Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Afiyet olsun canım. Sabah biraz geç yediysen yumurta tok tutar zaten. Öğleni atlaman normal. Biber dolmasının içinde ne vardı?

Menüm

sahur
1 dilim ekmek
peynir
1 kase cornflake

iftar
1 çok küçük karnıyarık
3 kaşık mantı
1 dilim sucuk
1 dilim pide
2 hurma

su 2 litre
spor yürüyüş

Zeliş sen iyice saldın bu diyet işini. İzindesin diye böyle oluyorsa hemen alayım seni listeye. Bu hafta kilo veremezsen zaten cezalardan ceza beğen kendine. Mantı, pide olmamış canım. Corn flakesin içinde ne olduğunu bilmediğim için bir yorum yapamayacağım ama sanırım Hatice biliyor. O zaman onun yorumuna kulak ver canım.

Selam kızlar,

menüm..

sabah - haşlanmış yumurta, 1 dilim çavdar ekmeği, peynir

öğlen - tavuk ızgara, salata, ayran

ara - bir avuç kara üzüm

akşam - 1 kase sütlü nesfit

su 2,5lt

Menün gayet güzel olmuş Seda'cım afiyet olsun. Bu menülerin üzerine spor yapabilsen eğer çok güzel kilolar vereceksinde, olmuyor işte.

kızlar benim bugunki menüm

sahurda peynirli tost şekersiz çay

iftarda:tarhana çorbası mevsim salata 1 tane karnıyarık

1 bardak nescafe

Senin menülere ses çıkarmıyorum artık. Bakalım kilo vermen durduğu zaman ne yiyeceksin çok merak ediyorum. Nescafe nasıldı? İçinde neler vardı yani?

Pilav ve zero haricinde çok güzel bir menü. Su ne kadar içtin canım?

Kızlar ben yatıyorum iyi geceler..

İyi geceler Seda'cım.

Patates kızartması haricinde menün güzel olmuş canım. Su ve spor göremedim menüde?

Kızlar bende çıkıyorum.Eşim başımda bekliyor.Ah benim aklım ah kendi laptopumu getirmedim şimdi rahat rahat kullanamıyorum.Uğramaya çalışırım yine.Görüşürüz kızlar.

Hadi bakalım canım. Görüşmek üzere

menü

sabah

haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık

öğlen
1 kase çorba

akşam

1 kase nesfit

arada bi bardak süt,şekersiz ve sütsüz neskafe,3,5 lt su,1 saat leslie

Menün süper olmuş canım. Afiyet olsun. 1 saat nasıl yapabildin leslie yi ben hiç çekemiyorum yaa

afiyet olsun canım
Kızlar bende çıkıyorum.Eşim başımda bekliyor.Ah benim aklım ah kendi laptopumu getirmedim şimdi rahat rahat kullanamıyorum.Uğramaya çalışırım yine.Görüşürüz kızlar.
iyi geceler

iyi geceler canım

Menün süper olmuş canım. Afiyet olsun. 1 saat nasıl yapabildin leslie yi ben hiç çekemiyorum yaa

yapmak zorundayım ebrucum zor oldu ama,bide üzerine 45 dk ayakta çocuk salladım şimdi uyutamayınca babasına verdim.çocuk sallamak spordan sayılırmı acaba.günde en az 1,5 saat yapıyorumda.popom dahada genişliyor.

zeytnyağlı biber dolmasıydı sanırım pirinçlydi öyle bir sordunki hatırlayamadım yengemlerde yedim canım ondan :18:

Aynen bende spor için enerji bulamıyorum

menü

sabah

haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık

öğlen
1 kase çorba

akşam

1 kase nesfit

arada bi bardak süt,şekersiz ve sütsüz neskafe,3,5 lt su,1 saat leslie
Afiyet olsun Bilgen.Menünde sporunda süper

Patates kızartması haricinde menün güzel olmuş canım. Su ve spor göremedim menüde?
Canım suyu genelde yazmıyorum zatende.Normalde günde 3-4 kg arası içmeye gayret ediyorum ama ramazanda olmuyor.Ancak 1,5-2,5 arası içebiliyorum.Spora hevesleniyorum ama ne yazıkki oda olmuyor.Gündüz zaten yapamıyorum bu saatlerde de başlamakta değil yapmakta zorlanıyorum.Vücud uykuya geçmeye mi niyetleniyor nedir nefesim kesiliyor.İlerleyen günlerde alışırım umarım.
İyi geceler kızlar bende çıkıyorum ..
İyi geceler canım

Kızlar yaa bende de gözükmüyor.. en son dünü ve Kübra'nin msjını görüyorum. Bugün yazdıklarımı görmüyorum mesela :44:

Son düzenleme:
menüm

sahur
1 poğaça
şekersiz çay

iftar
1 porsiyon fırında patates
1 pporsiyon salata
3 hurma
1 dilim kavun

su
2 litre kesinlikle 3 litre olur

spor
4 saat yürüdüm

şimdi bana patatesin zararlı olduğunu söyliyceksiniz biliyorum ama annem kızartmasını yapıcaktı ancak buna ikna edebildim yani yemek zorundaydım eve geç geldiğim için de kendime hazırlayamadım

Menüm

Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, domates, salatalık

Öğlen - tavuk sote, 2 mercimek köftesi, ayran

Ara - 3 tane ceviz

Akşam - zeytinyağlı barbunya

Su 3lt.

Kızlar yaaa site çıldırmış sanırım benim yazdığım bütün mesajlar uçmuş. Ayrıca 8 kişi göndermişti mesaj sayılarını şuan 4 kişininki gelmiş sadece :44:

ben şimdi sizin msjlar gözükmüyor diye attıgınız msjları görüyorum siliniyor da olabilüür geçmiş ama sanmam yaw taa ilk topik açılışına kadar herşey vardı hep yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…