Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen hatanı biliyorsun. Bide sahurda ki poğaça olmamış hiç.

Menüm

Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, domates, salatalık

Öğlen - tavuk sote, 2 mercimek köftesi, ayran

Ara - 3 tane ceviz

Akşam - zeytinyağlı barbunya

Su 3lt.

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

Kızlar sadece Hatice, Bilgen, Kübra ve Zeynep'in mesajları gelmiş. Diğerleri görünmüyor. Seda seninkini not aldım canım. Diğer arkadaşlar yeniden mesaj atarsa sevinirim. Bekliyorum en kısa zamanda.

selam kızlar anca gelebildim bugun evdeki tadilat başladı kartonpiyerlerin bir kısmı takıldı ama öldük yorgunluktan duvarda duvar kagıdı vardı onları çıkarmak ne kadar zormuş ya:26::26:

Demekki kadınlar çökertti siteyi, aşırı yüklenme

Ebrucum benim dünkü msj sayım 5 bu arada, buradan yazayım

Not aldım canım.

Seçil senin hala 20,21 ve 23 ün mesaj sayıları yok. Bu son uyarım canım bi daha hatırlatma yapmayacağım.

selam kızlar anca gelebildim bugun evdeki tadilat başladı kartonpiyerlerin bir kısmı takıldı ama öldük yorgunluktan duvarda duvar kagıdı vardı onları çıkarmak ne kadar zormuş ya:26::26:

Hoşgeldin canım ramazanda bu işlerde zor işler. Keşke daha önce yapsaydınız. Allah kolaylık versin.

Aynen hatanı biliyorsun. Bide sahurda ki poğaça olmamış hiç.

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
ama ben zarzor kızartmadan kurtuldum valla

ablacım poğaça kahvaltıda yeniyo sanki hani simit flanda yeniliyo ya bazen o yüzden yani

zaten 4 ssaat yürüdüm eritmişimdir ben onu

hoş geldin ablacım kolay gelsin

geşmişe göz atıyorum şimdi kızlar bu arada size menümü yazayım

sahurdaeynirli tost şekersiz cay çok az vişne receli

iftarda tarhana çorbası salata erik hoşafı semizotu yemeği( 2 yemek kaşıgı) üstüne sarımsaklı yogurt

ara: nescafe
bu arada dünkü mesaj sayım 8 olmalı mesaj yolladım ben ama yanlış kişiye yollamış olabilirim :)

Mesaj sayını not aldım ama 20 ve 21 inin mesaj sayıları yok onlarıda sayıp yollarsan iyi olur.

20,07,2012 mesaj sayısı 8
21,07,2012 mesaj sayısı 12
23,07,2012 mesaj sayısı 8

Tamam canım not aldım. Bundan sonra günlük yollaman gerekiyor. Unutma lütfen. Bugünün mesaj sayıları bana atılıyor.

Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?

Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim

tamam tatlım sen nasılsın kitleyle ilgili görüştün mü doktorunla tekrar ?

Yarın eğer ameliyatı yapacak doktorla görüşebilirsem bayramdan sonra aldırmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.

23 Temmuz Mesaj sayıları

LAydLiNe : 28

Kbra23 : 19

bilgen35 : 17

UZAYIM : 15

mersinli42 : 14

elmaliturti : 11

secccil : 8

zaum : 6

akashha : 5

gurbet_dmr : 0

nurgulguney : 0

yasminyaso : 0

(Nurgül'cüm 20,21 ve 23 ünn mesajlarını sayıp yollarsan sevinirim canım.)

Paylaşımlar yine çok azaldı kızlar. Lütfen biraz daha zaman ayıralım kendimize ve topiğimize

Bugün gün içinde yazılan bütün mesajlar gitmiş. Çok kötü olmuş yaaaaaa. İnşallah yeniden düzelir site.

afiyet olsun
Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?

Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim

tebrikler ablacım senin adına çok sevindim ama nedense ben senin mezun olmanı istemiyorum bence sen 45 kilo ol yakışır sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…