http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...smasi-nedir-karar-defteri-9.html#post25141487
Arkadaşlar bu linkteki bilgileri herkesin okumasını istiyorum, yeni eski üye farketmez ama özellikle yeni üyelerin dikkatle okuması gerekli. Okuduktan sonra bana geri bildirim yapınki kimin okuyup kimin okumadığını bileyim.
bende yatıyorum ,iyi geceler.
İyi Geceler kızlar...
günaydın millet.sabah tartıya çıktı.tartıda gördüğüm rakam muhteşem
Tebrik ederim canım ama cumaya sürprizi kalmayacak
günaydın millet.sabah tartıya çıktı.tartıda gördüğüm rakam muhteşem
Günaydın herkeseeee :)
günaydin kizlarrr,
dün gece dayanamayip tartildim :))) sukadarini söyliyimgecen önceki haftabildirdigim reglimden önceki kilomun altindayim :))) pazartesi daha ayni kilodaydim..10 gundur hicmi vermedim diye uzuluyordum..vermisim biraz ,,cumayada daha 2 gün var :)
Günaydın kızlar :)
Geçmişi okuyup dönüyorum
menümü yazayimda birlikte karar verelim :)
SABAH: 1 kase sütlü müsli
*kendim hazirliyorum bu sefer neler koydugumu yazayim..liste kabarik görünuyor ama anca bir kase oluyor:) ve full tok tutuyor:)sade hazir muslilerde sadece ezme oluyor..oyuzden ben böyle kendim yapiyorum ayri ayri alip
1 yk yulaf kepegi
1 yk kepegi
birazda yulaf bugday ezmesi
10 badem
10 findik
1 tutam kabak cekirdegi
1 kuru incir
1 hurma
2 kuru kayisi
12:00 1 bardak kefir
14:00 1 minik kase sütlac ve sade kahve
yediklerim bu kadar simdilik yasemincim aksami ilave edeyim mi ? yeter mi? pirasa yemegi ve salata alternatifim var
yaw modem gidip geliyo telefonunda şarjı bitmiş şarj makinasıda bozulmuş aklım hep burda ama gelemedim
menüm
sabah
1 parça pizza
1 bardak şekersiz çay
öğlen
2 haşlanmış yumurta
yarım dilim ekmek
ara
4 erik
yarım petibör bisküvi
akşam
küçük bi tabak pilav 2 kaşık kadar
menemen
su 2 litre
spor birazdan yapıcam
Doğru bir düşünce tebrik ederim Yasemin'cim.
Ama sonuçta yaptın
Hiç bir zaman kızlarında söylediği gibi hazır gıdalar tercih etme. Hatta 20 yaşındasın hafiften yemek yapmayı öğren derimAtandığın zaman turkcell reklamındaki kız gibi olma
Bugün öğle yemeğinde sütlaç vardı ve ben yemedim
Bana mı dedin? Yasemin'emi?
Benimde aklım sürekli burda kalıyor. Şu netbook bi gelseydi o zaman gündüzde burda olacağım.
Sende iyiki varsın canım ve iyiki bizimlesin
Güle güle canım. Bekliyoruz yine
Sadece sabırlı ol, unutma çabuk verilen kilolar çabuk alınıyor. Hayatının geri kalan kısmını zayıf olarak geçirmek istiyorsan eğer yaşam tarzı şekline getirmen lazım sağlıklı beslenmeyi. Hani diyeti yaptım zayıfladım bitti değil olay, çünki bıraktığın zaman diyeti yine eskisi gibi beslenirsen yine kilo alırsın. Sen sadece doğru ve düzenli beslenmeyi öğren kilolar kendiliğinden gidiyor.
Bu arada diyet başarı hikayeleri topiğinde resimlerim var kızlar. Birazdan linkini atayım bakın bakalım nasıl olmuşum?
Ye canım ye ki ilerleyen saatlerde acıkmayasın.
