Menüm :
Sabah :
1 haslanmıs yumurta
1 salatalık
3 adet zeytın
1 dılım kepeklı ekmek
Ogle dısardaydım
Aksam :
2 bıber dolması
Salata
Su : 2.5 lıtre olmstr
Sabah yurudum
Oglede yurudumm bayagıı ter attım ondan dahada spor yok yengemlerdeym eve yuruyerek donecmm..
Menüm
sahur
1 dilim ekmek
peynir
1 kase cornflake
iftar
1 çok küçük karnıyarık
3 kaşık mantı
1 dilim sucuk
1 dilim pide
2 hurma
su 2 litre
spor yürüyüş
Selam kızlar,
menüm..
sabah - haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, peynir
öğlen - tavuk ızgara, salata, ayran
ara - bir avuç kara üzüm
akşam - 1 kase sütlü nesfit
su 2,5lt
kızlar benim bugunki menüm
sahurda peynirli tost şekersiz çay
iftarda:tarhana çorbası mevsim salata 1 tane karnıyarık
1 bardak nescafe
menüm
sahuratlıcan salatası
yumurta
2 dilim ekmek
3 zeytin
peynir
1 bardak yarım yağlı süt
iftar:çorba
kıymalı taze fasulye
1 kaşık pilav
semiz otu salatası
2 hurma
zero(hiç sevmedim,meraktan içtim,dahada içmem)
ara:az üzüm,1 erik
Kızlar ben yatıyorum iyi geceler..
MENÜM
SAHUR
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,peynir
Çok az patates kızartması
İFTAR
Yarım kase çorba
3 kaşık kurufasulye yemeği
Biraz patlıcan salatası
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
Çok şey yemişim ama çok az az yedim.
Kızlar bende çıkıyorum.Eşim başımda bekliyor.Ah benim aklım ah kendi laptopumu getirmedim şimdi rahat rahat kullanamıyorum.Uğramaya çalışırım yine.Görüşürüz kızlar.
menü
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
öğlen
1 kase çorba
akşam
1 kase nesfit
arada bi bardak süt,şekersiz ve sütsüz neskafe,3,5 lt su,1 saat leslie
afiyet olsun canımMENÜM
SAHUR
1 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Domates,salatalık,peynir
Çok az patates kızartması
İFTAR
Yarım kase çorba
3 kaşık kurufasulye yemeği
Biraz patlıcan salatası
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
Çok şey yemişim ama çok az az yedim.
iyi gecelerKızlar bende çıkıyorum.Eşim başımda bekliyor.Ah benim aklım ah kendi laptopumu getirmedim şimdi rahat rahat kullanamıyorum.Uğramaya çalışırım yine.Görüşürüz kızlar.
afiyet olsun hatice,kızartma dışında güzel bence.bende çeşiti çok tutuyorum ama dediğin gibi miktarları az.
iyi geceler hatice.
bende yatıyorum.4 gece sahuru bekledim.zilli kızım kargalarla kalkınca uykusuz kaldım.bu arada ramazanda spor için hiç enerji bulamıyorum kendimde,ne olacak bilmiyorum:26:
Menün süper olmuş canım. Afiyet olsun. 1 saat nasıl yapabildin leslie yi ben hiç çekemiyorum yaa
zeytnyağlı biber dolmasıydı sanırım pirinçlydi öyle bir sordunki hatırlayamadım yengemlerde yedim canım ondan :18:Afiyet olsun canım. Sabah biraz geç yediysen yumurta tok tutar zaten. Öğleni atlaman normal. Biber dolmasının içinde ne vardı?
Zeliş sen iyice saldın bu diyet işini. İzindesin diye böyle oluyorsa hemen alayım seni listeye. Bu hafta kilo veremezsen zaten cezalardan ceza beğen kendine. Mantı, pide olmamış canım. Corn flakesin içinde ne olduğunu bilmediğim için bir yorum yapamayacağım ama sanırım Hatice biliyor. O zaman onun yorumuna kulak ver canım.
Menün gayet güzel olmuş Seda'cım afiyet olsun. Bu menülerin üzerine spor yapabilsen eğer çok güzel kilolar vereceksinde, olmuyor işte.
Senin menülere ses çıkarmıyorum artık. Bakalım kilo vermen durduğu zaman ne yiyeceksin çok merak ediyorum. Nescafe nasıldı? İçinde neler vardı yani?
Pilav ve zero haricinde çok güzel bir menü. Su ne kadar içtin canım?
İyi geceler Seda'cım.
Patates kızartması haricinde menün güzel olmuş canım. Su ve spor göremedim menüde?
Hadi bakalım canım. Görüşmek üzere
İyi geceler kızlar bende çıkıyorum ..
Aynen bende spor için enerji bulamıyorumafiyet olsun hatice,kızartma dışında güzel bence.bende çeşiti çok tutuyorum ama dediğin gibi miktarları az.
iyi geceler hatice.
bende yatıyorum.4 gece sahuru bekledim.zilli kızım kargalarla kalkınca uykusuz kaldım.bu arada ramazanda spor için hiç enerji bulamıyorum kendimde,ne olacak bilmiyorum:26:
Afiyet olsun Bilgen.Menünde sporunda süpermenü
sabah
haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
öğlen
1 kase çorba
akşam
1 kase nesfit
arada bi bardak süt,şekersiz ve sütsüz neskafe,3,5 lt su,1 saat leslie
Canım suyu genelde yazmıyorum zatende.Normalde günde 3-4 kg arası içmeye gayret ediyorum ama ramazanda olmuyor.Ancak 1,5-2,5 arası içebiliyorum.Spora hevesleniyorum ama ne yazıkki oda olmuyor.Gündüz zaten yapamıyorum bu saatlerde de başlamakta değil yapmakta zorlanıyorum.Vücud uykuya geçmeye mi niyetleniyor nedir nefesim kesiliyor.İlerleyen günlerde alışırım umarım.Patates kızartması haricinde menün güzel olmuş canım. Su ve spor göremedim menüde?
İyi geceler canımİyi geceler kızlar bende çıkıyorum ..
Kendi geçmişimde de görümüyorum yahuu inşallah silinmemiştir her şey..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?