Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heheeeheh çıtırlar kübra ve zeliş :)) Kıtırlarda biziz sanırım :))) Hey seni yerler yerler seni ham yapar bu zilliler
Günaydın Neslihancım![]()
vallahi sizi bilmem emmeeeeeeeee ; ben de çıtırım yaani
kendimi geçleşmiş hissediyorum kızlaaarr![]()
arkadaşlar oğlum çok hasta az önce üzerime kustu.bugün pek burada olamıyacağım.eşim gelicek doktora götürücez.bilginiz olsun istedim.
Kızlar merhaba tekrar,
Ben az önce intolerans testi yaptırmak için randevu aldım.. Belki gereksiz ama merak ediyorumm :) Bu cumartesi yapılacak, sonuçlar 3 hafta sonra gelecekmiş. İş yerinde biri yaptırmıştı, ona kırmızı olan besinleri tüketmiyor. Zaten zayıflamak için değil de, yediğinizde vücudu rahatsız eden, mide ağrısı, baş ağrısı vs yapan yiyeceklerin testi gibi düşünülebilir daha çok.
York testi var kan alınarak yapılıyor, bu manyetik bir cihazla yapılıyormuş.. Annemi de götürüyorum, senelerdir doktorların çözemediği bir mide şişkinliği var onda, bi ihtimal işe yarar..
Kızlar merhaba tekrar,
Ben az önce intolerans testi yaptırmak için randevu aldım.. Belki gereksiz ama merak ediyorumm :) Bu cumartesi yapılacak, sonuçlar 3 hafta sonra gelecekmiş. İş yerinde biri yaptırmıştı, ona kırmızı olan besinleri tüketmiyor. Zaten zayıflamak için değil de, yediğinizde vücudu rahatsız eden, mide ağrısı, baş ağrısı vs yapan yiyeceklerin testi gibi düşünülebilir daha çok.
York testi var kan alınarak yapılıyor, bu manyetik bir cihazla yapılıyormuş.. Annemi de götürüyorum, senelerdir doktorların çözemediği bir mide şişkinliği var onda, bi ihtimal işe yarar..
çalış çalış canım ne dersi bu merak ettim ?????????????????
Kızlar merhaba tekrar,
ne güzel ya her yerde yapıyorlarmı bu testten.bu mide sorunu bendede var birazdan yine gidicem doktora hem şişkinlik hem gaz hem kabızlık yıllardırda var ilaç kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor berbat bir durum yani
16.Tem 17.Tem
pia 0 0
yasminyaso 15 8
kbra23 11 15
mersinli42 16 29
laydline 45 29
gurbet_dmr 7 17
elmalıturta izinli izinli
nesdii28 11 6
akashha 6 9
zaum 2 5
secill 26 10
bilgen 22 38
uzayım izinli izinli
son durum budur kızlar benim mesaim bitmiştir.
16.Tem 17.Tem
pia 0 0
yasminyaso 15 8
kbra23 11 15
mersinli42 16 29
laydline 45 29
gurbet_dmr 7 17
elmalıturta izinli izinli
nesdii28 11 6
akashha 6 9
zaum 2 5
secill 26 10
bilgen 22 38
uzayım izinli izinli
son durum budur kızlar benim mesaim bitmiştir.
kabızlıkl ilgili çok iyi bir çözümüm var istersen özelden uzun uzun yazabilirim. yıllardır çekiyordum sorunuma bir dahiliye doktoru ile çözüm buldum
benim değil de bizim kızın kabızlık problemi oluyor canım , rica etsem bana da özelden mesaj ile cevaplarmısın ?