Canım benim pilav ve petibör bisküvi hiç olmuş mu sence? Hadi pizzadan haberimiz var ama bugün ki menün hiç iyi olmamış. Zeliş az yemekle böyle geçiştirmekle kilo verilmez. Canım annen evde yemek pişirmiyor mu yaaaaa? Hiç et, tavuk, balık yok senin menülerde. Yoğurt, süt nerde? Gelişme çağındasın düzenli beslen artık. Kilona göre çok az yiyorsun doğal olarak kiloda veremiyorsun. Ben sana bir diyet listesi yazacağım birazdan. Ona uyacaksın tamam mı?
Kahvaltı (07:30)
Açık çay veya ıhlamur (şekersiz)
1 kibrit kutusu kadar peynir veya 1 tane haşlanmış yumurta
2 tane ceviz içi
Bol yeşillik
2 ince dilim ekmek
Ara (10:00)
1 küçük boy meyve
Öğle (12:30)
1 kepçe çorba
5 yemek kaşığı sebze veya kurubaklagil yemeği (susuz)
Bol salata veya yeşillik
1 su bardağı yoğurt veya ayran
1 ince dilim ekmek
Ara (15:00)
1 küçük boy meyve veya 5-6 tane çilek veya yenidünya
1 avuç içi leblebi
Akşam (19:00)
4 yemek kaşığı sebze yemeği (susuz)
Bol yeşillik veya yağsız salata
2 yemek kaşığı yoğurt
1 ince dilim ekmek
1 kepçe çorba
* Günlük 10-12 bardak su içilecek
*Günlük 35 dk tempolu şekilde yürünecek
Bu bana diyetisyenimin verdiği liste. O zaman 84 kiloydum ki sen 100 kilosun ve 16 yaşındasın. Liste kabarık gibi görünüyor. Saatlerini tam ayarlayamazsan araları yapmazsın ama ana öğünler arasında 4-5 saat olmasına dikkat edersin.
Menüm
Sabah - beyaz peynir, 1 dilim salam, 2 çavdar kepek ekmeği
Öğle - yayla çorbası, 4 mercimek köftesi, salata
Ara - 5 kuru kayısı, 2 salatalık
Akşam - 1 kase sütlü nesfit
1 bardak yeşil çay, 3 bardak normal çay :), 1 bardak neskafe, 2 lt su
Bende menümü yazayım unutmadan.
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Öğle
1 kase çorba
2 tane köfte
1,5 dilim kepek ekmeği
Akşam
1 tabak tavuk sote
Ayran
1 dilim tam buğday ekmeği
(Ekmeğim bugün biraz fazla oldu) Özelikle akşamkini yememem lazımdı ama yemiş bulundum.
Üzülme canım , belki haftasonları günübirlik denize kaçamak yaparsınız. Regli iken böyle hissetmen çok normalkızlar geçmişi okudum uzun uzun !..
biraz canım sıkkın ,stresliyim biraz , bugün bir de regl oldum , kayınvalide-peder de bizde, eşimle tam iletişimde değiliz, küstüm ona , tatil planı yapmıştım para durumları pek iyi değil , bir yakınımızın yazlık evinde kalıcaktık altınolukta o dönemde onların da gideceği tuttu halbuki daha geçen hafta ev boş diyolardı, üfffff çok dert yakındım dimi???
dedim ya okudum ama alıntılamak içimden gelmiyor nolur kızmayın !...
kendimi yorgun , yalnız , kırgın vs.. vs.. depresyonda hissediyorum ...
geçer ama merak etmeyinolur böyle bazen...
buralardayım ok ?
menümü yazayım bari
kahvaltı
yarım dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
domates salatalık
öğlen
yayla çorbası
1 dilim ekmek
ara
1 nektari
1 küçük armut( en küçüklerden)
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
2 kaşık tavuk sote
1 bardak ayran
bol su , 1 fincan yeşil çay , spor olarak bol bol ev temizliği
Evet Kızlar uymadım . Yürüyüşümü yaptım 7.kata merdiven kullanarak çıktım bide biizim merdivenler yüksek yoruldum ama mutluluk güzel ..
