Yarın eğer ameliyatı yapacak doktorla görüşebilirsem bayramdan sonra aldırmayı düşünüyorum. Bakalım hayırlısı.
23 Temmuz Mesaj sayıları
LAydLiNe : 28
Kbra23 : 19
bilgen35 : 17
UZAYIM : 15
mersinli42 : 14
elmaliturti : 11
secccil : 8
zaum : 6
akashha : 5
gurbet_dmr : 0
nurgulguney : 0
yasminyaso : 0
(Nurgül'cüm 20,21 ve 23 ünn mesajlarını sayıp yollarsan sevinirim canım.)
Paylaşımlar yine çok azaldı kızlar. Lütfen biraz daha zaman ayıralım kendimize ve topiğimize
afiyet olsun
tebrikler ablacım senin adına çok sevindim ama nedense ben senin mezun olmanı istemiyorum bence sen 45 kilo ol yakışır sana
hayırlısı cAnım annemde de aynı sey olmuştu bir doktora gittik illa almam gerekiyo kitleyi dedi başka bir doktora daha gitti o da alınmasına gerek yok dedi aldırmadık bu dediğim olayın üstünden 15 sene geçti çok sükür annemde iyi sende bir kaç doktora görün canım sen zaten sağlıkcısın ama ben yine söyleyeyim :)
ellerine sağlık ablacım
menüm
sahur
1 poğaça
şekersiz çay
iftar
1 porsiyon fırında patates
1 pporsiyon salata
3 hurma
1 dilim kavun
su
2 litre kesinlikle 3 litre olur
spor
4 saat yürüdüm
şimdi bana patatesin zararlı olduğunu söyliyceksiniz biliyorum ama annem kızartmasını yapıcaktı ancak buna ikna edebildim yani yemek zorundaydım eve geç geldiğim için de kendime hazırlayamadım
geşmişe göz atıyorum şimdi kızlar bu arada size menümü yazayım
sahurdaeynirli tost şekersiz cay çok az vişne receli
iftarda tarhana çorbası salata erik hoşafı semizotu yemeği( 2 yemek kaşıgı) üstüne sarımsaklı yogurt
ara: nescafe bu arada dünkü mesaj sayım 8 olmalı mesaj yolladım ben ama yanlış kişiye yollamış olabilirim :)
Kimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?
Kızlar bugün tartıda 61,9 u gördüm. Bu hafta mezun olmaya karar verdim
Selam ebrucum ben 5. Takımdan tuni
Tebrik ediyorum seni hedefine ulasmissin darısı basımıza ins:))
Ama merak ettim ne kadar zamanda verdin nasil yaptın:))?..
hayırlı olsun canımKimse bişey yazmıyor mu yoksa sitede yine sorun mu var?
Mesajlaaaarrr ucup gıtmıss
Kızlar ablam bayıldı bırden bayagı uzuldm şok oldum ama yarın doktora goturecez ...
Mesajlaaaarrr ucup gıtmıss
Kızlar ablam bayıldı bırden bayagı uzuldm şok oldum ama yarın doktora goturecez ...
hayırlı olsun canım
geçmiş olsun kübra
Bu mutlulukkk cook guzell olmalıııı
Amaaaa bızı bırakma
Teşekkürler canım öncelikle hoşgeldin. Hedefime çoktan ulaştımda takımdan ayrı kalmamak için oyalanıyorum biraz tickerdaki gibide 60 a çektim hedefi. Ekstradan hiç bişey yapmadım. Sadece sağlıklı ve düzenli beslenmeye çalıştım. Beyaz ekmeği ve şekeri hayatımdan tamamen çıkardım. Katkı maddeli hiç bir yiyeceği tüketmemeye çalıştım. Bol su içtim. Akşam en geç saat 17:00-18:00 arası akşam yemeğinden sonra hiç bir şey yemedim. Düzenli olarakta spor yapmadım sadece hayatımı hareketlendirdim. Eskiden işe araba ile giderken artık yürüyebilmek için toplu taşıma araçlarını kullanmaya çalışıyorum. Eskiden akşam yemeklerini çok geç yiyordum, eşimin işinden dolayı. Çok fazla 3 übir arada nescafe içiyordum. Bunları düzeltince doğal olarak kilo verme sürecine geçtim. Eminimki herkes hayatından yanlış olan şeyleri çıkartırsa kilo verecektir. Kilo vermemdeki en büyük etkende takımımdan aldığım motivasyon. Hepsi bir araya gelince sonuç karşınızda
Ebrucum hepimiz için hayırlısı olsun senin için dua edicem şimdi yatsıda :)
tüm 13,takım güzellerine iyi geceler ..
ben cıkıyorum bugunkü mesaj sayım yine 8 çok istikrarlı gidiyorum bu aralar hep 8 hep 8
menüm
sabah (12:00)
iki dilim tam buğday ekmek arası epynir domates tost
şekersiz çay
ara
1/2 muz
akşam
5 kaşık semiz otu
1 dilim ekmek
3 lt su 31 dk leslie bugün bir saat yapamadım midem çok ağrıyordu
Ebrucum hepimiz için hayırlısı olsun senin için dua edicem şimdi yatsıda :)
tüm 13,takım güzellerine iyi geceler ..
ben cıkıyorum bugunkü mesaj sayım yine 8 çok istikrarlı gidiyorum bu aralar hep 8 hep 8
bugün bende sıfırlanmış mesajları nasıl sayıcaz,iyi akşamlar bu arada
seni örnek alıyorum kendime,alabildiğim kadar
Saol canımmhayırlı olsun canım
geçmiş olsun kübra
Evet kucukken bayılırmıs ama oructandır dedık bırde zayıf bayagı boyu 167 fln kılosu 49 belkı dahada zayıf suan o yzdende olablr. Yarın gıdıp test yaptırırız dedık kendı gelmek ıstemyrGeçmiş olsun canım benim. Varmıydı daha önce böyle bir sorunu? Sıcaktan olabilir, oruç tutuyorsa tansiyonu düşmüş olabilir. Şimdi nasıl oldu? Yarını beklemeyin bence acile gidin biran önce.
Teşekkürler Bilgen'cim
menüm
sabah (12:00)
iki dilim tam buğday ekmek arası epynir domates tost
şekersiz çay
ara
1/2 muz
akşam
5 kaşık semiz otu
1 dilim ekmek
3 lt su 31 dk leslie bugün bir saat yapamadım midem çok ağrıyordu
Saol canımm
Evet kucukken bayılırmıs ama oructandır dedık bırde zayıf bayagı boyu 167 fln kılosu 49 belkı dahada zayıf suan o yzdende olablr. Yarın gıdıp test yaptırırız dedık kendı gelmek ıstemyr
Afıyet olsn cnm da az yıyorsn ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?