Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

nurgül kız sen 9. takımdamıydın ?
bi bakiim dedim , uleyn hiç kimse yok ! vallahi bir ben vardım ; in cin top oynuyo :9:
sen de sitem etmişin gördüm :34:

keşke yer olsaydı da sen de bizim takımda olaydın kız , sevdim seni :16:
üvey kardeşim benimmmm :52::33::9:

hiç sorma daha deneme sürem var haftam dolmadı ama 9. takımdayım kardeş takımımızda 8. takım ordada herkes uyuyo :52::52: ettim valla bakıyorum kimse yok bişe yazıyorum cevap yok isssyeeeaaaannnn didim bende :27::27: bişi dicem ama aramızda kalsın sizin kaptanınız varya benden sona kimleri aldııı kimleriii ama canı sağolsun gözüm yok :4::4::4::4:

nurgül kız sen 9. takımdamıydın ?
bi bakiim dedim , uleyn hiç kimse yok ! vallahi bir ben vardım ; in cin top oynuyo :9:
sen de sitem etmişin gördüm :34:

keşke yer olsaydı da sen de bizim takımda olaydın kız , sevdim seni :16:
üvey kardeşim benimmmm :52::33::9:

Şimdi daha iyi anlamışsındır Neslihan ben neden paylaşım paylaşım diye bas bas bağırıyorum. Eğer paylaşım ve sorumluluk olmazsa motivasyonda olmaz. Bakın iki haftadır birinciyiz. Bunun en önemli nedenlerinden birisi paylaşım. Kapanmak üzere olan bir sürü takım var. Tek sebebide üyelerin bir arada bişeyler paylaşamamaları. Diğer arkadaşlarada tavsiye ediyorum lütfen boş zamanlarınızda diğer takımlara bir göz atın. Ve arkasından da o takımın o haftaki sonucuna bir bakın. Gerçekten kilo vermek istiyorsak bunun için çabalamamız lazım. Ayy bugünde çenem düştü benim. :9:

Nurgül sende listeye 9. takımdan gir ama bizim takımda takıl. İlerde boş yer olursa transfer ederiz seni bizim takıma. Motivasyonunu burda sağla canım.

Kızlar okuyorm amaaaa yazamıyorm pek :)

Neden yazamıyorsun? Zor oluyor dimi telefondan :9: Nasıl geçiyor yolculuk. Nerdesiniz şuan? Amma çok soru sordum :9:

hiç sorma daha deneme sürem var haftam dolmadı ama 9. takımdayım kardeş takımımızda 8. takım ordada herkes uyuyo :52::52: ettim valla bakıyorum kimse yok bişe yazıyorum cevap yok isssyeeeaaaannnn didim bende :27::27: bişi dicem ama aramızda kalsın sizin kaptanınız varya benden sona kimleri aldııı kimleriii ama canı sağolsun gözüm yok :4::4::4::4:

aaaaaaaaaaaaa neden acaba ?
sanırım yazmıştı sana vereceğin kilo az , adapte olana kadar hedefine ulaşırsın filan demişti de mi?
senin hedef 55 miydi sanki? sonra mı düşürdün daha çok ?
aslında pek de az değilmiş vereceğin kilo !
ama kaptan ebru , bi düşündüğü vardır!:40:
bi de takımdaki kişi sayısı üst sınırlarda filan ondandır canımcııımm :34:

Bak yaaa bide dedikodumu yapıyor hain domdom:9:

Nurgül bizim deneme süremiz iki hafta canım. Ayrıca şuan toplamda 15 kişi varız. Senden sonra bir kişi çağırdım ama durum ne olur bilemiyorum. Ben sırada bekler sizinle takılırım dersen yine yarışmadaymış gibi bildirim yaparsın. Sıran gelincede listeye girersin. Tamam dersen orda kalma gel bizim takıma.

