başınız sağolsun zeliş.
biraz fazla olmuş ama iyi yürümüşsün canım eritirsin merak etme takma kafana:)
16-17 temmuz mesaj sayıları bana atılıyordu canımü dünkünü bildirdinde ayın 16 sı yok .
arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.
kolay gelsin, bende bir eve gidip gelcem :)Kızlar ben kaçıyorum işler yoğunlaştı gelirim tekrardan öpüyorum hepinizi
12,07,2012 4
13,07,2012 19
14,07,2012 5
15,07,2012 6
16,07,2012 26 sayabildiğim mesajlar bunlar kaptanım
Nermin, kutun dolu canım, mesaj gitmiyoorrr. Benim dünkü sayım 8
teşekkür ederim..istesemde yapamıyorum..olan enerjimi çocuklara harcıyabiliyorum..menün güzel olmuş
ben 33 e girmeden çıtır olmak istiyorum
geçmiş olsun dikkat et ,hastayken bu kadar yorma kendini.
teşekkür ederim ..evet istirahet gerekli annem çağırıyor ama gitmek istemiyorum..çocuklar orada durmuyorlar daha çok yoruluyorum..geçmiş olsun canım.istiranat edersen düzelir umarım.
teşekkür ederim..Evet canım, zamanında 55 dahi olmuştum ama resmen kemiklerim sayılıyordu onun için 60 iyi bir rakam benim için :)))
Geçmiş olsun canım
heheheehe haydi çıtır olalım
oy geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın ya ..kuzuya geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin..arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.
kolay gelsinnnnnnnnnnnKızlar ben kaçıyorum işler yoğunlaştı gelirim tekrardan öpüyorum hepinizi
çok geçmiş olsun.arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.
Kızlar ben kaçıyorum işler yoğunlaştı gelirim tekrardan öpüyorum hepinizi
arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.
herkese günaydın yine geç uyandım ben amma uykucuyum bu aralar :108:
başınız sağolsun canım.
Dedim ya canım normal çay gibi demle. Ne zaman tartıldın?
Başınız sağolsun Zeliş'cim.
Başınız sağolsun..
sağolun aslında tanıdığım biri değil çok uzaktam bi akrabaydı ama teşekkürlerbaınız sağolsun zeliş.
bu sabah tartılım.
ben elbiselerimmmle tartılıyorum:44:İlkini ne zaman tartılmıştın? Bide tam olarak kaç kilo çıktın yazar mısın?
Bide ben tartılacağım sabah uyandıktan sonra önce tuvalete gidiyorum. Arkasından üzerimdeki bütün kıyafetleri çıkartıp öyle tartılıyorum. Sanırım herkes benim gibi tartılıyor. Sen nasıl tartıldın Bilgen?
hehehehe benmiyim çıtırHeheeeheh çıtırlar kübra ve zeliş :)) Kıtırlarda biziz sanırım :))) Hey seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler
Günaydın Neslihancım
geçmiş olsun ablacım dikkat etbir haftadır soğuk algınlı ile mücadele ediyorum..ve dün spor yapayım dedim az daha bayılıyordum tansiyonum düştü ..30 dk yapıp bıraktım ama 2 saat kendime gelemedim..
şimdide uyuz uyuz oturuyorum..ağrı kesici +multi vitamin içtim elim kolum kalkmıyor ya.:44:.burda vır vır vakit geçiriyorum..
ve eşim inşallah bugün gelicek haber bekliyorum.
kız öğlen oldu günaydın deil tünaydın de:)geçmi yatıyorsun geç kalkıyorsun kahvaltı öylen karıştı o zaman desene
mesaj sayısı göndermeyen arkadaşlar var zelişciğim sende dahil bekliyorum.
herkese merhaba, geçmişi okudum mesajları eklemiştim ama bi reklama tıkladığım için sayfayı yeniledi kayboldu ben yazim belki anlaşılır. öncelikle yakınını kaybeden arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum. birde yeşil çayı demlemek için bardak süzgeci var int. resmini bulup ekliycem onun içerisine 2 çay kaşığı kadar koyuyorsun bardağa sıcak su ekleyip 5 dk kadar bekletiyosun sonrada afiyetle içiyosun. birde arkadaşımızın biri h2o ile ilgili bişiler yazmış tam bilgi alabilirmiyim acaba halıları duvarları temizliyo demiş. marka model nedir. kombine bi temizlik aleti gibi her yeri temizlemesi çok güzel. birdeeeeee sevgili kaptanımız hani başarı öykünüzü paylaşacaktınız, paylaştınız benmi kaçırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?