Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

uzun yıllar spor salonuna gittim ve gördüğüm en fazla kalori harcatan aktiviteler tea bo ve spin bike egzersizleri. birde alternetif olarak sunabileceğim bodyrock.tv var bi göz atarsınız videolara

Nurgülde çene bol maşallah amam takımındakilerin çoğu tatilde sanırım. Sen sık sık gelde muhabbet edelim Nurgül :9:

uzun yıllar spor salonuna gittim ve gördüğüm en fazla kalori harcatan aktiviteler tea bo ve spin bike egzersizleri. birde alternetif olarak sunabileceğim bodyrock.tv var bi göz atarsınız videolara

canım senin dediğin siteye girdim ama baya zor o hareketler hatunlar erkek gibi nasıl kaslı nasıl yapıyorlar valla helal olsun yapabilene:8::8:

canım senin dediğin siteye girdim ama baya zor o hareketler hatunlar erkek gibi nasıl kaslı nasıl yapıyorlar valla helal olsun yapabilene:8::8:

Nihayet karşılaştık:9:

Heryer çok sıcak allahtan bizim hastene merkezi sistem içerisi hep serin.

Geçmiş olsun Nermin'cim umarım biran önce düzelir. Neyi var tam olarak?

mikrop kapmış diş etinde vardı sadece yayılmış ağzının içine vücudundada çıkabilr dedi o yüzden yemek yiyemiyor sadece su aradada meyve suyu içiyor.

Seda'da gelmiş Neslihan'a kızdığım gibi sanada kızıyorum. Geçmişte senin için bişeyler yazdım umarım okursun ama okuyamazsan bile ben burdan tekrar ediyorum. Seda'cım eğer bu hafta paylaşımlarını düzeltemezsen seni izinli yazmak zorunda kalacağım. Kurallar açık ve net kimsenin hakkı kimseye geçsin istemiyorum. Herkes üstüne düşen görevi yerine getirmeli. Sen maalesef uzun zamandır mesaj konusunda problem yaşıyorsun. Daha öncelerde uyardım ama bir düzelme olmadı. Lütfen bu hafta toparla kendini ve paylaşımlarını artır. Yoksa maalesef dediğim gibi izinli yazmak zorunda kalacağım.

Ebrucum tabii ki sen bilirsin başkalarına göstermediğin tavizi bana göstermek zorunda değilsin. Ama eğer bir günümü kameradan izliyor olsaydın hak verirdin, bir de düğün telaşı girince haftasonu da gitti elimden, olmuyor. 1 ay önce işler bu kadar yoğun değildi, gün içinde aynı haberleri okuyordum internette sıkıntıdan. Ama bu aralar çok yoğunuz. Haftanın 5 günü 5 ayrı projeye gidiyorum İstanbul şartlarında, eve ne kadar geç döndüğümü zaten biliyorsunuz. Evi de tek başıma çekip çevirmeye çalışıyorum. Yoksa internette dolaşıp burayı ihmal ediyor, önemsemiyor falan değilim.

Elimden geleni yapmama rağmen diğer arkadaşların paylaşımlarına şu aralar ulaşmam mümkün gözükmüyor.. Bazı günler 5'te kalırım, bazı günler evdeysem 20-30 olur. Karar senin canım, boş vaadler vermek istemem. Yine de ben burada çok şey öğrendim, öğreniyorum. Kilo verme ve menüler konusunda kendimi iyi görüyorum. Kalmayı isterim..

evet canım sonunda senden daha kilo verme tiyolarını alcam :D

Seçil'cim altı yaparken mesajı silme canım. O zaman alıntı olmuyor Quote yazan yerler kalacak tamam mı? Bide kendine ticker yapsana bizimkisi gibi. Motivasyonun artar.

ramazandan önce temizliğmi bitireyim dedim hiç bir iş yapamadım.kız uyudu şimdi gideyim az buz biraz iş ypayım yoksa ev alıp başını gidecek

mikrop kapmış diş etinde vardı sadece yayılmış ağzının içine vücudundada çıkabilr dedi o yüzden yemek yiyemiyor sadece su aradada meyve suyu içiyor.

canım geçmiş olsun yaa !.. çocuklar hastaysa bizim işler çok karışıyor ; hep derim onlar hasta olacağına biz olalım da onlar çekmesin diye ; ama napalım elden bişi gelmez , umarım çabuk iyileşir...

