Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar herkese...

İnşallah canımm :) yarısı gitmiş yarısı kalmışş

Sen istersen neden olmasın. Bence olur.

Kolay gelsin deryacım.. afiyet olsun

kafamda 55 var, bakalım oralara bi gelebilsem...

hilal geliyormu hiç? özledim keratayı...
hilal bir ara geldi ne kaynattık ama..nikah işleri var onun evlendüreceğük..kilosu 50 çıtır oldu maşallah..evlilik işinde ailesel pürüzü var inşalah hal olur da güzel haberlerle gelir..
kız boy olayını kendimi düşünerek yazdım sana ithafen değil bende accuk küçüğüm miniğim..birde ince kemikliyim düşün yani onu düşünerek yazdım yaaaaaa...
5'lerin yanından geçmek senin elinde hadi start ver artık..

evet aynısı reklamlardakinden..ve aynı anlattıkları gibi her işe yarıyor..
6 kilo ciddi bir rakam..
başlar başlar ramazanı bekliyor..
Merhaba sedacım bende derya
hayırlı olsun rabbim mutlu mesut yuva nasip etsin..
vileda yerine kullanılıyor tek eksisi yatak altlarına girmiyor yani benim bazalı ve girmiyor ..
oldukça kullanışlı geldi bana her sene bayram temizliği yıldırırdı şu an hiç gözümde değil..
perdelerdede sanırım kullanılır..onu bilmiyorum desem sonuçta basınçlı buhar ve uygun uçla olur ..
cam işinde tam becermedim desem evet güzel temizliyor ama benim eller çok minik tam tutup çekme işini beceremedim ama kaba kiri gidiyor normal kuru bezle kalan yerleri silip alıyorum pırıl pırıl oluyor..yardımcı olabildimmi?

Günaydınlar herkese...

günaydın sedaa..
olur olur niye olmasın ..5 ay çok iyi bir süre..spor mutlaka olmalı daha hızlı kilo veriliyor ve sıkı oluyorsun..asıl asıl..
25 kilo çok iyi sıra hedef kilodaaaaa
Bence menülerinde ekmeğin şeklinide belirt canım.

Ben çıtırım bi kere hemde çıpçıtır oldum inşallah bu hafta hedefime ulaşıyorum
sana artık söz yok süpersin Ebruuuuuuuu
günaydıııın kızlarrr......

günaydın...

Son düzenleme:
bir haftadır soğuk algınlı ile mücadele ediyorum..ve dün spor yapayım dedim az daha bayılıyordum tansiyonum düştü ..30 dk yapıp bıraktım ama 2 saat kendime gelemedim..
şimdide uyuz uyuz oturuyorum..ağrı kesici +multi vitamin içtim elim kolum kalkmıyor ya.:44:.burda vır vır vakit geçiriyorum..
ve eşim inşallah bugün gelicek haber bekliyorum.

Günaydıııııııın çıtırlar ve de kıtırlaaaaaaaaaaaaaarrr
bir kıtır olarak günaydın.
Günayyyydııınnnn
Kızlarrrr :)
günaydın kübracım gezi nasıl

Günaydınlar herkese...

günaydın canım menün güzel

günaydın sanada

Hoşgeldin Nermin'cim.

Teşekkürler Derya'cım, Hoşgeldin canım.

Geçmiş olsun kuzum yaaa dikkat et kendine. Takıl sen burda kafa dağıtırsın.

Son düzenleme:

geçmiş olsun tansiyon düşüklüğü kötü ya bendede var malesef.dikkat et sıcaklarda özellikle hiç birşey yapası gelmiyor insanın.

MENÜM

Sabah

Yarım simit
1 tane üçgen peynir

Öğle

1 porsiyon patlıcanlı et yemeği
1 kase cacık
2 dilim kepek ekmek

Akşam

1 kase sütlü nesfit

2,5 litre su

dünkü meümde haşlanmış yumurta tkaıldı kaldı aklımda yazıyorum siliyorum yumurta bir tavuk yazamadım yani ama sonunda başardım:)
mesaj sayıları benim sıfır evet ama mazeretim vardı biliyorsun canım
menüleriniz güzel olmuş afiyet olsun.

Çok teşekkür ederim.. biraz bile kolaylaştırsa işleri yeter zaten Vakit nakittir

Hoşgeldin Nermin'cim.

Teşekkürler Derya'cım, Hoşgeldin canım.

Geçmiş olsun kuzum yaaa dikkat et kendine. Takıl sen burda kafa dağıtırsın.
hoşbulduk canım..
valla kuzu dikakette etsem iki yavru yaz sıcağı hergün duş ter derken tekrarlıyor..ama geçer..
geçmiş olsun tansiyon düşüklüğü kötü ya bendede var malesef.dikkat et sıcaklarda özellikle hiç birşey yapası gelmiyor insanın.

saol canım bende hep var zaten yazında daha bir kötü oluyor..

sağol ablacım

bizim yine bi akrabamız vefat etti oraya gitmemiz gerekiyo iyi geceler herkese şimdiden

canım bunlar mesaj sayılarımı ben anlayamadım cünkü dün ben baya burdaydım ve hergün giriyorum 0 mesajımın olmaması lazım

başınız sağolsun zeliş.
biraz fazla olmuş ama iyi yürümüşsün canım eritirsin merak etme takma kafana:)
16-17 temmuz mesaj sayıları bana atılıyordu canımü dünkünü bildirdinde ayın 16 sı yok .

menün güzel olmuş

Hheheeheheheehhe:))) İnsan kilo verdikçe ne kadar mutlu oluyor dimi :)) Ben 30 a girmeden çıtır olucam inşallah
ben 33 e girmeden çıtır olmak istiyorum

geçmiş olsun dikkat et ,hastayken bu kadar yorma kendini.

geçmiş olsun canım.istiranat edersen düzelir umarım.

Evet canım, zamanında 55 dahi olmuştum ama resmen kemiklerim sayılıyordu onun için 60 iyi bir rakam benim için :)))

Geçmiş olsun canım

menün güzel olmuş

ben 33 e girmeden çıtır olmak istiyorum

geçmiş olsun dikkat et ,hastayken bu kadar yorma kendini.

heheheehe haydi çıtır olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…