Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçıyorum işler yoğunlaştı gelirim tekrardan öpüyorum hepinizi

arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.

Geçmiş olsun canım, acile götürün tatlım serum takıp ilaçla keserler kusmayı

kolay gelsin, bende bir eve gidip gelcem :)

menün güzel olmuş

ben 33 e girmeden çıtır olmak istiyorum

geçmiş olsun dikkat et ,hastayken bu kadar yorma kendini.
teşekkür ederim..istesemde yapamıyorum..olan enerjimi çocuklara harcıyabiliyorum..
geçmiş olsun canım.istiranat edersen düzelir umarım.
teşekkür ederim ..evet istirahet gerekli annem çağırıyor ama gitmek istemiyorum..çocuklar orada durmuyorlar daha çok yoruluyorum..
Evet canım, zamanında 55 dahi olmuştum ama resmen kemiklerim sayılıyordu onun için 60 iyi bir rakam benim için :)))

Geçmiş olsun canım

heheheehe haydi çıtır olalım
teşekkür ederim..
60 iyi diyorsan ok çokta kurumayalım dimi..
oy geçmiş olsun çocuklar hasta olmasın ya ..kuzuya geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin..
kolay gelsinnnnnnnnnnn

çok geçmiş olsun.

sana da kolay gelsin ebru.

bende braz önce sporumu yaptım.az dinlenip işlere başalyacağım.

bende gidip kızıma çorba yapayım iki gündür prinç unu süt falan yiyor belki çorbada yer bugün.sonra biraz iş öğleden sonrada tahlillerimi alayım 3 gündür çıkmadı karışmışmı ne olmuş şansa bak.neyse görüşürüz sonra kızlar.

başınız sağolsun canım.

Dedim ya canım normal çay gibi demle. Ne zaman tartıldın?

Başınız sağolsun Zeliş'cim.

Başınız sağolsun..

baınız sağolsun zeliş.

bu sabah tartılım.
sağolun aslında tanıdığım biri değil çok uzaktam bi akrabaydı ama teşekkürler
ben elbiselerimmmle tartılıyorum:44:
Heheeeheh çıtırlar kübra ve zeliş :)) Kıtırlarda biziz sanırım :))) Hey seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler

Günaydın Neslihancım
hehehehe benmiyim çıtır

geçmiş olsun ablacım dikkat et
kız öğlen oldu günaydın deil tünaydın de:)geçmi yatıyorsun geç kalkıyorsun kahvaltı öylen karıştı o zaman desene

evet akşam 2ye kadar oturdukta

herkese merhaba, geçmişi okudum mesajları eklemiştim ama bi reklama tıkladığım için sayfayı yeniledi kayboldu ben yazim belki anlaşılır. öncelikle yakınını kaybeden arkadaşımıza baş sağlığı diliyorum. birde yeşil çayı demlemek için bardak süzgeci var int. resmini bulup ekliycem onun içerisine 2 çay kaşığı kadar koyuyorsun bardağa sıcak su ekleyip 5 dk kadar bekletiyosun sonrada afiyetle içiyosun. birde arkadaşımızın biri h2o ile ilgili bişiler yazmış tam bilgi alabilirmiyim acaba halıları duvarları temizliyo demiş. marka model nedir. kombine bi temizlik aleti gibi her yeri temizlemesi çok güzel. birdeeeeee sevgili kaptanımız hani başarı öykünüzü paylaşacaktınız, paylaştınız benmi kaçırdım.

evet canım , ben de o kendinden süzgeçli fincanları kullanıyorum . çok pratik oluyo!
bir de yine kendinden süzgeçli yani içinde olan demlikler var , porselen yada cam ; eğer fazla yapacaksam da onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…