Ebrucum tabii ki sen bilirsin başkalarına göstermediğin tavizi bana göstermek zorunda değilsin. Ama eğer bir günümü kameradan izliyor olsaydın hak verirdin, bir de düğün telaşı girince haftasonu da gitti elimden, olmuyor. 1 ay önce işler bu kadar yoğun değildi, gün içinde aynı haberleri okuyordum internette sıkıntıdan. Ama bu aralar çok yoğunuz. Haftanın 5 günü 5 ayrı projeye gidiyorum İstanbul şartlarında, eve ne kadar geç döndüğümü zaten biliyorsunuz. Evi de tek başıma çekip çevirmeye çalışıyorum. Yoksa internette dolaşıp burayı ihmal ediyor, önemsemiyor falan değilim.

Elimden geleni yapmama rağmen diğer arkadaşların paylaşımlarına şu aralar ulaşmam mümkün gözükmüyor.. Bazı günler 5'te kalırım, bazı günler evdeysem 20-30 olur. Karar senin canım, boş vaadler vermek istemem. Yine de ben burada çok şey öğrendim, öğreniyorum. Kilo verme ve menüler konusunda kendimi iyi görüyorum. Kalmayı isterim..

Seda'cım yoğun olduğunu biliyorum canım ama en az 5 mesaj kuralınıda ihmal ediyorsun canım. Bu hafta daha dikkatlli olursun, 5 mesaj yazmaya çabalarsın olmadı sen yine takımda olursun ama listede izinli yazılırsın. Ne zamanki durumun düzelir tekrardan listeye girersin. İzinli yazmak tamamen listeyle alakalı. Ve farkındaysan sana uzun zamandır süre tanıyorum canım. Seninle aynı durumda kim olursa olsun aynı şekilde davranırım. Sen bu hafta daha dikkatli ol durumu düzeltelim. Yoksa dediğim gibi yapalım.

Günaydın canım hoşgeldin.

Geçmiş olsun tekrardan ama
bundan sonra haber verirsen iyi olur canım, bu sadece senin için değil diğer arkadaşlar içinde geçerli. Çünki burda kalanlar merak ediyor. Başınıza bi işmi geldi diye.

Seda'da gelmiş Neslihan'a kızdığım gibi sanada kızıyorum. Geçmişte senin için bişeyler yazdım umarım okursun ama okuyamazsan bile ben burdan tekrar ediyorum. Seda'cım eğer bu hafta paylaşımlarını düzeltemezsen seni izinli yazmak zorunda kalacağım. Kurallar açık ve net kimsenin hakkı kimseye geçsin istemiyorum. Herkes üstüne düşen görevi yerine getirmeli. Sen maalesef uzun zamandır mesaj konusunda problem yaşıyorsun. Daha öncelerde uyardım ama bir düzelme olmadı. Lütfen bu hafta toparla kendini ve paylaşımlarını artır. Yoksa maalesef dediğim gibi izinli yazmak zorunda kalacağım.

Kızlar yaaa bu saat olmuş herkes bi ceee demiş kaçmış. Canlanın biraz çoğalsın paylaşımlar

anlaşıldı kaaptaaaaaaaaaaaaaann:16::34:
bugün p.tesi gaptanum gıymatlım , vallahi çok yoğunuz işte ama arada gelip bakıyorum canumcum :32::51::43::16::10:

nurgül kız sen 9. takımdamıydın ?
bi bakiim dedim , uleyn hiç kimse yok ! vallahi bir ben vardım ; in cin top oynuyo :9:
sen de sitem etmişin gördüm :34:

keşke yer olsaydı da sen de bizim takımda olaydın kız , sevdim seni :16:
üvey kardeşim benimmmm :52::33::9:

spin bike : spining herhalde dimi? çok zor o yaav ama yapmak isterim bi gün !..
stres attırıyodur o yaav !..
tea bo nee ?

Back
X