Protein diyeti nasıl Bilgi verirmisin canım çok meraklıyım :)
asıl adı dukan diyeti ama çok uzun ve bence sağlıksız bir diyet.ben sadece 2 gün ilk evresini yapmayı düşünüyorum.sadece protein yiyorsun,meyve sebze,ekmek,yağ ,şeker yok.örnek menü yazayım daha iyi anlarsın.
sabah :yumurta,peynir
ara:yağsız süt
öğle:yulaf kepekli yoğurt
akşam:ızgara,haşlama yada fırında ;et,tavuk,balık
bol su
böyle işte...
Herkes de cikti neyse gecmisle ilgili yorumlarimi yapayimm
Yasemin gecmis olsun ama senin tavrin cok super
Bos ver doktoru biz yanindayiz
Zeliha menun cok kotu olmus
Sabah pizzanin yaninda peynir domates vs de yiyebilrdin
Aksam da daha iyi seyler yemeliydin kizlar da demis zaten
Ebruu toparla kendiniii
Ya hedefimize yaklastik ve kucuk beden kiyafetler almaya basladik ya bence onun etkisi bu motivasyon
Ne yedigimi yazmayayim ama sevgilim bana bugum bir seyler yedirdi ye ye ye diye
Ben de aptal kafam niye uyduysam yedim
Cumartesi geliyorlar kesinlesti..
Ferhan iyi ki o sutlactan sonra aksam yemegi yemissin cunku hem hafif yemissin hem de diger ogunlerin de guzel
Tebrik ederim canım. Ben bu hafta çok uyumaktan su tuttum galiba (bahane bahane hep bahanegünaydın millet.sabah tartıya çıktı.tartıda gördüğüm rakam muhteşem
Günaydın canımGünaydın herkeseeee :)
Günaydın canım :) Bende dün doktorda tartıldım. 1 kilo su tutmuş görünüyo ya vücudum hadi hayırlısı, yeşilçaya yüklenmem lazım.günaydin kizlarrr,
dün gece dayanamayip tartildim :))) sukadarini söyliyimgecen önceki haftabildirdigim reglimden önceki kilomun altindayim :))) pazartesi daha ayni kilodaydim..10 gundur hicmi vermedim diye uzuluyordum..vermisim biraz ,,cumayada daha 2 gün var :)
günaydin kizlarrr,
kilo bölünmek ne demek,anlamadım ben.yarısını falan mı alıyorlar:26:gunaydin zeynep
günaydin seda
bende gecen hafta regl olmustum fazla cikmistim ya ..oyuzden dun disleirmi fircaladim gece yatarken baskül bana bakiyor ben ona..aslinda korktum cunku aksam kiyafetler var fln ama cok iyi oldu bakmam ..cok mutlu oldum..
zeynep , sen katilali 2 hafta olmadigi icin galiba kilonda bölünmiycek..desenize bu hafta dercedeyiz:) ama diger gruplardada bazen cok kilo verenler cikiyor ..özellikle yeni üyelerde
oh ne güzel küçülmek.ama keşke 1 tane alsaydın.zayıflayınca ne olacak o iki pantolonAyyy dün çok kızmışım doktora, akşam iş çıkışı motivasyonumu kazanmak için alışveriş yapmaya gittim. LC nin ama olsun daha önce giremediğim slim fit 44 beden pantalonlarının içine girdimve hemen aldım 2 tane, moralim yerine geldi. 2-3 ayı bırak 2 hafta önce bile giyemiyordum ben bu bedeni. Ablamla annem şok oldu, gözleri yuvasından fırladı, uzun zamandır bol giyiyorum ya göremediler hehehheheheheh
Dukan diyetini yapan arkadaşımı 2 hafta önce acile kaldırdık. Kan değerlerine bakılmadan öyle standart diyetlerin yapılmasına karşıyım
Günaydın canım :) Bende dün doktorda tartıldım. 1 kilo su tutmuş görünüyo ya vücudum hadi hayırlısı, yeşilçaya yüklenmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?