anlatmışsın canım kararlılığını, inşallah hepimiz kavuşacağız hayalimize.
Afiyet olsun..
Afiyet olsun, bulgur pilavı için ne düşünüyorsunuz kızlar? Öğlen falan yenebilir mi sizce?
Hep öyleleri denk geliyor yaa.. zayıfken ben de öyle yapardım arkadaşlarıma itiraf ediyorum :) Amaaan boşver diyeti, gel biraz browni yiyelim vs..Sonra onlar zayıfladı ben şiştim :)
Ben de hiç sevmiyorum hatta bugün son yudumda neredeyse çıkaracaktım :) Ama çok yararlı olduğu her yerde söyleniyor, biraz şişkinlik de var bende bugünlerde, belki iyi gelir..
Ben çorba ne içebilirim başka diye düşünüyordum, tavuk suyu iyi fikir, afiyet olsun..
Çok güzel anlatmışsın canım kararlılığını, inşallah hepimiz kavuşacağız hayalimize.
Afiyet olsun..
Afiyet olsun, bulgur pilavı için ne düşünüyorsunuz kızlar? Öğlen falan yenebilir mi sizce?
Hep öyleleri denk geliyor yaa.. zayıfken ben de öyle yapardım arkadaşlarıma itiraf ediyorum :) Amaaan boşver diyeti, gel biraz browni yiyelim vs..Sonra onlar zayıfladı ben şiştim :)
Ben de hiç sevmiyorum hatta bugün son yudumda neredeyse çıkaracaktım :) Ama çok yararlı olduğu her yerde söyleniyor, biraz şişkinlik de var bende bugünlerde, belki iyi gelir..
İyi Geceler Canım :) Mutlu huzurlu sağlıklı Geceler .. :)Kızlar ben kaçıyorum artık herkese iyi geceler, tatlı rüyalar. Öpüyorum hepinizi
Perşembe günleri hariç çok sık olmamak kaydıyla öğle yemeklerinde bulgur pilavı yenilebilir. Perşembe olmamasının sebebi cuma tartı günü olduğu için bulgurun şişkinlik yapma ihtimali. Ayrıca nohutta aynı etkiyi yapıyor mümkünse perşembe yemeyin. Onun haricinde yenilebilir.
Kızlar ben kaçıyorum artık herkese iyi geceler, tatlı rüyalar. Öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?