Nurgül bizim deneme süremiz iki hafta canım. Ayrıca şuan toplamda 15 kişi varız. Senden sonra bir kişi çağırdım ama durum ne olur bilemiyorum. Ben sırada bekler sizinle takılırım dersen yine yarışmadaymış gibi bildirim yaparsın. Sıran gelincede listeye girersin. Tamam dersen orda kalma gel bizim takıma.

nesdi yede hiç güven olmuyoya hemen yetiştirdimi :P çağır çağır ben hariç herkesi çağır izliyorum ben secil falan bile hep benden sona geldi hayırlısı amaç motive olup kilo vermek ben burdan da yeterim :33::33::33:

gel nurgüş geeeeeeeeeelll :16::46::33::34::54::1:

aaaaaaaaaaaaa neden acaba ?
sanırım yazmıştı sana vereceğin kilo az , adapte olana kadar hedefine ulaşırsın filan demişti de mi?
senin hedef 55 miydi sanki? sonra mı düşürdün daha çok ?
aslında pek de az değilmiş vereceğin kilo !
ama kaptan ebru , bi düşündüğü vardır!:40:
bi de takımdaki kişi sayısı üst sınırlarda filan ondandır canımcııımm :34:

evet yaa 55 di ama sona bana öle deyince bende kilomu düştüm :P yine almadı şaka şaka baştada öyleydi ama çizelgemi denemek için yapmıştım hattakilomda 59 görünüyodu sonra güncelledim. taktı bana taktı taktı :1::1::1::1::1:

nesdi yede hiç güven olmuyoya hemen yetiştirdimi :P çağır çağır ben hariç herkesi çağır izliyorum ben secil falan bile hep benden sona geldi hayırlısı amaç motive olup kilo vermek ben burdan da yeterim :33::33::33:

9.takımdakiler genelde isveç diyeti yapıyo galiba , 1-2 kişi yazmış denk geldim !
hiç sağlıklı bir diyet değil , tecrübeyle sabittir :))

9.takımdakiler genelde isveç diyeti yapıyo galiba , 1-2 kişi yazmış denk geldim !
hiç sağlıklı bir diyet değil , tecrübeyle sabittir :))

isveç diyetimi o ne ki ben dukan yapmıştım bi ay kadar sonra kolestrolüm tavan yaptı baya yusuf yusuf oldum bırakınca normale döndü proteğin patlaması yaşadım :52::52::52::37::37:

canım geçmiş olsun yaa !.. çocuklar hastaysa bizim işler çok karışıyor ; hep derim onlar hasta olacağına biz olalım da onlar çekmesin diye ; ama napalım elden bişi gelmez , umarım çabuk iyileşir...

aynen öyle canım ya keşke diyorum benim ağzım yara olsaydı yememsi gereken benim diye çocuğum bakıyor bakıyor yemeklere geri kaçıyor inşllah toparlar ilaçlar sayesinde

10-11-12 nolu takımlar yokmu noldu onlara, en sonunda var ya ben kurucam bi takım yaa. hiiçççç ısrar etme gelmem :19::19::19::19:

O takımlar kapanan takımlar. 8. Takımda kapanıyordu biz kurtardık ama gidişatı yine iyi görünmüyor. Tam iki kez el attım o takıma çok dil döktüm ama başında olmayınca düzelmiyor.

Sen bilirsin canım ben fikrimi ve yapabileceğimi söyledim. Benim genel prensibim verilecek kilosu çok olan üyeleri çağırmak. Senin kilon çok az olduğu için çağırmadım ben seni. Yoksa başka bir nedeni yoktu.

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım çocuklar yemek yiyemeyince zor çorba falan içebiliyorsa içermeye calış

hiçbirşey yiemiyor canım ya sütü bile gece uykusunun arasında zorla veriyiorum.keşke yese denemediğim yöntem kalmadı birşey değse ağzına basbas bağırıyor.1 kaç gğn daha böyle gider sanırım

hiçbirşey yiemiyor canım ya sütü bile gece uykusunun arasında zorla veriyiorum.keşke yese denemediğim yöntem kalmadı birşey değse ağzına basbas bağırıyor.1 kaç gğn daha böyle gider sanırım

İnşalllah biran önce düzelir canım. Çok zor bir durum gerçekten.

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik akşam eve gidince görüşürüz. Boş bırakmayın takımı yoksa kızarım haberiniz olsun:20::16:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım.ben yine kızımla uğraşıyorum bu sabah yine götürdük doktora ilaçlar iyi gelmedi yeme içme yok tekrar ilaç yazdı eğer su falan da içemezse hastaneye yatışını yapacağız dedi canım sıkıldı.şimdilik çok şükür su meyve suyu falan içiyor inaşşlaah yatmamız gerekmz hastaneye ya.

Geçmiş olsun canım

Back
X