Bence silinmiş. Yoksa olurdu mutlaka. İlk defa böyle oluyor.
menüm
sahur
1 poğaça
şekersiz çay
iftar
1 porsiyon fırında patates
1 pporsiyon salata
3 hurma
1 dilim kavun
su
2 litre kesinlikle 3 litre olur
spor
4 saat yürüdüm
şimdi bana patatesin zararlı olduğunu söyliyceksiniz biliyorum ama annem kızartmasını yapıcaktı ancak buna ikna edebildim yani yemek zorundaydım eve geç geldiğim için de kendime hazırlayamadım
Menüm
Sabah - 2 dilim çavdar ekmeği, peynir, domates, salatalık
Öğlen - tavuk sote, 2 mercimek köftesi, ayran
Ara - 3 tane ceviz
Akşam - zeytinyağlı barbunya
Su 3lt.
Demekki kadınlar çökertti siteyi, aşırı yüklenme
Ebrucum benim dünkü msj sayım 5 bu arada, buradan yazayım
selam kızlar anca gelebildim bugun evdeki tadilat başladı kartonpiyerlerin bir kısmı takıldı ama öldük yorgunluktan duvarda duvar kagıdı vardı onları çıkarmak ne kadar zormuş ya:26::26:
ama ben zarzor kızartmadan kurtuldum vallaAynen hatanı biliyorsun. Bide sahurda ki poğaça olmamış hiç.
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
selam kızlar anca gelebildim bugun evdeki tadilat başladı kartonpiyerlerin bir kısmı takıldı ama öldük yorgunluktan duvarda duvar kagıdı vardı onları çıkarmak ne kadar zormuş ya:26::26:
Hoşgeldin canım ramazanda bu işlerde zor işler. Keşke daha önce yapsaydınız. Allah kolaylık versin.
geşmişe göz atıyorum şimdi kızlar bu arada size menümü yazayım
sahurdaeynirli tost şekersiz cay çok az vişne receli
iftarda tarhana çorbası salata erik hoşafı semizotu yemeği( 2 yemek kaşıgı) üstüne sarımsaklı yogurt
ara: nescafe bu arada dünkü mesaj sayım 8 olmalı mesaj yolladım ben ama yanlış kişiye yollamış olabilirim :)
Not aldım canım.
Seçil senin hala 20,21 ve 23 ün mesaj sayıları yok. Bu son uyarım canım bi daha hatırlatma yapmayacağım.
20,07,2012 mesaj sayısı 8
21,07,2012 mesaj sayısı 12
23,07,2012 mesaj sayısı 8
Tamam canım not aldım. Bundan sonra günlük yollaman gerekiyor. Unutma lütfen. Bugünün mesaj sayıları bana atılıyor.
tamam tatlımsen nasılsın kitleyle ilgili görüştün mü doktorunla tekrar ?
afiyet olsungeşmişe göz atıyorum şimdi kızlar bu arada size menümü yazayım
sahurdaeynirli tost şekersiz cay çok az vişne receli
iftarda tarhana çorbası salata erik hoşafı semizotu yemeği( 2 yemek kaşıgı) üstüne sarımsaklı yogurt
ara: nescafe bu arada dünkü mesaj sayım 8 olmalı mesaj yolladım ben ama yanlış kişiye yollamış olabilirim :)
Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?
Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?