Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arada bi bardaktan bişeycikler olmaz. Yürüyüş yapmanızda güzel olur. Ben zaten akşamki menüden anlamıştım evde olduğunu

Nesfitsiz akşam yemekleri

Bozma moralini canım, zaten normalden daha hareketlisindir

Midye olmamış canım, ama öğlen yemişssin. Bir de dondurma..

Afiyet olsunn canımm

Kızlar ben de 1 saat kadar yavaş tempoda yürüdüm, spor sayılır herhalde Hava bugün daha güzel, hafif bir rüzgar vardı iyi geldii..

:9:sen tam bir kaptansın canım ya dikkat et bana veriyim şu kiloları artık yeter bıktım fazladan 10kilo taşımaktan

Başın sağolsun Zeliş

uuuuuuu çoooookkk serrtttt hemen indirip bakalım

Günaydıııııııın çıtırlar ve de kıtırlaaaaaaaaaaaaaarrr

Takımın en çıtırı olarak günaydın diyorum sanada ortim

günaydııın.bugün burdaki tek arkadaşlarımız 1 aylık tatillerinden dönüyorlar.akşam için yemek hazırlamam,evi bal dök yala moduna sokmam lazım.çok işim var çoooook

Günaydın Zeynep'cim en nefret ettiğim şey budur biliyormusun. Misafiri çok severim ama temizlik yaparken çok titizlenirim o yüzden sinir oluyorum kendime. Kolay gelsin sana.

Günayyyydııınnnn
Kızlarrrr :)

Günaydın Kübra'cım.

Günaydın fıstıklar :))))

Dünki menüm

Sabah: Beyaz peynirli domates biberli sandviç+Çay

Öğle: Menemen+Karpuz+1 dilim ekmek

Ara: meyve demeti (1 kayısı, 1kuru erik, 1 küççücük seftali)

akşam: türlü, yoğurt, 1 dilim ekmek

Menün güzel ollmuşta inşallah o sandviç ekmekleri normal ekmek değıildir?

yok tatlım, tam tahıllı ekmekten başkası girmiyo bizim eve

Bence menülerinde ekmeğin şeklinide belirt canım.

Heheeeheh çıtırlar kübra ve zeliş :)) Kıtırlarda biziz sanırım :))) Hey seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler

Günaydın Neslihancım

Ben çıtırım bi kere hemde çıpçıtır oldum inşallah bu hafta hedefime ulaşıyorum

Hheheeheheheehhe:))) İnsan kilo verdikçe ne kadar mutlu oluyor dimi :)) Ben 30 a girmeden çıtır olucam inşallah

Haklısın canım herşey o kadar değişiyor ki çok mutlu oluyorsun. İnşallah sende en kısa zamanda çıtırlaşırsın

Haklısın canım herşey o kadar değişiyor ki çok mutlu oluyorsun. İnşallah sende en kısa zamanda çıtırlaşırsın

Az kaldı, biraz daha dişimi sıkıp, spora asılmalıyım, sıkılaşmaya ihtiyacım var Geçen yıl bu zamanlar 110 kiloydum. Arada 25 kilo fark var şimdi :))Doğum günüme kadar o rakam 50 olur mu ki :)) 5 ay varrrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…