Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

resimler ekte biri bardaklı süzgeç biri bardak süzgeçi

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 21
  • $2.webp
    $2.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar merhaba tekrar,

Ben az önce intolerans testi yaptırmak için randevu aldım.. Belki gereksiz ama merak ediyorumm :) Bu cumartesi yapılacak, sonuçlar 3 hafta sonra gelecekmiş. İş yerinde biri yaptırmıştı, ona kırmızı olan besinleri tüketmiyor. Zaten zayıflamak için değil de, yediğinizde vücudu rahatsız eden, mide ağrısı, baş ağrısı vs yapan yiyeceklerin testi gibi düşünülebilir daha çok.

York testi var kan alınarak yapılıyor, bu manyetik bir cihazla yapılıyormuş.. Annemi de götürüyorum, senelerdir doktorların çözemediği bir mide şişkinliği var onda, bi ihtimal işe yarar..

Kızlar merhaba tekrar,

Ben az önce intolerans testi yaptırmak için randevu aldım.. Belki gereksiz ama merak ediyorumm :) Bu cumartesi yapılacak, sonuçlar 3 hafta sonra gelecekmiş. İş yerinde biri yaptırmıştı, ona kırmızı olan besinleri tüketmiyor. Zaten zayıflamak için değil de, yediğinizde vücudu rahatsız eden, mide ağrısı, baş ağrısı vs yapan yiyeceklerin testi gibi düşünülebilir daha çok.

York testi var kan alınarak yapılıyor, bu manyetik bir cihazla yapılıyormuş.. Annemi de götürüyorum, senelerdir doktorların çözemediği bir mide şişkinliği var onda, bi ihtimal işe yarar..

yaaa canım belki işe yarar sonuçları bizimle paylaş merakla bekliyorum :)

Kızlar merhaba tekrar,

Geçmiş olsun canım. Bana bu manyetik olandan yapmışlardı akapunturcumda, beyaz ekmek(doğrusu un), mısır,bezelye.. daha birçok besin var bunlara vücudumun tepki verdiğini bana zararlı olduğunu öğrendim. Umarım sizdede işe yarar.

Kızlar merhaba tekrar,

ne güzel ya her yerde yapıyorlarmı bu testten.bu mide sorunu bendede var birazdan yine gidicem doktora hem şişkinlik hem gaz hem kabızlık yıllardırda var ilaç kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor berbat bir durum yani

ne güzel ya her yerde yapıyorlarmı bu testten.bu mide sorunu bendede var birazdan yine gidicem doktora hem şişkinlik hem gaz hem kabızlık yıllardırda var ilaç kullanıyorum geçiyor sonra tekrar başlıyor berbat bir durum yani

kabızlıkl ilgili çok iyi bir çözümüm var istersen özelden uzun uzun yazabilirim. yıllardır çekiyordum sorunuma bir dahiliye doktoru ile çözüm buldum

16-17 temmuz mesaj sayıları
pia 0-0
yasminyaso 15-8
kbra23 11-15
mersinli42 16-29
laydline 45-29
gurbet_dmr 7-17
nesdii28 11-6
akashha 6-9
zaum 2-5
secill 26-10
bilgen35 22-38
elmalıturta
uzayım

Son düzenleme:
ben resim yükledim isteyen bakabilir ama 107 kg lık halim yani çok şişkoyum ona göre :17:

Back
X