Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ancak girebildim ya kusura bakmayin

Sabah cok erken kalktim misafirimiz gelecekti kahvaltiya
Hazirlik yaptik oglene kadar
Onlardan hemen sonra da ben disari ciktim
Aksam gec geldim
Gecmisi oku vs ancak yazabiliyorum

Herkes de cikti neyse gecmisle ilgili yorumlarimi yapayimm

Yasemin gecmis olsun ama senin tavrin cok super
Bos ver doktoru biz yanindayiz

Zeliha menun cok kotu olmus
Sabah pizzanin yaninda peynir domates vs de yiyebilrdin
Aksam da daha iyi seyler yemeliydin kizlar da demis zaten

Ebruu toparla kendiniii
Ya hedefimize yaklastik ve kucuk beden kiyafetler almaya basladik ya bence onun etkisi bu motivasyon
Ne yedigimi yazmayayim ama sevgilim bana bugum bir seyler yedirdi ye ye ye diye
Ben de aptal kafam niye uyduysam yedim
Cumartesi geliyorlar kesinlesti..

Ferhan iyi ki o sutlactan sonra aksam yemegi yemissin cunku hem hafif yemissin hem de diger ogunlerin de guzel

günaydin kizlarrr,

dün gece dayanamayip tartildim :))) sukadarini söyliyimgecen önceki haftabildirdigim reglimden önceki kilomun altindayim :))) pazartesi daha ayni kilodaydim..10 gundur hicmi vermedim diye uzuluyordum..vermisim biraz ,,cumayada daha 2 gün var :)

gunaydin zeynep

günaydin seda

bende gecen hafta regl olmustum fazla cikmistim ya ..oyuzden dun disleirmi fircaladim gece yatarken baskül bana bakiyor ben ona..aslinda korktum cunku aksam kiyafetler var fln ama cok iyi oldu bakmam ..cok mutlu oldum..

zeynep , sen katilali 2 hafta olmadigi icin galiba kilonda bölünmiycek..desenize bu hafta dercedeyiz:) ama diger gruplardada bazen cok kilo verenler cikiyor ..özellikle yeni üyelerde

günaydın millet.sabah tartıya çıktı.tartıda gördüğüm rakam muhteşem

Günaydın herkeseeee :)

Günaydın kızlar :)

Geçmişi okuyup dönüyorum

Herkese günaydın kızlaaar ...

Ay canım mesajını görmeden çıkmışım ( Akşam umarım yemişsindir bişeyler. Pırasada salatada süper :)))

Pilavın bulgursa süper canım. Pirinçse kötü :18: pirinç ye ama öyle çok yeme, çok faydalı bişey değil kio verirken, şekerini aniden yükseltiyo sonra şekerin aniden düşüyo açlık dediğimiz olay çıkıyo sonra :)

Ayyy dün çok kızmışım doktora, akşam iş çıkışı motivasyonumu kazanmak için alışveriş yapmaya gittim. LC nin ama olsun daha önce giremediğim slim fit 44 beden pantalonlarının içine girdim ve hemen aldım 2 tane, moralim yerine geldi. 2-3 ayı bırak 2 hafta önce bile giyemiyordum ben bu bedeni. Ablamla annem şok oldu, gözleri yuvasından fırladı, uzun zamandır bol giyiyorum ya göremediler hehehheheheheh

Yemeklerin suyunu bende yemiyorum. Yemeğin yağı kalorisi hepsi suyunda.

Akşamları bende mi nesfit yapsam acaba. Menün güzel olmuş canım.

Menün güzel olmuş canım. BU akşam ekmek yemezsin olur biter
Üzülme canım , belki haftasonları günübirlik denize kaçamak yaparsınız. Regli iken böyle hissetmen çok normal

Keşke tavuk soteyi yada bulguru öğle menüsüne koysaydın canım. Ama yinede güzel menün.

Merdiven çıkarak ancak kalbini yorarsın canım.

Dukan diyetini yapan arkadaşımı 2 hafta önce acile kaldırdık. Kan değerlerine bakılmadan öyle standart diyetlerin yapılmasına karşıyım

Teşekkür ederim canım, iyiki varsınız

günaydın millet.sabah tartıya çıktı.tartıda gördüğüm rakam muhteşem
Tebrik ederim canım. Ben bu hafta çok uyumaktan su tuttum galiba (bahane bahane hep bahane )
Günaydın herkeseeee :)
Günaydın canım
Günaydın canım :) Bende dün doktorda tartıldım. 1 kilo su tutmuş görünüyo ya vücudum hadi hayırlısı, yeşilçaya yüklenmem lazım.

hadi bakalım bu hafta rekora koşarmışız

ya bir yazi buldum .sürekli birbirimize sordugumuz , bazen anlaymaadigimiz diyet le ilgili olurlar olmazlar cok guzel ama kopyalanmiyo :S /
link de veremeyiz

mesela az karbonhidrat bol proteinle neden hizlica kilo veriliyo? dogrumu?
diyette tamamen yagi cikarmak dogrumu
makarna yiyebilirmiyiz
kac porsiyon meyve
hangi ekmek

aslinda bildigimiz seyler gibi ama okadar kisa ve anlasilir anlatilmiski

kilo bölünmek ne demek,anlamadım ben.yarısını falan mı alıyorlar:26:
oh ne güzel küçülmek.ama keşke 1 tane alsaydın.zayıflayınca ne olacak o iki pantolon
bende dukana çok taraftar değilim zatem sadece 2 gün yapcaz.yoksa gelemem öle sebze yok ,meyve yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…